HTC 8X

poruka: 177
|
čitano: 66.689
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8X".
16 godina
odjavljen
HTC 8X

Nisam primjetio, premda mobilni internet jedva koristim jer i doma i na poslu - wifi.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 13:25 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC 8X

Također, nemam takvih problema.

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC 8X

pozz i ja sam prije par dana kupio novi 8x i WP mi je novi nakon androida i mogu rec puno bolji i brzi.

ovak kak podesit da kad mi na facebooku dode poruka ili notifikacija da mi gore na ekranu to napise i da mi uz to dode zvucni signal.

znam mozda smjesno pitanje ali jednostavno mi je WP nov i moram puno toga nauciti na njemu.

gdje vidim tko mi je dostupan za chat na fb?

to bi trenutno bilo to od pitanja ako gdje zapne pitat cu.

inace mob je odlican i prebrz i uz to jos i jako tanak.

0 0 hvala 0
12 godina
HTC 8X

eh da zaboravio pitati kolko vam baterija traje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC 8X
omomomomoomm kaže...

eh da zaboravio pitati kolko vam baterija traje?

slabo

16 godina
odjavljen
HTC 8X

Cijeli dan... al bez pretjeranog igranja, jer ono najviše ždere bateriju. WIFI  stalno uključen, mob je na 3G, skydrive, 1 mail acc,  imam i nekoliko appova sa live tileovima koji se stalno ''apdejaju''.   S vremenom baterija dođe na svoje i izdrži duže. Neke aplikacije ili igre,čak i dok ne rade troše bateriju, pa treba obratiti pozornost i na to (dok uključim CroWeather mogu komotno računati na 3-4 sata kraće trajanje baterije, bez zaje.ancije).

Sad sam se sjetio: deinstalirati HTC app, fakat je teški žderač baterije (vidi na WPcentral da su se mnogi preporodili nakon brisanja)

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 14:14 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

a sto gubim kad izbrisem tu app?

dajte mi pomozite sa ovim pitanjem o fb

16 godina
odjavljen
HTC 8X

Ne gubiš ništa, a uvijek ju možeš opet instalirati. Za fb ne znam.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
HTC 8X

kuzio Sam za Facebook mob je odlican radi tako dobro ko nijedan do sad a imao Sam ih dosta Ali da budem iskren vec mi je dosadan windows phone nemq bas precise aplikacija sve se placa za razliku od androida

0 0 hvala 0
15 godina

A bude svako malo neka akcija, besplatne igre koje se imače plaćaju..

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
16 godina
odjavljen
HTC 8X

Jedini app koji sam kupio je Metrotube, sve ostalo, osim par igara je besplatno ili skinuto za vrijeme akcije kad je bespatno (AppDeals)

Nemam 14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
HTC 8X

aham nisam znao da imaju te akcije kako sam vec i naveo par puta novi sam na WP.

na mobitelu je baterija koma  a to sam mozda i ja kriv kad sam ga kupio imao je nekih 30% ja sam ga ispraznio i poslje sam ga punio samo sat vremena znaci imao je nekih 50% i izvadio ga iz punjaca bio sam u zurbi a trebao sam mob za zvati. ispraznio mi se za par sati i onda sam ga napunio do kraja.

ali sad prije 5minuta prvi problem. otkljucam mob ocu nazvat frenda i bum zacrni se ekran mob zavibrira i pojavi se ono od htca sa bijelim ekranom koda sam ga tek upalio znaci mom se resitirao. ima tko kakvu ideju? dal se nekom to dogodilo?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC 8X

Jesi li ažurirao software? Postavke-ažuriranje? Bilo je dosta bugova u WP, ja sam svoj software već 2-3 puta ažurirao, a ako se ne varam restartanje iz čista mira je rješeno jednim od tih ažuriranja. Baterija će bit sve bolja s vremenom.

http://www.wpcentral.com/

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 18:08 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC 8X

jesam azurirao sam ga jucer.evo sad sam otisao u azuriranja opet i isao nek trazi ako ima nesto novo. sad ide neki loading i pise stanje azuriranja. do danas mi se nijednom nije rebootao al vidjet cemo sta ce bit ja se nadam da nije nista ozbiljno jer mob je super stvarno leti nakon androida koda sam presao na formulu a ja budala se jos dvoumio umjesto one x i 8x vec sam krenuo po one x al sam se u zadnji cas predomislio.

kupio sam si i zadnju maskicu u tcomu za 88kn jest da je malo skupa ali je odlicna.

kak dugo vec ti imas taj mob i kak si zadovoljan?

ed da i zaboravio pitat na nokii sam imao app da kad sam dvaput brzo tapnuo po ekranu sam ga otkljucao ako me razumijes ima li i WP neku takvu aplikaciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 18:15 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

jesam azurirao sam ga jucer.evo sad sam otisao u azuriranja opet i isao nek trazi ako ima nesto novo. sad ide neki loading i pise stanje azuriranja. do danas mi se nijednom nije rebootao al vidjet cemo sta ce bit ja se nadam da nije nista ozbiljno jer mob je super stvarno leti nakon androida koda sam presao na formulu a ja budala se jos dvoumio umjesto one x i 8x vec sam krenuo po one x al sam se u zadnji cas predomislio.

kupio sam si i zadnju maskicu u tcomu za 88kn jest da je malo skupa ali je odlicna.

kak dugo vec ti imas taj mob i kak si zadovoljan?

ed da i zaboravio pitat na nokii sam imao app da kad sam dvaput brzo tapnuo po ekranu sam ga otkljucao ako me razumijes ima li i WP neku takvu aplikaciju?

tu opciju imaš samo na lumijama.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
12 godina
HTC 8X

i nokia n9

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC 8X

Ja sam doživio 3 restarta, ali dok sam odbijao dolazni poziv: isto neki bug.

Općenito sam zadovoljan sa mobitelom, tko god ga vidi ne ostane ravnodušan (dizajn i to). WP mi je odličan, premda ima još nekih stvari koje treba doraditi (npr. dodati zasebnu kontrolu za glasnoću zvona), broj appova raste iz dana u dan. Uglavnom, uz sve nedostatke, veliki sam fan Windows Phonea.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Danijel14 kaže...

Ja sam doživio 3 restarta, ali dok sam odbijao dolazni poziv: isto neki bug.

Općenito sam zadovoljan sa mobitelom, tko god ga vidi ne ostane ravnodušan (dizajn i to). WP mi je odličan, premda ima još nekih stvari koje treba doraditi (npr. dodati zasebnu kontrolu za glasnoću zvona), broj appova raste iz dana u dan. Uglavnom, uz sve nedostatke, veliki sam fan Windows Phonea.

Potpisujem. Nedostataka ima ali ga ne bi mijenjao nizašto drugo.

Također sam se dvoumio između One-a i 8X-a. Od One me odbila ona grba na pozadini i veličina. A i lagg. Kad vidim da nekome S3 ili One trza samo se lagano nasmješim. {#} 

12 godina
HTC 8X

Istina ovdje nema nijednog trzaja. Koje boje su vasi moj je crni?

1 1 hvala 0
15 godina

I moj je crni. U VIPu je bio u ponudi samo crni i žuti. Mislio sam uzeti žuti, ali nije bilo kad sam ja išao.

15 godina
HTC 8X

Mene zanima kako stojite sa baterijom, i koje aplikacije vam mogu raditi u pozadini.

Moja baterija je koma, normalnog korištenja (10-tak poziva, 10-SMSa i nešto malo surfanja) 15 sati max. Nemam Viber, Skype, Whatsapp ni HTC aplikaciju. Uređaj imam mjesec dana.

4-5 spota na YT i 4-5 pjesama sa moba, ostalo standby 4-5 spota na YT i 4-5 pjesama sa moba, ostalo standby
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 9:52 (soft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
soft kaže...

Mene zanima kako stojite sa baterijom, i koje aplikacije vam mogu raditi u pozadini.

Moja baterija je koma, normalnog korištenja (10-tak poziva, 10-SMSa i nešto malo surfanja) 15 sati max. Nemam Viber, Skype, Whatsapp ni HTC aplikaciju. Uređaj imam mjesec dana.

Ja sam skorz zadovoljan sa baterijom. Imam instalirano pun kofer aplikacija (kad mi je dosadno isprobavam besplatne) Whatsapp, Viber, Skype, FB. Mjesečno imam preko 1000 minuta razgovora i oko 200 SMS (eto računaj koliko je to po danu).  Sve uključeno i bez beda mi izdrži 1.5 dan.

15 godina

1 poziv od dvije minute, 1 poruka, 2 screenshota, 2 maila i sat vremena kasnije...

16 godina
odjavljen
HTC 8X

Kao što rekoh već par puta, baterija je užas u početku, al kroz 2-3 mjeseca dođe na svoje. I ponavljam, neki appovi i igre su žderači baterije: doživio sam par slučajeva da sam instalirao app, da ga nisam niti pokrenuo do drugog dana a baterija se krenula praznit ko luda. Deinstalacija sumnjivog appa i sve po starom.

Opet moj primjer, i više ne ponavljam. Razgovori, koliko sma primjetio, slabo žderu bateriju. Jednom prilikom, i to dok je mob bio mjesec dana star, razgovarao sam skoro sat u komadu, baterija je pala za svega par postotaka. Ostao sam paf. U pozadini stalno rade i čekaju svojih 5 minuta: viber, skype, skydrive, 1 mail acc, par appova sa vijestima i live tileovima. Wifi i 3G su stalno uključeni. Čak sam primjetio da baterija bolje drži nakon što mi je dojadilo prebacivanje sa 2G na 3G i obrnuto i ostavio sam na 3G stalno.

Ja vjerujem i dalje, da je glavni problem sa baterijom neki ku.ac ili bug ili šta već na razini os-a i da bi se to čak moglo popravit. Možda isto neki MS-ov previd tipa problema sa ''other'' folderom.

Batterry saver sam isključio prije nekih mjesec i pol.... eto koliko vjerujem bateriji.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 11:21 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC 8X

moja baterija je koma kako si napravio ovaj screenshot?

uglavnom izvaden iz punjaca danas u 4:34 ujutro sad je 11:52 ja imam jos 4% baterije dobro jesam ga koristio bio sam u bolnici cekao nesto i bio sam dobra dva sata na 3g i surfao 2 poziva po 2min razmjenio 5 poruka sa curom i dobio i poslao dva maila.

narihtao sam da mi javlja ono kad se baterija brzo prazni i par puta mi je napisao battey dischrarging quickly :)

razumijem da sam dosta tipkao ali recimo bivsa sony xperia u bi za to potrosila nekih 40% baterije tj imao bi sad nekih 55-60%.

evo proslo 7 sati i 46 minuta od zadnjeg punjenja i upravo je pao na 3% sad ce krepat uskoro. al zanimljivo je da kad se prvi put ugasi mozes ga ponovno upalit i pise nekih 7-8% baterije i kaj je najzanimljivije jos radi neko vrijeme tako.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8X

Kakve su sad ono fore, ako ste primjetili, aplikacija bude besplatna skineš ju i nakon par dana ti dođe da ju mroaš kupiti ako ju želiš nastaviti koristiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC 8X

Screenshot: tipka za unlock + win tipka.

App koji poslije moraš platit: znam da je ta shema sa appovima u trgovini koji se mogu isprobati (dolje i piše isprobaj), radi sve određen broj dana, kasnije moraš ili kupit ili pola stvari u appu ne radi.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
HTC 8X

Dali mi netko moze preporucit dobru foliju za mob, i stavit link ako je sa Ebay-a, zadnje koje sam kupio bile su uzas. Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
HTC 8X

sad mi se opet restartao nakon nekih tjedan dana. Nakon sto sam zavrsio razgovor bum restart. Ne kuzim zkj se to dogada. Dal se i vama restartaju i ima li rjesenje?

0 0 hvala 0
15 godina

Meni se jednom restartao sam, i to treći-četvrti dan. Nakon toga više ne.

Onaj moj "problem" sa baterijom očito sam od sebe riješio, sada baterija traje poprilično dugo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice