- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanimljivo, ali mislim da baš nije neki izum!!!
Plave ledice ili plava led traka, lako ih sakrijes iza monitora a trebale bi dosta efektivno izgledati. No ja to nebih radio, uništit će ti oči...
Zanimljivo, ali mislim da baš nije neki izum!!!
NIsi odma dislajkove podjelit -.-"
Al ajd.
Sori za 
Ma nisam to bio ja podijelio dislajkove, to netko drugi!
Ako hoćeš malo jače svjetlo, stavi odostraga jednu neonku za računalo i to je to. Svijetla više nego dovoljno. E sad, vidim da si navalio na plavu, ali ja doma imam bijelu tak da mi ne uništava oči, a opet je lakše buljit po noći u monitor dok je zid osvijetljen nego dok nije.
Imam kod sebe nešto slično, led stripove sa ebaya, par dolara komad, spojiš paralelno i na 9v bateriju koju zakačiš iza i baca lijepo kontra svjetlo, da ekran ne blješti previše.
Misliš ovakva obična ili ona za kućište koje osvijetljava??
Misliš ovakva obična ili ona za kućište koje osvijetljava??
Ona za kučište. Ja sam produžio žice, jer inaće ne bi bile dovoljno duge od napajanja do monitora.
A sta sam ti ja dao?
A sta sam ti ja dao?
Već sam zaboravio
, ali kakav konektor ima?
Već sam zaboravio
, ali kakav konektor ima?
Evo da pogledam u kristalnu kuglu!
Imaš telefon, mail?!
Želio bih ugraditi svjetlo iza, ispod monitora, pa me zanima kako to složiti, npr kao ova slika dolje!?
rokneš ovo na zid iza i amen
Ili ono sta sam ja prvo predložio
Želio bih ugraditi svjetlo iza, ispod monitora, pa me zanima kako to složiti, npr kao ova slika dolje!?
eee to kralju 
eee to kralju 
EE. Za to sam dobio "palac dolje" ili dis lajk!
Hvala svima na prijedlozima i savjetima, stavit ću LED traku za koji dan samo dok nabavim žice i te stvarčice šta treba!!!