HTC EVO 4G

poruka: 8
|
čitano: 6.087
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC EVO 4G".
15 godina
neaktivan
HTC EVO 4G b

to je samo za američko tržište,nadam se da će htc izdati i jednu europsku verziju

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HTC EVO 4G

Nadam se da se uz njega isporučuje prilagođena torba jer u džep sigurno ne stane.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC EVO 4G
sje**li su ekran, premala (relativno) rezolucija na ekstremno velik ekran= PIKSELACIJA
ovakva zvijer treba barem rezoluciju iPhonea 4
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
RE: HTC EVO 4G
neznam koja im je poanta toga da stave mobitel u prodaji samo za americko trziste, pa rasprodao bi se svugdje!
50Niggas
16 godina
neaktivan
RE: HTC Evo 4G
1337Code_breaker kaže...
neznam koja im je poanta toga da stave mobitel u prodaji samo za americko trziste, pa rasprodao bi se svugdje!

Zato jer se u S. Americi koristi drugačija mreža...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
neaktivan
RE: HTC evo 4G

4G mreza valjda,iako se to ne moze nazvati 4G mrezom....radi se o Sprint mrezi u vec pomenutoj S.Americi.Ne znam sta konkretno smatraju u HTC-u 4G tehnologijom,po ovim specifikacijama,jedino sto mogu da primjetim je da je mogu skidati,gledati,editovati i djeliti video stvari u HD rezoluciji 1280 x 720,odnosno 10x brzem downloadu(3G do 600 kb/s a 4G do 6 mb/s.......po meni cisti marketinski trik iako su mi HTC omiljeni telefoni...

http://now.sprint.com/firsts/evo4g/#/specs/

Zenidba je prva glupost koju covek moze da ucini kad postane zreo i razuman.
16 godina
neaktivan
RE: HTC evo 4G
QualityPro kaže...

4G mreza valjda,iako se to ne moze nazvati 4G mrezom....radi se o Sprint mrezi u vec pomenutoj S.Americi.Ne znam sta konkretno smatraju u HTC-u 4G tehnologijom,po ovim specifikacijama,jedino sto mogu da primjetim je da je mogu skidati,gledati,editovati i djeliti video stvari u HD rezoluciji 1280 x 720,odnosno 10x brzem downloadu(3G do 600 kb/s a 4G do 6 mb/s.......po meni cisti marketinski trik iako su mi HTC omiljeni telefoni...

http://now.sprint.com/firsts/evo4g/#/specs/

Nije to do HTCa nego do americkih providera... Oni su poceli s tim.

A EVO je odgovor na iPhone 4G

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
14 godina
neaktivan
HTC EVO 4G

Trebam dobiti HTC EVO 4G pa me zanima moze li ovaj telefon raditi na mreži u hr ili u bih? i jeli moguce dekodiranje ovakvog telefona na GSM mrežu? Pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice