Web-projekt

poruka: 46
|
čitano: 4.781
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Web-projekt
Lunatic1407 kaže...

treba ljude koji ce programirati,imam domenu,za hosting nije problem,samo da neko rastura php,javu,baze podataka itd itd... ja bi dizajn mozda radio... to bi radilo 5,6 ljudi i onda za koji mjesec valjda ak se uspijemo probiti reklamiranjem,ako sajt sta zaradi naravno da cu platiti,ovako je glupo da placam za nesto sto moguce da nece biti profitabilno,ali ja vjerujem da oce...

Što god bilo, tj. projekt uspio ili ne uspio - ljudi koji rade s tobom trebaju biti plaćeni, jer su oni utrošili svoje vrijeme i trud u projekt :)

Potpis ;)
15 godina
neaktivan
Web-projekt

e hebiga sad....btw daniel poslao sam ti por za MSN pa se javi ak te zanima...ali mislim da je projekt dobar i da treba raditi na njemu,ja necu nikoga zeznuti ovdje,samo trazim neku ekipu da napravim taj portal,jer ja to sam ne mogu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne znam dečki kako bude to ispalo. Čak i kad skupite ekipu vjerojatno će biti velike razlike u znanju i vjerojatno će biti sve to teško povezati i organizirati.
U svakom slučaju sretno.
17 godina
neaktivan
Lunatic1407 kaže...

e hebiga sad....btw daniel poslao sam ti por za MSN pa se javi ak te zanima...ali mislim da je projekt dobar i da treba raditi na njemu,ja necu nikoga zeznuti ovdje,samo trazim neku ekipu da napravim taj portal,jer ja to sam ne mogu...

Da, vidio sam - sad sam trenutno u stisci s krajem škole (baš su sad našli sve testove i ispitivanja smjestit u zadnji mjesec :( ), a poslije ti se javim možda (ako još budeš primao članove) ;)

Potpis ;)
16 godina
neaktivan
Danijel kaže...
Lunatic1407 kaže...

Da, vidio sam - sad sam trenutno u stisci s krajem škole (baš su sad našli sve testove i ispitivanja smjestit u zadnji mjesec :( ), a poslije ti se javim možda (ako još budeš primao članove) ;)

radnih snaga nikad dosta...Namigiva

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina
neaktivan

Evo ja sam u timu pa da vam kazem otprilike neke stvari. Zasada nas je troje. Ja cu uzeti sve programerske poslove + javascript. Sef (Lunatic1407) pise forice koje ce biti na sajtu i sve zivu. Uglavnom ne sefuje previse. sk8 4 life ce srediti SEO i teko neke stvari. Znaci fali nam dizajner. Bio bi dobar web 2.0 dizajn sa nekim malim trikovima u javascriptu/jQueary-u (to mogu ja pomoci) radi dinamicnosti stranice. Znaci posaljite nekome od nas preko PM svoj msn da se dogovorimo. Potrebna znanja:

HTML/XHTML

CSS

Javascript osnove (moze i vise naravno Cool)

NE KORISTENJE TABLICA molim :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 22:53 (dario111cro).
17 godina
neaktivan
dario111cro kaže...

Evo ja sam u timu pa da vam kazem otprilike neke stvari. Zasada nas je troje. Ja cu uzeti sve programerske poslove + javascript. Sef (Lunatic1407) pise forice koje ce biti na sajtu i sve zivu. Uglavnom ne sefuje previse. sk8 4 life ce srediti SEO i teko neke stvari. Znaci fali nam dizajner. Bio bi dobar web 2.0 dizajn sa nekim malim trikovima u javascriptu/jQueary-u (to mogu ja pomoci) radi dinamicnosti stranice. Znaci posaljite nekome od nas preko PM svoj msn da se dogovorimo. Potrebna znanja:

HTML/XHTML

CSS

Hoćeš li pri razvoju koristiti neki framework tipa Codeigniter ili ideš s čistim PHP-om? Te ako bi se pridružilo još programera (npr. ja) bi li se koristio nekakav source control sustav?

Potpis ;)
15 godina
neaktivan
Danijel kaže...
dario111cro kaže...

HTML/XHTML

CSS

Hoćeš li pri razvoju koristiti neki framework tipa Codeigniter ili ideš s čistim PHP-om? Te ako bi se pridružilo još programera (npr. ja) bi li se koristio nekakav source control sustav?

Cisti php. Koristimo dropbox za razmjenu fajla Namigiva

Znaci nikakav framework za php, jedino mozda jQueary za JavaScipt. Takodjer na dosta dijelova stranice cu ubaciti ajax :)

15 godina
neaktivan
Web-projekt

let's get to work ! stranica ce zazivjeti !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lunatic1407 kaže...

Ajde neka. Izgleda da će ovo biti prvi projekt koji je zaživio na forumu ili neće Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 13:30 (Ivan M.).
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Lunatic1407 kaže...

Ajde neka. Izgleda da će ovo biti prvi projekt koji je zaživio na forumu ili neće Cool

Nadam se da ce zazivjeti...volio bi,a i mogu reci da ce stranica zazivjeti,samo koliko ce ona steci na popularnosti to je pitanje...ali ja sam optimist (koliko god to znacilo)

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Lunatic1407 kaže...

Pa zar nije onaj open source installer Open Install krenuo tu na forumu? :)

Potpis ;)
16 godina
protjeran
Web-projekt

Jeste se već obogatili :P

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web-projekt

Lik je jednostavno nestao bez traga. Nije me niti briga, niti me vise interesiraju projekti takvog tipa.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Web-projekt
sk8 4 life kaže...

Lunatic1407@ napravi grupu na msn-u da možemo komunicirat u grupi

fulao sam... :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 8:16 (destructor).
16 godina
Re: Web-projekt
dario111cro kaže...

Lik je jednostavno nestao bez traga. Nije me niti briga, niti me vise interesiraju projekti takvog tipa.

Inače takvi projekti završe baš ovako. {#}

Danas ako ne nema "love", nema ni timskog rada {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice