to je samo za američko tržište,nadam se da će htc izdati i jednu europsku verziju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da se uz njega isporučuje prilagođena torba jer u džep sigurno ne stane.
ovakva zvijer treba barem rezoluciju iPhonea 4
Zato jer se u S. Americi koristi drugačija mreža...
4G mreza valjda,iako se to ne moze nazvati 4G mrezom....radi se o Sprint mrezi u vec pomenutoj S.Americi.Ne znam sta konkretno smatraju u HTC-u 4G tehnologijom,po ovim specifikacijama,jedino sto mogu da primjetim je da je mogu skidati,gledati,editovati i djeliti video stvari u HD rezoluciji 1280 x 720,odnosno 10x brzem downloadu(3G do 600 kb/s a 4G do 6 mb/s.......po meni cisti marketinski trik iako su mi HTC omiljeni telefoni...
4G mreza valjda,iako se to ne moze nazvati 4G mrezom....radi se o Sprint mrezi u vec pomenutoj S.Americi.Ne znam sta konkretno smatraju u HTC-u 4G tehnologijom,po ovim specifikacijama,jedino sto mogu da primjetim je da je mogu skidati,gledati,editovati i djeliti video stvari u HD rezoluciji 1280 x 720,odnosno 10x brzem downloadu(3G do 600 kb/s a 4G do 6 mb/s.......po meni cisti marketinski trik iako su mi HTC omiljeni telefoni...
Nije to do HTCa nego do americkih providera... Oni su poceli s tim.
A EVO je odgovor na iPhone 4G
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Trebam dobiti HTC EVO 4G pa me zanima moze li ovaj telefon raditi na mreži u hr ili u bih? i jeli moguce dekodiranje ovakvog telefona na GSM mrežu? Pozdrav