HTC Touch HD

poruka: 11
|
čitano: 11.630
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Touch HD".
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD

Zanimljivo je kako Bugovci pišu karakteristike mobitela

HTC Touch HD, oblik: Klasični

Samsung Omnia, oblik: nestandardni.

???

Po čemu je HTC klasičan, a Samsung nestandardan? WVGA je valjda standardno a WQVGA nije?? Čak je i iPhone 3G klasičan?

Odmah da kažem kupio sam Omniu. Išao sam gledati HTC-e i dvoumio sam se (troumio) između Diamonda, iPhonea i Omnie. Touch HD nije dolazio u obzir jer se to stvarno nemože nazvati mobitelom. Kad ga stavite u ruku, normalnu ruku (...ne Arapoviću i Knego, Vi nemate normalne ruke!), stvarno je ogroman. Omnia mi je bila na granici. HTC je jednostavno i predugačak i preširok. Nije debel. Zato je od HTC-a samo Diamond dolazio u obzir. Klasični Diamond. I klasični iPhone 3G.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD

Od ovih 15 ocjena koliko ih je zapravo držalo ovaj mobitel u rukama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC Touch HD

Ja jesam, i pozitivno sam osupnut kvalitetom svega na i u njemu. Osim što možda nije baš onako x3mno brz kako piše u recenzijama.

16 godina
neaktivan
HTC Touch HD

Izvrstan uređaj. Više mi ne treba niti MP3 player niti Garmin nuvi. Za razliku od mobitela koje sam prije imao ovaj ih zaista dostojno zamjenjuje. (Garmina sam jučer prodao, a MP3 player će u penziju...)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 12:41 (veljac99).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ogroman??? Identične dimenzije kao iPhone koji je bio dio tvog "troumljenja"
Očito je lako bilo donijeti odluku: dva od tri su prevelika ... :)
15 godina
neaktivan
HTC Touch HD

Mobitel je odlican, kupio ga prije par dana,  stavio novi rom i spb shell, s kojim izgleda puno bolje...Inace, neki dan drzao u ruci HD2, e  to je Velikiii mobitel!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bozo66 kaže...

Mobitel je odlican, kupio ga prije par dana,  stavio novi rom i spb shell, s kojim izgleda puno bolje...Inace, neki dan drzao u ruci HD2, e  to je Velikiii mobitel!

Imam mob par dana, ne snalazim se još baš s njim. Imaš li kakovu preporuku, što s romom ?

Mogu li se win 6.1 zamijeniti za 6.5 ili kad dođu 7 ?

Neka druga ideja...

16 godina
neaktivan
6.5 moze,za 7 upitno jer specke kazu da je preslab.
Osobno koristim 6.1 ali dutty a ne original ROM.
Sto znaci da se ne snalazis. Pretpostavljam da ti je ovo prvi win mobile. Ili ne?
16 godina
neaktivan

Da prvi smartphone. Ide mi sve bolje i bolje, još se jedino ne odlučujem na 6.5. Za sada skupljam tuđa iskustva.

15 godina
neaktivan
HTC Touch HD

odličan aparat ! odličan ! prezadovoljan sam s njim !

samsung radi mikrovalne pa se Omnia ne računa kao mobitel

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 16:09 (corbendallas).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
[Recenzija] corbendallas: HTC Touch HD
Kada sam prije godinu dana kupio ovaj aparat,već sam imao iPhone...i odmah mi je sinulo da je nevjerojatno da se uređaj ove kategorije uspoređuje s iPhone-om.Zato ga neću niti uspoređivati s njim,a i već je puno napisano o tome širom interneta..Jednostavno,nema usporedbe između ta dva uređaja,osim što su slične velčine.Sve ostalo ide u prilog ovom ljepotanu.Prvo što će vam pasti u oči je minimalistički pristup i stvarno golemi i lijepi ekran na kojem bez problema možete čitati sve vrste dokumenata (ja na njemu čitam i stripove! Alan Ford obavezno!) a kao stvoren je i za izuzetno brzu GPS navigaciju (iGo8 nalazi satelite unutar 10 sekundi).Aparat je vrlo programibilan,podrška i zajednica developera na internetu izuzetno velika (npr. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=451 ),tako da možete na njega staviti i nove drivere (tzv. Radio ROM-ove)i novi WM ROM bez bojazni da ćete negdje "zapeti".Baza programa na internetu je apsolutno velika i pomalo zastrašujuća,što sve možete naći.Kvalitetu i izdržljivost izrade pokazuje i činjenica da mi je bezbroj puta padao ( po stepenicama, po cesti, s bicikla u vožnji...itd. ) i nikad nije bilo nikakvih problema zbog povečeg ekrana (neću niti zamisliti što bi se dogodilo s iPhone-om u tom slučaju).Stvar osobnog ukusa je i izrada, i tu prednjači iPhone,ali samo u tome....Lijep i skupi dizajn prodaje robu,to je jasno i ljudima iz Applea.U ovom slučaju, na uštrb skupe primjene materijala,HTC je mudro "bacio oko" na potrebnije stvari "ispod haube" ovog aparata..Također treba razuvjeriti i "nevjerne Tome" koji tvrde da je WM spor i bugovit,da to jednostavno ne stoji, jer dok mu pod haubom kuca WM srce, izvana je uređaj potpuno userfriendly orjentiran i vidjeti ćete da starom interface-u WM-a nema ni traga.Danas, umjesto Manille,HTC to sučelje zove Sense UI.Sučelje vas također laganim podrhtavanjem ekrana na svaki dodir daje do znanja što ste i koju funkciju pritisnuli.Treba napomenuti u svezi navigacije da Touch HD podržava i RDS signal i možete ga koristiti kao TMC funkciju u vašem programu za navigaciju (TMC funkcija,naravno,ne radi u Hrvatskoj) a radi se o tome da uživo i odmah putem RDS signala radio stanica primate sve informacije i promjene na ruti kojom se krečete.Kad smo kod baterije,malo sam sumnjao u njezinu izdržljivost,pogotovo zbog činjenice da volim na njemu gledati nove DIVX-e u tramvaju,slušati radio,"igrati se" s navigacijom,no moji strahovi nisu bili opravdani jer ćete bateriju puniti tek nakon 3-4 dana intenzivnog WIFI surfanja,gledanja filmova i svakodnevnog korištenja navigacije.
Ovo je jedini uređaj koji je toliko dugo uspio "preživjeti" u mojim rukama i zato ga preporučujem svakome tko si to može priuštiti..I jedna mala napomena.U zadnje vrijeme se pojavilo mnogo jeftinih kineskih kopija ovog aparata, zato pazite što kupujete !! Pogotovo prilikom kupnje preko oglasa.Ako je cijena "sumnjivo" niska, bolje je da tražite dalje (ja sam svoj kupio u dućanu ) jer ispod 5000 kuna nećete proći !
ukupna ocjena

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice