Izrada jednostavnog light showa

poruka: 13
|
čitano: 7.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izdrada jednostavnog lighta POMOC HITNO ! :)

ovako,treba mi shema spajanja jednostavg lighta na koji bi se spajale 3 ili 4 zarulje obicne koji bi titrale neovisno jedna od druge (nije bitno na koji nacin,samo da nisu skupa upaljene sve).netreba nikakav regulator brzine i ostalog.znaci samo se usteka u struju i radi :)

jel ima neko nesto slicno? fala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izdrada jednostavnog lighta POMOC HITNO ! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nešto u ovom

? Ovo je moj lightshow što sam ja složio. Samo što ovaj je dosta kompliciraniji, sa njim možeš svaki kanal zasebno podešavati i ukupan signal koji ulazi možeš pojačaviti i stišavati. I malo je nezgodan jer mu treba i dodatno pojačalo da bi pojačalo signal koji unutra ulazi da bi radio kako spada. Ali ako si zainteresiran mogu ti poslati shemu i popis elemenata od njegaNamigiva

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Izrada jednostavnog light showa
Stoja kaže...

Nešto u ovom

? Ovo je moj lightshow što sam ja složio. Samo što ovaj je dosta kompliciraniji, sa njim možeš svaki kanal zasebno podešavati i ukupan signal koji ulazi možeš pojačaviti i stišavati. I malo je nezgodan jer mu treba i dodatno pojačalo da bi pojačalo signal koji unutra ulazi da bi radio kako spada. Ali ako si zainteresiran mogu ti poslati shemu i popis elemenata od njegaNamigiva

Shema? :)

!
16 godina

Evo sheme Namigiva Ako oćeš pošaljem ti na mail cijelu sliku jer ovdje maleno ispadne...Neodlučan

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 13:30 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Izdrada jednostavnog lighta POMOC HITNO ! :)

e tako neto da,samo bih ja trebao bez ovih P1 P2 P3 i P4.znaci skroz jednostavno,samo da se pale i gase

16 godina
sasha23 kaže...

e tako neto da,samo bih ja trebao bez ovih P1 P2 P3 i P4.znaci skroz jednostavno,samo da se pale i gase

Eh onda bi ti zapravo bilo kompliciranije nego jednostavnijeBelji se Problem je što recimo konkretno ovaj moj lightshow, on nema baš točan raspon frekvencija koje će registrirati za svaki kanal(duboki/srednji/visoki) i onda imaš raznih pjesmi gdje se recimo visoki tonovi čuju ali žarulja ne svjetli, pa joj zato treba dodati malo više signala da proradi. Ili imaš obratno di na nekim pjesmama je signal prejak pa će ti žarulja umjesto da blica samo svjetliti što je još gore(pogotovo sa ovim mojim pravim lightshow žaruljama koje nesmiju "normalno raditi" inače riknu) tako da ti potenciometri su ipak dosta nužni ako oćeš da ti sklop radi dobro. 

Također malo pogledaj po chipoteci, moj frend je tamo za 400kn kupio gotov kit za lightshow i jako dobro radi.

Stoja
15 godina
neaktivan

ma u tom i je fora,da prodem sto jeftinije i napravim sam :D

nego,tvoj mi je popriclino kompliciran jer reagira na glazbu.ovo bi se koristilo na otvorenom prostoru,tak da to nebi imalo neki ucinak bas.meni treba nesto poput onog gore,samo velim,cim jednostavnije

15 godina
neaktivan

dal postoji mozda neki relej ili nesto,koji bude palil i gasil svijetla.da se i zajedno pale i gase,nije bitno,glavno da titraju

16 godina
RE: Izrada jednostavnog light showa
Stoja kaže...

Nešto u ovom

Svaka Čast !

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

to je samo za led-ice ne?

a dal je moguce slozit ikak da se neonke konstantno pale i gase?

15 godina
neaktivan

Da. Umjesto ledica stavis odgovarajuci relay. Use google ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice