Ucenik sam 4. razreda elektrotehnicke struke, i kao takav sam za maturalni rad izabrao izradu 8-kanalnog winamp light showa. E sad se tu javlja jedan problemcic, naime radi se o tome da su mi potrebne i zarulje da bi taj rad proradio, a nekako najbolji izbor mi se cine reflektorske zarulje u boji. No koliko god googlao nikako ne mogu naci takve zarulje u Hrvatskoj. Pa ako netko zna neku trgovinu gdje bi se to moglo kupiti i eventualno da imaju dostavu neka pomaze, bio bih jako zahvalan. Btw ako znate za nekakvu alternativu reflektorskim zaruljama a da nije skupo ko svetog petra kajgana slobodno recite. Zahvaljujem =)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ucenik sam 4. razreda elektrotehnicke struke, i kao takav sam za maturalni rad izabrao izradu 8-kanalnog winamp light showa. E sad se tu javlja jedan problemcic, naime radi se o tome da su mi potrebne i zarulje da bi taj rad proradio, a nekako najbolji izbor mi se cine reflektorske zarulje u boji. No koliko god googlao nikako ne mogu naci takve zarulje u Hrvatskoj. Pa ako netko zna neku trgovinu gdje bi se to moglo kupiti i eventualno da imaju dostavu neka pomaze, bio bih jako zahvalan. Btw ako znate za nekakvu alternativu reflektorskim zaruljama a da nije skupo ko svetog petra kajgana slobodno recite. Zahvaljujem =)
Za light show se koriste obične halogene žarulje sa filtrima u boji ispred. Možeš koristiti i ledice u boji, puno jeftinije.
možda bi ti neonke bile dobre kao zamjena za žarulje.. reflektori su nekako pre jaki?
Neonke nikako jer su prespore. Ako si iz Zg pogledaj u Zaruljicu u Marticevoj imaju zarulja kakvih hoces
Uzmeš halogene žarulje u boji. Moj light show s njima odlično radi. Bilo ih je u chipoteci ali trenutno ih nema. Pogledaj ovdje. http://www.elektro-materijal.com/D&A%20katalozi/BLV.pdf
@sisko93
On je vjerojatno mislio na refletor zarulje. One koje svijetlost isijavaju pod kutem. Ne na reflektor kao reflektor. Iako se i s njim moze napraviti.
Ja sam ih prije 2 - 3 godine kupovao i kostale su oko 30 kn
Imam temu za završni rad Pneumatski ovjes u teretnim vozilima.Tražio sam na internetu ali nema apsolutno ničega vezano uz tu temu.....Zna netko možda link na kojem bih mogao doznati nešto više o tome?