Nokia C7

poruka: 181
|
čitano: 86.905
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia C7".
14 godina
neaktivan
Nokia C7

Zanima me koliko zvučnika ima nokia? Meni od pozadinskih 2, svira samo jedan i to lijevi. Desni zvučnik nije uopće u funkciji. Bila sam na servisu pa su mi rekli da nokia ima samo jedan zvučnik,pa me zanima čemu služi desni. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Nokia C7

ima 2 al je ljevi jaci a desni je slabiji il ga uopte ni nema

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokia C7

Ima jedan mono zvučnik. Druge "rešetke" su vjerojatno samo zbog balasiranja dizajna.

0 0 hvala 0
15 godina
Nokia C7

Zanima me da li se može isključiti punjenje uređaja kad se spoji preko USB kabla?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nokia C7
Amazon637 kaže...

Zanima me da li se može isključiti punjenje uređaja kad se spoji preko USB kabla?

kolko ja znam ne ali google is your friend

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
Nokia C7

e ima li tko iskustava sa updateom c7 na symbian Anna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
labudšiljo kaže...

e ima li tko iskustava sa updateom c7 na symbian Anna

to i mene zanima...

0_o
15 godina
Nokia C7

I dal je tko uspio staviti Symbian Anna na svoju nokiu c7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sayler kaže...

Da jesam. Kaj te zanima?

15 godina

Pa nikako da stavim na svoju nokiu c7. Cijelo vrijeme pokušavam i stalno piše da nema updata, trenutno sam na verziji 0.14, PR 1.2

15 godina

Skini Nokia Software Updater

14 godina
Amazon637 kaže...
Sayler kaže...

Da jesam. Kaj te zanima?

Koji ti je product code? Jesi li nadogradio službenim putem?

15 godina

Da nadogradio sam službenim putem, gdje mogu pogledati product code i za što mi to treba?

16 godina
Nokia C7

mozes pogledati kad skines bateriju treba ti pisati imeb il tak nes a i imas kod kad utipkas onda ti pokaze, to ti treba da bi signao igricu/aplikaciju evo ti stranica za teme i hd igre(cjele)

www.n8fanclub.com

www.c7fanclub.com 

svejedno ti je ali ti n8fanclub ima vise igrica a ustvari su to mobiteli s istim procesorom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia C7

Ali nikako da pronađe nadogradnju na symbian Anna. Da li možda zna netko kako da to uspijem staviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia C7

Morate se strpit, polako svi dobivaju, ali cak nisu svi dobili ni u uk i usa a kamoli u hrv.

Wake up, Neo. Let me show you how deep the rabitt hole goes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia C7

Meni još uvijek piše nema nadogradnje, da nije možda mob u greški?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sayler kaže...

Meni još uvijek piše nema nadogradnje, da nije možda mob u greški?

Ni meni još ništa ne javlja.

P.S. Na Nokijinom službenom forumu još nemaju informaciju kada će Anna biti dostupna za hrvatsko tržište.

15 godina
Nokia C7

Za sve one koji mogu instalirati Annu. Drugio dio sam morao skinuti preko mobitela

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 22:49 (Amazon637).

0 0 hvala 0
16 godina
sta je to anna?
15 godina

Symbian Anna

14 godina
Amazon637 kaže...

Za sve one koji mogu instalirati Annu. Drugio dio sam morao skinuti preko mobitela

Kako si uspio instalirati Annu? Koristeći Phoenix ili službenim putem? 

15 godina
intelduo1 kaže...
Amazon637 kaže...

S Nokia Ovi Suite

14 godina
Amazon637 kaže...
intelduo1 kaže...
Amazon637 kaže...

S Nokia Ovi Suite

Koji ti je product key? Jel mobitel kupljen u Hrvatskoj?

16 godina
Amazon637 kaže...

Symbian Anna

pa kakva jew razlika od ^3 symbian?

15 godina
intelduo1 kaže...
Amazon637 kaže...
intelduo1 kaže...
Amazon637 kaže...

S Nokia Ovi Suite

Kupljen je u Beču. Kaj će ti product key?

MilkMan kaže...
Amazon637 kaže...

Symbian Anna

Jedino kaj sam skužl je da ne mogu otvarati pdf i word datoteke. {#} Ima neke nove aplikacije, nove ikone...

14 godina
Amazon637 kaže...
intelduo1 kaže...
Amazon637 kaže...
intelduo1 kaže...
Amazon637 kaže...

S Nokia Ovi Suite

Kupljen je u Beču. Kaj će ti product key?

MilkMan kaže...
Amazon637 kaže...

Symbian Anna

Jedino kaj sam skužl je da ne mogu otvarati pdf i word datoteke. {#} Ima neke nove aplikacije, nove ikone...

Ne treba mi product key. Htio sam samo vidjeti jel isti kao moj. Sad vidim da je kupljen u Austriji. :)

14 godina
Nokia C7

Ako su vam nestale aplikacije poput quick officea znači da niste instalirali Symbian Anna 1/2 (sadrži Quickoffice i pdf reader) i Symbian Anna 2/2 updateove koji se pojave poslije glavne instalacije Anne.

0 0 hvala 0
15 godina
5220 kaže...

Ako su vam nestale aplikacije poput quick officea znači da niste instalirali Symbian Anna 1/2 (sadrži Quickoffice i pdf reader) i Symbian Anna 2/2 updateove koji se pojave poslije glavne instalacije Anne.

Instalirao sam i jedno i drugo i nesatli su ti programi

16 godina

@amazon637: Jesi li probao reinstall firmwarea? Možda ti se prilikom instalacije nešto sprčalo. Napravi hard reset, reintstall, a od backupa samo kontakte, poruke, kalendar i bilješke, ostalo nemoj, slike, glazbu, bla, bla... pokušaj očistiti memoriju (sve cut/pasteaj na PC, izvadi mem. karticu). Možda je nešto od podataka koji su gore zeznulo stvar... ako ni to ne pomogne.. nazovi Mobis pa pitaj...

P.S. Ovo što sam rekao je samo moje mišljenje što bi moglo pomoći da sve profunkcionira, nisam probavao tako, dapače, ja za svoj PC još nemam update (Tele2), pa ne mogu reći da li je meni install bio uspješan, ali ću tako raditi jer sam ja sa svojom E66 morao tako raditi, očistiti mob da bi mi update uredno prolazio (bez onzira bio Ovi Suite ili Phoenix).

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 14:10 (WackyZG).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice