Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.097
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Liverpool1892 kaže...
nj0fra kaže...

Hmm... Vjerovatno ovako: Postavke - Lokacija i sigurnost - Zatim trebaš naći dio "Postavke otključavanja zaslona" ili tako nešto i onda stisni na "Promjena zaključavanja zaslona" i tu će ti ponuditi više načina za zaključavanje zaslona. Uglavnom tako nekako bi trebalo ići, javi radi li.

Mitch kaže...

settings -> location & security -> set up screen lock -> password

Ja želim da umjesto ovoga (slika 1) da upišem broj (slika 2).

Kada odem postavke>sigurnost i lokacija>promjeni gestu i bude mi slika i da nacrtam gestu, a vidio sam da umjesto geste mogu staviti i brojeve ali neznam kako. Možda ima nekakva aplikacija za to?

Settings-Security-Change screen lock (ovdje jednom spojiš one kružiće koje si postavio za ispuniti prilikom otključavanja), i onda kad to napraviš, imaš četiri opcije:None, Pattern, Pin i Password. Odabereš Pasword i napraviš koja da ti bude lozinka i to je to.

I DA, odi tamo gdje si i bio. Dakle Postavke, sigurnost i ispuno gestu na onaj način kako i otključavaš telefon i kad to napraviš, onda bi ti trebale doći te četiri opcije, dakle None, Pattern, Pin ili Pasword.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 11:07 (jurica_m).
17 godina
nj0fra kaže...
Mitch kaže...
ima neki skype sa kojim radi zadnja kamera ?

Evo LINK. Prvo potpuno izbriši ovaj Skype koji sada imaš pa instaliraj ovaj i trebalo bi biti te opcije. Javi dali radi.

Imam taj. Samo što sa LG-evima i Motorolama ne radi kod njega zadnja kamera....a i kad odem na advanced settings sruši se...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
jurica_m kaže...
Liverpool1892 kaže...

Settings-Security-Change screen lock (ovdje jednom spojiš one kružiće koje si postavio za ispuniti prilikom otključavanja), i onda kad to napraviš, imaš četiri opcije:None, Pattern, Pin i Password. Odabereš Pasword i napraviš koja da ti bude lozinka i to je to.

I DA, odi tamo gdje si i bio. Dakle Postavke, sigurnost i ispuno gestu na onaj način kako i otključavaš telefon i kad to napraviš, onda bi ti trebale doći te četiri opcije, dakle None, Pattern, Pin ili Pasword.

to sam mu i ja rekao....pa pise  mu da mora nacrtat pattern za daljnje postavke {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
Nek to napravi i onda će mu doći ta četiri izbora.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Jesam, nacrtao sam i kad nacrtam samo izađe, nema ove 4 opcije.
Napravim sve dobro i kad potvrdim gestu izađe i pojavi se ova prva slika. i kad ugasim mobitel i ponovo upalim pojavi mi se da nacrtam gestu ali nigdje nema te 4 opcije :(

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako preko File Experta se povežem na komp sa WEB sharing, da li je to čisto prenašanje podataka preko rutera ili se podaci prvo uploadaju nekud, a onda ih mobitel skida i obrnuto? Tj ako šaljem podatke da li mi se troši ADSL promet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
liverpool...onda si stavi lockbot i napravi keylock sa passwordom po zelji
14 godina
Android borbeni komplet

E ovako pitanje jes malo skakljivo al sta da radim. Prijatelj mi je nasao jedan HTC koji za otkljucavanje ima tu gestu sad me zanima da li se to nekako moze "zaboici" jer ovako ne moze ni vidjeti koji je to broj ni nista slicno, bar koliko se ja kuzim u to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

E ovako pitanje jes malo skakljivo al sta da radim. Prijatelj mi je nasao jedan HTC koji za otkljucavanje ima tu gestu sad me zanima da li se to nekako moze "zaboici" jer ovako ne moze ni vidjeti koji je to broj ni nista slicno, bar koliko se ja kuzim u to.

Skoro pa ne postoji mogućnost. Zbog takvih slučajeva to i postoji! Postoji mogućnost da prošli vlasnik locira mobitel i onda će ti prijatelj biti u velikim problemima ako ga ne odnese u policiju.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako cu premjestiti sve aplikacije sa telefona na memorijsku karticu?

Tnx 

The future is Fusion - AMD ||| R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MaXt0r kaže...

Kako cu premjestiti sve aplikacije sa telefona na memorijsku karticu?

Tnx

Nažalost, ako za to nema u aplikaciji unaprijed postavljeno kao opcija - NIKAKO!

ATJ Lučko
17 godina
Neka kaze koji ima mob i koju verziju androida.
http://av-gurus.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...

HTC Wildfire S   Android 2.3.3

17 godina
Android borbeni komplet

Postoji li kakav PC program poput Noom-a za Android?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mind_challenge kaže...

Postoji li kakav PC program poput Noom-a za Android?

http://www.fitday.com/

17 godina
MaXt0r kaže...
djigibao kaže...

Sta nemas u opcijama aplikacija "Move to SD card"?

14 godina
neaktivan
djigibao kaže...
MaXt0r kaže...
djigibao kaže...

Sta nemas u opcijama aplikacija "Move to SD card"?

Imam ali nemogu se sve aplikacije prebaciti. {#}

17 godina
A koje bi ti stavio?
Nisam to nikad koristio, ali mislim da bi se trebale sve koje se skinu sa marketa prebacit na karticu ili stavi Cyanogenmod ROM (mozda ga i imas...po avataru).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Npr. nemogu prebaciti Desktop Visualizer, Google karte, Widgetlocker, Team Viewer, Teeter, Tic Tac Toe, Launcher Pro. Razumijem da se nemogu prebaciti widgetlocker i launcher pro, ali zasto nemogu glupe igrice? Nemam Cyanogenmod, mislis da bi mogao s tim rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neznam nisam nikad to pokusavao (mozda netko ko je neka napise kako), sorry
16 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Npr. nemogu prebaciti Desktop Visualizer, Google karte, Widgetlocker, Team Viewer, Teeter, Tic Tac Toe, Launcher Pro. Razumijem da se nemogu prebaciti widgetlocker i launcher pro, ali zasto nemogu glupe igrice? Nemam Cyanogenmod, mislis da bi mogao s tim rijesiti?

Jebiga tako je to neke aplikacije možeš neke ne,isto tako i sa igrama{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
koj smartphone preporucate do 2600 kn ?
Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omnia7 za 2000kn na njuskalu
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Možeš i igrice, instaliraj Link2SD.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
16 godina

Ne znam gdje da stavim ovo, ne da mi se novu temu otvarat..nadam se da nije bilo.

PS3 kontroler na Android uređajima:

Definitivno olakšava igranje nekih igara ako se igrate na mobu.. meni nije potrebno al je totalno cool. {#}

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ako pita za savjet u Android temi, onda valjda hoće neki s Androidom

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Ne znam gdje da stavim ovo, ne da mi se novu temu otvarat..nadam se da nije bilo.

PS3 kontroler na Android uređajima:

Definitivno olakšava igranje nekih igara ako se igrate na mobu.. meni nije potrebno al je totalno cool.  {#}

PREDOBRO!1!!!

Nema više usranog multitoucha na Desireu, sad odmah idem probat i one FPS-ove!{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako na swarmu (torrent client) staviti da skida na sd karticu, kako god postavim path uvijek 'ne valja'. Na internu memoriju skida bez problema.

Šef kaže...
Mitsuoka kaže...

Mitsuoka je dežurni wp7-ovac. Zabija nos u svaku temu i hvali svog konja. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 12:07 (Dkc).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Dkc kaže...

Kako na swarmu (torrent client) staviti da skida na sd karticu, kako god postavim path uvijek 'ne valja'. Na internu memoriju skida bez problema.

Šef kaže...
Mitsuoka kaže...

nsoul je dežurni wp7-ovac na bug forumu. Zabija nos u svaku temu i hvali svog konja. :D

HA? o čemu ti?

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice