Web-projekt

poruka: 46
|
čitano: 4.775
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Web-projekt

Imam super ideju za web stranicu koju bih volio izrealizirati sto prije, gledao sam po netu i takvo nesto ne postoji ni kod nas niti drugdje u svijetu, ja sam poceo pisati text za to, crtati skice i osmislio sam cijeli sajt koji bi dizajnirao,ali nemam pojma o programiranju i bazama podataka i treba mi netko za prijevode jer bi na sajtu bila tematika za sve zemlje (ili bar neke najbitnije jezike eng,njem,tal,spa i hrv naravno :) - a bez toga taj projekt ne mogu ni ostvariti,za pocetak bi bio dovoljan jedan prosjecan web-hosting paket (to nije problem) - pa bih molio sve da mi posalju privatnu poruku ako su zainteresirani ,pa cak mozda da i neki team napravimo da pocnemo raditi na tome,jer mi je tesko sve to sam napraviti a ne vrijedi sad trazit i ucit tutorijale,napravio bi stranicu za 10 godina i jos bi bila nekvalitetna i nesigurna...

Jos nitko nije osmislio nesto slicno ovome ,a znam da bi bio popularan i veoma profitabilan sajt kad bi se radilo na tome i napravilo se kvalitetno.

Hvala svima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web-projekt

valjda je problem sto se nitko ne javlja taj da ja ne mogu vama dokazati kako bi stranica bila veoma profitabilna i popularna ako bi se napravila kvalitetno i dobro ,tesko da mogu ikako dokazati kad nitko ne zna o cemu pricam,ali mislim da je jako glupo iznosenje dobrih ideja u javnosti...Ali nadam se da ce se netko javiti jer je stvarno ideju super samo je to tesko sam napraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web-projekt

1. Tek je prošlo 50 minuta otkad si prvi put postao, bit će valjda odgovor, pomalo

2. Ja sam osobno bio u 2 projekta i oba su imala istu priču: "Ispočetka neće biti para,ali pomalo...pa će biti"... Naravno, nisam nikad dobio ni lipe.

3. Kolika bi bila kompleksnost stranice? Možeš li reći išta o ideji? Pošalji pp, ako nećeš ovako.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web-projekt

moze Sade :)

pa stranica bi bila veoma komplexna zato i ocu napraviti neki tim ili nesto...Ja osobno vjerujem da bi nakon nekog vremena promoviranja stranica popularnost narasla i trebala bi ogromna baza podataka za sve to jer sam vec rekao da bi napravio tako da nebi bilo recimo sekcije za engl i hrv nego za cijeli svijet,tako da bi ljudi pisali i na madarskom i na turskom i na srpskom i na portugalskom itd itd...ali za pocetak bi bilo i previse i super da se napravi za glavne jezike samo...onda sam izmislio i natjecanje i bodovanje svih korisnika pa ako bude jako profitabilna stranica onda bi se i nagrade dijelile (ali to je sada daleka buducnost jos)...imam neki plan koji bi zelio ostrvariti-primjer da svaki korisnik ima vece koristi od mog sajta,a ne samo da surfa i bleji...tako da bi se tu napravilo i rankiranje i bodovanje i natjecanje i sve zivo i vec sama pomisao na to mi je komplexna...

onda sve to treba napraviti tako da ak se njemac rega,da mu automatski pise na njemackom na sajtu sve,ak se ceh rega da mu pise na ceskom itd itd...

onda jos tu stranicu nakon nekog vremena treba dobro i dodatno osigurati sa svim mogucim zastitama...

naci i zakupiti veci i bolji hosting ili server...

ima dosta toga...vec pisem u biljeznicu tjedan ,napisao sam preko 20 stranica i shema i skica i svega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web-projekt

I'm having a deja-vu... Nagrade za posjetitelje... Nešto kao Lockerz?

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Web-projekt
Smooth Operator kaže...

I'm having a deja-vu... Nagrade za posjetitelje... Nešto kao Lockerz?

hm....ma lockerz su scameri obicni...

-fora je recimo napraviti rankiranje i natjecanje...i onda bi dijelili bodove za pocetak,a korisnicima bi lijepo rekli (primjer) da trenutno : za "to i to" na sajtu dobivate bodove,ali u skoro vrijeme cemo smisliti kako nekoga na najbolji nacin nagraditi...ne mislim na nikakve muljaze ili navlakuse neke,nego zelim cisto ja nagraditi nekoga jer dolazi na moj sajt - i mislim da je to dobra stvar - ljudi ce ti vise naravno dolaziti na sajt i popularnost ce biti veca,ali i bez toga bi vjeruj mi sajt dobio na popularnosti,jer kazem toga na netu nema i to mi je jako cudno...a nije nista ilegalno ,cak sam mislio ali ne znam na koju foru bi zabranio proste rijeci recimo ili sadrzaje na sajtu...

15 godina
neaktivan
Web-projekt

tako da bi trebalo tu hrpetina moderatora itd itd....tako sve u svemu hebeno je koplexno sve to skupa zajedno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web-projekt

@Smooth operator

Imam i ja jednu ideju vezanu za programiranje, ako si zainteresiran javi mi se preko PM.

@Lunatic

Mogu li se i ja priključiti timu?

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web-projekt

pa mozes...ali ja sam mislio napraviti neki tim i uzivo se time baviti,sigurno ne ovako preko interneta,ali glavni problem je sto ideju ne mozes zastititi,a i danas je tesko dobit povjerenje ljudi...Nikome se ne moze vjerovati,ideja je dobra ,a ja ne zelim da mi ju netko ukrade

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lunatic1407 kaže...

tako da bi trebalo tu hrpetina moderatora itd itd....tako sve u svemu hebeno je koplexno sve to skupa zajedno...

Obozavam kompleksne projekte. Jedino takvi pruzaju mi izazov. Zato mi salji pm sa idejom, a ne da pogadjam o cemu se radi tu. XD

15 godina
neaktivan
dario111cro kaže...
Lunatic1407 kaže...

Obozavam kompleksne projekte. Jedino takvi pruzaju mi izazov. Zato mi salji pm sa idejom, a ne da pogadjam o cemu se radi tu. XD

haha tesko ce ici :)

samo bi bio blesav kad bi javno rekao o svojoj ideji...ovo ce biti teze nego sto sam mislio,treba to raditi sa 2,3 ljudi kojima ces vjerovati i radilo bi se uzivo na projektu...i trebalo bi dosta vremena da se to napravi.

15 godina
neaktivan
Lunatic1407 kaže...
dario111cro kaže...
Lunatic1407 kaže...

haha tesko ce ici :)

samo bi bio blesav kad bi javno rekao o svojoj ideji...ovo ce biti teze nego sto sam mislio,treba to raditi sa 2,3 ljudi kojima ces vjerovati i radilo bi se uzivo na projektu...i trebalo bi dosta vremena da se to napravi.

Uzivo ne mogu, ali moze preko nekog chat programa. Takodjer preporucujem dropbox, puno olaksava stvari. Aj posalji mi barem na pm svoje skype ime ili msn. :)

15 godina
neaktivan
Web-projekt

da...inace iz Zg-a sam pa bi bilo dobro da se svi iz zg-a jave :) kako bi napravili tako ako ima nekih zainteresiranih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lunatic1407 kaže...

da...inace iz Zg-a sam pa bi bilo dobro da se svi iz zg-a jave :) kako bi napravili tako ako ima nekih zainteresiranih

Imam i ja par ideja za stranicu koji bi mogli pomoći, a ako hoćete mogu vam i ja pomoći.

S druge strane,znam jedan dobar hosting (a besplatan).

I da i ja sam iz zg

edit: mogli bi se svi dogovoriti preko skypa i početi ubrzo iznositi ideje i malo kronološki poredati neke stvari kako ćemo raditi (ako  me uopće primate u družbu)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 17:22 (rooswelt1991).
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Lunatic1407 kaže...

Imam i ja par ideja za stranicu koji bi mogli pomoći, a ako hoćete mogu vam i ja pomoći.

I da i ja sam iz zg

ma ja sam vec napravio domenu i uzeo besplatni hosting na 000webhosting.com

imam dobru ideju i osmislio sam dizajn za stranicu,to nije problem,i radim na stranici,tek je u projektu sada sve,samo bi bilo dobro napraviti tim od par ljudi koji bi radili na tome...

17 godina
Lunatic1407 kaže...
rooswelt1991 kaže...
Lunatic1407 kaže...

I da i ja sam iz zg

ma ja sam vec napravio domenu i uzeo besplatni hosting na 000webhosting.com

imam dobru ideju i osmislio sam dizajn za stranicu,to nije problem,i radim na stranici,tek je u projektu sada sve,samo bi bilo dobro napraviti tim od par ljudi koji bi radili na tome...

ok, provjeri pm

17 godina
neaktivan
Web-projekt

Uglavnom, dok barem okvirno ne opišeš projekt - ljudi neće znati jesu li u sposobnosti projektirati i programirati tu stvar. Najbolje bi bilo kad bi mogao raditi s ljudima u koje imaš povjerenja. :)

Uglavnom, što se tiče sitea i ideje, uspjet će:

• Ukoliko je baš nešto totalno novo na tržištu, tj. takva usluga danas još ne postoji
  • Ukoliko je spoj par ideja i siteova koji postoje na internetu, no ne uspijevaju zbog nedovoljnog marketinga/truda vlasnika/itd.
  • Ukoliko je ideja slična već nečemu na Internetu, no novom i svježem pa korisnici još nisu vezani za taj site (tu treba i neki twist, nešto po čemu ćeš privući korisnike sebi, a ne konkurenciji)
A neće uspjeti ukoliko je:
  • Jednostavno nekakav klon već postojeće i stabilne zajednice na Internetu (što kažeš da nije :)
  • Spoj više stabilnih, postojećih, profitabilnih zajednica na Internetu
Što se tiče tvog projekta:
  • Kako nisi programer, moraš imati detaljno ono što site treba biti (što vidim da imaš :)
  • Moraš znati da za kompleksniji projekt nije dovoljan mali, shared hosting, već ti treba dedicated server
  • Znaš li kako će ti site donositi zaradu?
  • Naravno, prije zarade na site moraš dovesti neki broj ljudi, kako bi bio zanimljiv oglašivačima
  • Kako bi doveo ljude, moraš se reklamirati i promovirati
  • (za ovo nisam siguran) Mislim da ćeš za ozbiljan projekt koji ti donosi zaradu morati otvoriti obrt/tvrtku
EDIT: vidim uzeo si besplatni host, to ti je veliki NO NO - moj savjet je da s ozbiljnim projektom počneš ozbiljno :)

Potpis ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 17:38 (Danijel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danijel kaže...
  • (za ovo nisam siguran) Mislim da ćeš za ozbiljan projekt koji ti donosi zaradu morati otvoriti obrt/tvrtku
EDIT: vidim uzeo si besplatni host, to ti je veliki NO NO - moj savjet je da s ozbiljnim projektom počneš ozbiljno :)

Nije istina. Za ovaj host mogu ja pomoci s 3GB prostora, samo morate kupiti domenu.

BTW. Bilo bi bolje na skajp nego na msn :)

Ups... Nije tri gige, nego deset :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 18:14 (dario111cro).
17 godina
dario111cro kaže...
Danijel kaže...

Nije istina. Za ovaj host mogu ja pomoci s 3GB prostora, samo morate kupiti domenu.

BTW. Bilo bi bolje na skajp nego na msn :)

Ups... Nije tri gige, nego deset :)

nema veze koji program koristimo, samo da projekt ne propadne

15 godina
neaktivan
Web-projekt

to to....

ma nisam ja ozbiljno krenuo preko besplatnog hostinga.....to samo uzeo cisto jer isprobavam neke stvari trenutno na domeni...naravno,uzeo bi ja server ako bi bilo potrebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde dodji na msn pa da se dogovorimo hostinga od 10 giga i ostalog :)

17 godina
Web-projekt

Već se dosta puta na forumu neki projekt počinjao, ako ovo upali, bit će to hebeno.

Samo da stranica proradi, neće biti problem dati neke pare za host, ako stranica funkcionira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Već se dosta puta na forumu neki projekt počinjao, ako ovo upali, bit će to hebeno.

Samo da stranica proradi, neće biti problem dati neke pare za host, ako stranica funkcionira

Ja kazem da cu dat besplatno svojih 10 giga hosta. Ionako nisam znao sto bi s njima. Samo netko mora platiti domenu =)

17 godina
dario111cro kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ja kazem da cu dat besplatno svojih 10 giga hosta. Ionako nisam znao sto bi s njima. Samo netko mora platiti domenu =)

oho, evo nesto pohvalno, daj me dodaj na msn

16 godina
neaktivan
Web-projekt

Lunatic1407@ napravi grupu na msn-u da možemo komunicirat u grupi

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web-projekt

ajmo ljudi javljajte se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danijel kaže...

Uglavnom, dok barem okvirno ne opišeš projekt - ljudi neće znati jesu li u sposobnosti projektirati i programirati tu stvar. Najbolje bi bilo kad bi mogao raditi s ljudima u koje imaš povjerenja. :)

Lunatic1407 kaže...

ajmo ljudi javljajte se

Kao što je rekao gore Danijel ljudi neće znati, tako da se neće ni javljati. A otkrivanje projekta isto nije dobro... Namigiva

17 godina
neaktivan
Web-projekt

TI netrebas opisati projekt samo opisi razinu znanja koju treba znati programer.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim dali češ plačati rad na tom projektu?
15 godina
neaktivan
Web-projekt

treba ljude koji ce programirati,imam domenu,za hosting nije problem,samo da neko rastura php,javu,baze podataka itd itd... ja bi dizajn mozda radio... to bi radilo 5,6 ljudi i onda za koji mjesec valjda ak se uspijemo probiti reklamiranjem,ako sajt sta zaradi naravno da cu platiti,ovako je glupo da placam za nesto sto moguce da nece biti profitabilno,ali ja vjerujem da oce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice