LG GW300

poruka: 1
|
čitano: 2.507
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GW300".
15 godina
neaktivan
[Recenzija] 1337Code_breaker: LG GW300

evo, kupio sam ovaj model, razmišljao sam između njega i Alcatela OT-800, no ovaj mi se vise dopao, dizajnom i time sto dolazi sa 3.5mm utorom za slusalice
mobitel je sjajan, ekran je naprosto fantastican, zvuk je JAKO glasan, naravno moze se podesiti na bilo koju razinu zelite, punjač je standardni micro usb koji se može bilo gdje naći, tako da se nemorate brinuti oko zamjenskih punjača, baterija je iznimno žilava, tipke izgledaju jako maleno, no zapravo se bez problema tipka po njima i sa velikim prstima, to me brinulo posto imam dosta velike i siroke prste, ali nakon 20-tak sms-ova nisam fulao nijedno slovo...
meni je vrlo funkcionalan, aparat podržava kartice do 16gb, dolazi sa premalo memorije, ali tko danas u takvim aparatima koristi internu memoriju...
dizajn je perfektan, glossy plastika na gornjem djelu prekriva i ekran, ali se i nastavlja dalje, sto znaci manje briga oko cistoce, ekran je vrlo čvrst, nemože se izgrebati ni šestarom (probao, posto sam tako cuo, istina je)...
aparat jako dobro leži u ruci, no stražnji dio je napravljen od plastike, da je od gume ili metala na konstrukciju nebi imao nikakvih zalbi, ovako je to jedina..
kamera ima 2 mpx, radi fenomenalne fotke, boje su čiste, jedini su problem noćne slike gdje su slike malo nejasne i pojavljuju se ona cudna "zrna"...
sve u svemu, za 500kn necete naći bolji mobitel, sa njime se tako ugodno piše da to nije za povjerovati, a osjećaj u ruci je zbog širine fenomenalan, no to je subjektivno, ja imam jako širok dlan pa mi taman paše, nježnijem spolu će možda biti malo preširok...
sve u svemu, ako kupujete uređaj do 500-600kn, sa ovim definitivno nećete pogriješiti.

EDIT: zelio bih naglasiti jedan manji problem sto se događa na nekim uređajima, da se nemogu spojiti na internet morate u ime profila za povezivanje upisati Tele2, a pod internet profil odabrati Tele2 WAP

ukupna ocjena
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 12:54 (1337Code_breaker).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice