Hmm... Vjerovatno ovako: Postavke - Lokacija i sigurnost - Zatim trebaš naći dio "Postavke otključavanja zaslona" ili tako nešto i onda stisni na "Promjena zaključavanja zaslona" i tu će ti ponuditi više načina za zaključavanje zaslona. Uglavnom tako nekako bi trebalo ići, javi radi li.
settings -> location & security -> set up screen lock -> password
Ja želim da umjesto ovoga (slika 1) da upišem broj (slika 2).
Kada odem postavke>sigurnost i lokacija>promjeni gestu i bude mi slika i da nacrtam gestu, a vidio sam da umjesto geste mogu staviti i brojeve ali neznam kako. Možda ima nekakva aplikacija za to?
Settings-Security-Change screen lock (ovdje jednom spojiš one kružiće koje si postavio za ispuniti prilikom otključavanja), i onda kad to napraviš, imaš četiri opcije:None, Pattern, Pin i Password. Odabereš Pasword i napraviš koja da ti bude lozinka i to je to.
I DA, odi tamo gdje si i bio. Dakle Postavke, sigurnost i ispuno gestu na onaj način kako i otključavaš telefon i kad to napraviš, onda bi ti trebale doći te četiri opcije, dakle None, Pattern, Pin ili Pasword.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.