Internet i/ili max TV bez priključka

poruka: 31
|
čitano: 8.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Naime danas sam čuo nešto što me zaintrigiralo.Jedan moj kolega je profi govorio kako hoće napravit jammer signala mobilnih uređaja kao neki vikend-projekt,a profa mu je na to rekao:"Kad se već praviš pametan,budi lud i napravi pojačalo (bar mislim da sam tako čuo),natakni antenu i vataj signal od interneta i max tv-a,a da ne plaćaš lopovima " XDDDD....Profa je stari zmaj elektrotehnike i ja sam siguran da je on to već probao ali nije nam htio ništa više reći nego je rekao da se sami pomučimo,mene zanima je li ovo teoretski moguće...npr napraviti neki prijamnik koji bi hvatao točno te frek... Hvala :D

-------Ovo je potpis-------
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Internet može hvatati sa mrežnom karticom i usmjerenom antenom, ne vidim smisao pojačala ovdje, jedino ako on odašilje, a maxtv neznam kako bi on hvatao kada nema taj STB, niti se veza sa ruterom i STB-om ostvaruje putem Wi-Fi veze, a i da se ostvaruje, vjerojatno za svaki uređaj tcom pušta određeni signal koji je vezan baš za taj uređaj aka signal je kodiran ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:17 (Gigabyte091).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Are you fucking kidding me? Pa cak i ja koji opce nisam u tom polju (it , elektrotehnika) znam da max tv internet i telefon idu pod zemljom do krajnjeg korisnika i da nema nikakvih signala. Jedino ako si mislio na wireless ali svaki korisnik se zaštiti šifrom i možeš se slikat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koliko ja znam postoji i satelitski MAX TV...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Opet, za vezu sa tim satelitom ti treba njihov reciever i kartica za dekodiranje. Nije ni T-Com pao s marsa pa da svako sa satelitskim recieverom pokupi njihov signal. Odmah u startu, zaboravi ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:20 (Gigabyte091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Wifi sifru mozes otkrit, cak i WPA. 

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moš, u slučaju da ruter koristi WPS pa ideš brute force metodom, a inače, WPA i WPA 2 bez dobrog dictionarija teško, i da nađeš neki dobar, opet, jako jako teško. Al ima i danas ekipe sa WEP zaštitom koja padne u roku 3-4 minute

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok,da ne otvaram novu temu jel umjesto mrežne kartice može bit mrežni usb adapter sa izlazom za antene sa ebaya koji se može nać za par dolara 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

P.S-  BACKTRACK 4 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne vidim razlog zašto nebi mogla

P.S BACKTRACK 5 RC3 :P

Moja preporuka AirLive WL-1700USB, najbolja mrežna koju sam ja koristio.

Nije par dolara ali se isplati svaka kuna

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:24 (Gigabyte091).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

zašto skidat novi kad je ovi na cd-u i potpuno funkcionalan XDDD

P.S.

Gigabyte-hvala,ali zašto mi odmah dajete thumb down pa forum služi da se pita ako nešto nekome nije jasno ili ne zna...budite ljudi majketi,samo mi kvarite statistiku :PPP...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:26 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ah, ak ga već imaš oke

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hah, neznam tko ti je opalio TD al ja nisam xD 

E da, navedena kartica super radi sa BT5 RC3

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:30 (Gigabyte091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma evo tražim ali nigdje ne je ne mogu nać na prodaju tj. nigdje ne piše cijena,vidim da je neki lik na forumu pradao za 100 kn ali sad više nema :(((

NJUŠKALO ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:35 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Internet, ako ima upaljen wifi, još se može imati.

maxtv? NEMA TEORIJE.

Zašto? Zato što je svaka usluga maxtv-a vezana konkretno za svaki uređaj posebno. Dakle dok HT ne poveže taj uređaj sa svojom bazom, nema teorije da će on raditi.

Čak da tebi prestane raditi maxtv, ti kupiš drugi stb (uređaj ot iptv-a) spojiš ga, neće radit. Resetiraš ga na tvorničke, neće raditi, jer iz baze nije izbačen stari i dodan novi.

Čak ako ti krepa, kad ti dođe tehničar doma, on MORA napraviti desinkronizaciju od starog stb-a, i ponovnu sinkronizaciju novog stb-a sa sustavom da ti to radilo.

Setelitski maxtv, također dobiješ od ht-a uređaj sa karticom, i svaka ta kartica je ponovno povezana sa sustavom, i proces je sličan onome gore, mora se upariti serijski broj akrtice sa brojem "usluge" i brojem stb-a. Ako jedan podatak nije dobro unešen, ne radi...

dakle, internet možeš "krasti", maxtv, zaboravi...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Internet i/ili max TV bez priključka
veki je car kaže...

ma evo tražim ali nigdje ne je ne mogu nać na prodaju tj. nigdje ne piše cijena,vidim da je neki lik na forumu pradao za 100 kn ali sad više nema :(((

NJUŠKALO ;)

Ja sam taj lik :PPP

16 godina
neaktivan

ahhaahahhah koja slučajnost XDDDD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
rooswelt1991 kaže...

maxtv? NEMA TEORIJE.

Zašto? Zato što je svaka usluga maxtv-a vezana konkretno za svaki uređaj posebno. Dakle dok HT ne poveže taj uređaj sa svojom bazom, nema teorije da će on raditi.

Čak da tebi prestane raditi maxtv, ti kupiš drugi stb (uređaj ot iptv-a) spojiš ga, neće radit. Resetiraš ga na tvorničke, neće raditi, jer iz baze nije izbačen stari i dodan novi.

Čak ako ti krepa, kad ti dođe tehničar doma, on MORA napraviti desinkronizaciju od starog stb-a, i ponovnu sinkronizaciju novog stb-a sa sustavom da ti to radilo.

Setelitski maxtv, također dobiješ od ht-a uređaj sa karticom, i svaka ta kartica je ponovno povezana sa sustavom, i proces je sličan onome gore, mora se upariti serijski broj akrtice sa brojem "usluge" i brojem stb-a. Ako jedan podatak nije dobro unešen, ne radi...

nije istina

dreambox + cs otvoreno je sve :) znam to :) doduše bilo je dosta dugo zakljucano ali sada se opet hvata..

znaci u praksi mozes imat maxtv(a da ne placas t-comu i slicnima) i gledat ne samo maxtv nego i ostale programe koje ti nudi cs..

bitno ti je imat dobar satelit sa dovoljno lnb-a i naravno mora biti dobro okrenut, pozeljno motor

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 19:48 (toxic).
17 godina
toxic kaže...

Hvataš one programe koji se ionako isporučuju setelitima.

Jel možeš hvatiti arenusport, gamereport666, kretor, kreator HD, sportklub prime i takve?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
rooswelt1991 kaže...
toxic kaže...

Hvataš one programe koji se ionako isporučuju setelitima.

Jel možeš hvatiti arenusport, gamereport666, kretor, kreator HD, sportklub prime i takve?

mozes, kao sto sam ti gore naveo hvataš sve programe maxtva..

card sharing znas sto je i da je to krivicno dijelo ali sigurno znas kako funkcionira.

14 godina
neaktivan
toxic kaže...
rooswelt1991 kaže...

maxtv? NEMA TEORIJE.

nije istina

dreambox + cs otvoreno je sve :) znam to :) doduše bilo je dosta dugo zakljucano ali sada se opet hvata..

znaci u praksi mozes imat maxtv(a da ne placas t-comu i slicnima) i gledat ne samo maxtv nego i ostale programe koje ti nudi cs..

bitno ti je imat dobar satelit sa dovoljno lnb-a i naravno mora biti dobro okrenut, pozeljno motor

Sto treba da bi to mogao vatati ..

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina

neki resiver preporuka je dreambox jer imaju najbolju podršku, satelit sa 3 do 4 lnba poželjno sa motorom + card sharing koji placas jedanput godisnje ili na pol godine..

npr ako hoces i hd kanale i uzmes npr dreambox 800hd klone jer je orginal skup satelit ugradnja motor bla bla bla dode te do 2500kn sve ovisi a card sharing kako se dogovoris ali ispadne ti oko 80 kn mjesecno u prosjeku.

to je to ukratko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

B-net Total TV 80 kn mjesečno, 10 kn dodatno je prošireni paket, programa kolko želiš, nemoraš izvoditi nikakve ilegalne radnje niti kupovati skupu satelitsku opremu. Oni ti dođu, platiš im naravno, a oni ti sve srede, montiraju opremu, podese, na tebi je samo da ih gledaš kak rade i eventualno skuhaš dečkima kavu :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 13:31 (Gigabyte091).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

niti jedan nas provider ti ne moze pruziti ono sta ti moze dreambox hd sa odgovarajucom opremom i csom..

nema sportske aktivnosti koju ne mozes pratiti i to sve u hd kvaliteti...

a da ne pricam o filmovima itd...svi novi tek izasli itd...

ali velim sve to ima svoje..

npr nemas nas prijevod.. ako hoces gledat neki film moras skinut titlove i ubacit ih i tako to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gigabyte091 kaže...

ne vidim razlog zašto nebi mogla

P.S BACKTRACK 5 RC3 :P

Moja preporuka AirLive WL-1700USB, najbolja mrežna koju sam ja koristio.

Nije par dolara ali se isplati svaka kuna

Isti čipset ima i ovo...Moj stari je naručio i dobio ju u roku mjesec dana...Izrazito zadovoljan, meni u BT-u se pozazala kao zmaj... Inače čipset od Realteka 8187L (koji se nalazi u WL1700 i ovoj mojoj je kralj što se tiče hvatanja za daljinu)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
neaktivan

tema se neočekivano dobro razvija,svaki post je sve zanimljiviji XDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
veki je car kaže...

tema se neočekivano dobro razvija,svaki post je sve zanimljiviji XDDD

Došlo je do toga da možeš gledati programe, ali opet moraš plačati, s tim što sad ne plačaš maxtv, već ove kartice ili šta već...

Ukratko, ti si i dalje bez maxtv-a bez da plačaš kunu {#}

13 godina
neaktivan

Ma, tak me briga za HD kanale, po meni je bolje naprimjer uzet tako B-net, oni ti dođu, srede to, imaš tehničku podršku, platiš tih 80ak kuna i miran si.

Naravno to je moje razmišljanje, ovo je dobro za  nekog tko ima znanja, volje i novaca da postavi tu opremu i siguran sam da to odlično funkcionira :D

Mogao bi toxic nabacit koju sliku toga da malo vidimo kako to zgleda ako ti imaš takav set-up

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kaj nije to protuzakonito zasto admini dopustaju ovo? Ne zelim da zakljuca I mene zanima pa samo pitam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo je rasprava,nije preporuka niti guranje nekoga u ilegalne vode već samo pitanje ostavrivosti te ideje ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice