Samsung i8910HD

poruka: 10
|
čitano: 7.901
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung i8910HD".
16 godina
neaktivan
Samsung i8910HD

Nemogu vjerovati da je ovaj mobitel jeftiniji od nokie n97

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung i8910HD

ME WANTS!!!! 

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung i8910HD

Đabe tih mogućnosti kada baterija ode za 1 dan, ali čujte možda bude i dulje trajala zbog symbiana jer je on nezahtjevan malo opterećuje procesor ili bolje rečeno optimiziran je.

Kada bi se svjetlost ekrana na najmanje stavila, isključio vibro, 3G, gašenje ekrana za 35 sec, crna tema i tamne ikone bila bi druga priča možda.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung i8910HD
Hyperion kaže...

Đabe tih mogućnosti kada baterija ode za 1 dan, ali čujte možda bude i dulje trajala zbog symbiana jer je on nezahtjevan malo opterećuje procesor ili bolje rečeno optimiziran je.

Kada bi se svjetlost ekrana na najmanje stavila, isključio vibro, 3G, gašenje ekrana za 35 sec, crna tema i tamne ikone bila bi druga priča možda.

Od frenda frend (Belji se) koji ga ima kaže da mu traje 2 dana a non stop prčka po njemu, non stop je na netu i koristi GPS, gleda filmove.... uglavnom mob je u upotrebi 24/7 jer tek ga je kupio.  Za par tjedana/mjeseci kada će umjereno koristiti mob baterija će trajat sigurno i duplo duže. Mislim da Omnia HD i nema toliki problem s baterijom kao neki drugi Samsung mobiteli.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
17 godina
[Recenzija] gkelekov: Samsung i8910HD
Nakon mjesec dana recenziranja ovog mobitela jedini i zbilja objektivni opis ovog mobitela je -definitivno naj najbolji komplet hardware komponenti u jednom uređaju trenutno bez premca;. Od AMOLED ekrana, najvećeg trenutno u mobilnim uređajima, pa do snažnog CPU-u i GPU-u, jake i solidne baterije (2-3 dana) te kompletne GPS i WIFI funkionalnosti. Još dodane 8 MP solidna kamera i 720p HD snimanje te 8 GB ugrađene memorije. Jedino je software malčice bugovit ali to je posljedica neispeglanog Symbiana, koji će se za mjesec dva ipak srediti updatovima. Sve ostalo mislim da nema niti jedan uređaj trenutno u prodaji.
ukupna ocjena
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung i8910HD

Imam dotični mobitel i nije istina da kad uključite GPS  baterija traje dva dana. Baterija može izdržat dva sata , ali to nije uopće problem. Uostalom i navigacijski uređaji kao što su Garmin  Fom Tom i drugi uređaji za navigaciju dok nisu priključeni  na dodatni izvor napajanja rade 3-4 sata . Imam instaliran NT Europe 2010 i Adria Route 3.0 i radi savršeno. Izgled na ovom ekranu je sasvim jedno novo iskustvo. Rezolucija i boje su duplo bolje i jasnije nego kod mog Garmina 765 T. Zanimljivo je da je i softwer prikladniji i bolji od orginalnog softwera za Garmin navigacijske uređaje. Osim toga ima širi i jasniji prikaz kad kompariram istu visinu na oba uređaja zajedno. Brzina navigacije i reagiranje osjetljivosi na satelite je identična zadnjoj generaciji koja posjeduje  SiRFstar III GPS prijemnik posljednje generacije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
[Recenzija] bivance2: Samsung i8910HD
Sve savršeno. Možda bi trebalo odmah kupit externi stereo mikrofon za snimanje zvuka kod snimanja videa u HD rezoluciji.
ukupna ocjena

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung i8910HD

ne razumijem kako mob na symbion os.u moze dobiti ocjenu 10?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
posto je samsung odustao od szmbiana, dali se SAD moze prebaciti na android?
Aint no man above the crew
16 godina
neaktivan

To sto je Samsung odustao od Symbiana nema apsolutno veze sa ovim mobitelom..

Ekipa pravi sama "custom roms" za ovaj mobitel i odlicno to rade. Izmjenili su sve zivo.

Ako se nekom ne svidja nesto samo se instalira SPB Shell program i imate novi mobitel ( sve izgleda kao na recimo  HTD Desire ili nekom drugom ).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice