Ovo mi čak izgleda simpatično, ali koliko god ovo izgledalo dobro... ovo je LG i još im ne vjerujem...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gt540 je odlican ovaj jos bolji, nisam ni ja vjerovao lgu do ovog gt
samo kada će se pojaviti na našem tržištu?? u ostatku europe je već prodan u preko milijun primjeraka a kod nas ga još nema :(
kaj brijes i hyundai je nekada bio smece kao i kia..pogledaj sad malo recenzije....vremena se mjenjaju
Za sad ima samo na pretplatu u vip-u: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3675 ,
i t-mobile: http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=LGP500OPTIMUSONETWISEPILOT ...
Cijena samog uređaja je 2000 kn....
da malo ozivim temu, malo geldam taj mob, cak ima u oglasnicima za soma kn, svida mi se jako to sto ima 512 rama, pa me zanima dali podrzava dobe flash, mislim pise da ne ali ako se malo moda po njemu... :D
Ja ga imam 2 i pol mjeseca, prezadovoljan. Wlan i GPS koristim svakodnevno. Na njemu imam samo one najosnovnije aplikacije koje mi trebaju i to je to.
baterija je super, slušalica odlična. Flash mi ne treba, a ne treba nikakvo čačkanje po njemu.
Baš ne drži vodu..Angry Birdsi ne rade glatko na višim levelima prepunim objekata..gotovo je neigrivo! trza do boli
napravio factory restore sve, i stavio samo angry birdse..dok si na nižim levelima sve ok..čim se pojavi hrpetina kutija i čega sve ne... nula bodova
a ionako sam obrisao te igre.
kupio sam taj mob prije 9 dana,odličan je što se tiče mojih potreba
najbitnije mi je da ima wifi i 3g,nije spor,baterija dugo drži,odlično se čuje na slušalicama
gdje kod nas kupiti stolni stalak s punjačem za njega i armband..onu sportsku traku da se mobitel stavi oko ruke?
Dakle što reći o ovome odličnome moblinome telefonu, osim pohvala. Sa dobrim kernelom (na xda-developersima ima par odlicnih kernela) i custom ROM-om (isto tako xda-developers) baterija traje do 3 dana (WiFi ukljucen skoro cijeli dan, GPS ukljucen svakodnevno po 3 sata, 3G je iskljucen, ekran na 80% osvjetljenosti). Igre se vrte brzo (čak i AngryBirds na višim levelima).
Rootanje uređaja je piece of cake, a stavljanje cutom ROMova isto tako.
Na ovaj mobitel će biti moguće (UPADTE: već je moguće) staviti CyanogenMod 9 (portan naravno, te unnoficial) i MIUI sa ICS-om kad dođu (već su neki došli) funkcionalni portovi (više informacija o tome možete dobiti na xda-developers forumu u podforumu LG Optimus One, V, P500).
Ocjena kvalitete izrade: 8/10 (stražnja maska je izgrebana od 4 pada sa visine kuka (padovi iz auta), a ekran je malo neosjetljiv pri samim rubovima)
Android: 2.2 i 2.3.3 (nadogradivo na 2.3.7 (CM7.1 port , AOSP port (stari baseband), Oxygen port, CM7.2, ICS (novi baseband) i brdo customa) te na ICS (kad izađu valjani ROM-ovi))
Dodatna oprema: punjač je solidno napravljen, dok se USB kabel može uzeti sa bilo kojeg drugog mobilnog uređaja, slušalice su solidne (fale basovi, al to je rješivo uz pomoć DSPManager-a)
Ispaltivost kupovine: itekako se isplati
Napomena: CPU se moze OC-ati (sa pravim kernelom i SetCPU-om) do 806MHz (optimum je 729MHz) i downclockati (do 125MHZ, al najbolje je na 245MHz)
Samo mala opsaka u vezi custom ROM-ova i portova za O1:
Imamo ICS (u 3 varijacije
: CM9 (trenutno Unofficial, al uskoro postaje official
; koristim ga kao daily OS
), MIUI v4 Alpha 1/2 port (nije testiran) i Codenameandroid port (nisam testirao)) i CM 7.2 Nightly official :D
Uskoro ću poslati neke screenshootove sa ICS-ova :D