Nemogu vjerovati da je ovaj mobitel jeftiniji od nokie n97
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ME WANTS!!!!
Đabe tih mogućnosti kada baterija ode za 1 dan, ali čujte možda bude i dulje trajala zbog symbiana jer je on nezahtjevan malo opterećuje procesor ili bolje rečeno optimiziran je.
Kada bi se svjetlost ekrana na najmanje stavila, isključio vibro, 3G, gašenje ekrana za 35 sec, crna tema i tamne ikone bila bi druga priča možda.
Đabe tih mogućnosti kada baterija ode za 1 dan, ali čujte možda bude i dulje trajala zbog symbiana jer je on nezahtjevan malo opterećuje procesor ili bolje rečeno optimiziran je.
Kada bi se svjetlost ekrana na najmanje stavila, isključio vibro, 3G, gašenje ekrana za 35 sec, crna tema i tamne ikone bila bi druga priča možda.
Od frenda frend (
) koji ga ima kaže da mu traje 2 dana a non stop prčka po njemu, non stop je na netu i koristi GPS, gleda filmove.... uglavnom mob je u upotrebi 24/7 jer tek ga je kupio. Za par tjedana/mjeseci kada će umjereno koristiti mob baterija će trajat sigurno i duplo duže. Mislim da Omnia HD i nema toliki problem s baterijom kao neki drugi Samsung mobiteli.
Imam dotični mobitel i nije istina da kad uključite GPS baterija traje dva dana. Baterija može izdržat dva sata , ali to nije uopće problem. Uostalom i navigacijski uređaji kao što su Garmin Fom Tom i drugi uređaji za navigaciju dok nisu priključeni na dodatni izvor napajanja rade 3-4 sata . Imam instaliran NT Europe 2010 i Adria Route 3.0 i radi savršeno. Izgled na ovom ekranu je sasvim jedno novo iskustvo. Rezolucija i boje su duplo bolje i jasnije nego kod mog Garmina 765 T. Zanimljivo je da je i softwer prikladniji i bolji od orginalnog softwera za Garmin navigacijske uređaje. Osim toga ima širi i jasniji prikaz kad kompariram istu visinu na oba uređaja zajedno. Brzina navigacije i reagiranje osjetljivosi na satelite je identična zadnjoj generaciji koja posjeduje SiRFstar III GPS prijemnik posljednje generacije.
ne razumijem kako mob na symbion os.u moze dobiti ocjenu 10?
To sto je Samsung odustao od Symbiana nema apsolutno veze sa ovim mobitelom..
Ekipa pravi sama "custom roms" za ovaj mobitel i odlicno to rade. Izmjenili su sve zivo.
Ako se nekom ne svidja nesto samo se instalira SPB Shell program i imate novi mobitel ( sve izgleda kao na recimo HTD Desire ili nekom drugom ).