YouTube problem

poruka: 8
|
čitano: 2.295
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
YouTube problem

Ukratko, kompletirao pc za roditelje: web, radio streamimg i word. P4 2.8ghz, 1280DDR, gforceMX400, hdd WD160GB...sve radi super, na WinXp leti ali filmovi sa YouTube-a stekaju i stekaju...ima ko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: YouTube problem
Andrej84 kaže...

Ukratko, kompletirao pc za roditelje: web, radio streamimg i word. P4 2.8ghz, 1280DDR, gforceMX400, hdd WD160GB...sve radi super, na WinXp leti ali filmovi sa YouTube-a stekaju i stekaju...ima ko kakvu ideju?

Koji browser? Koji player?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
11 godina
neaktivan

Svejedno koji browser (isprobano Opera, Crome, Firefox)...ali primjetio sam da je u biti problem kod otvaranja "flash" animacija...iskljucivo kad cita neke reklamice ili već spomenuti filmić sa youtube-a. Znam da je navedena konfiguracija lagano pregažena vremenom, pogotovo za neki gaming ali ako na njemu office paket radi ko metak, adobe pohotoshop isto tako, kretanje kroz datoteke u exploreru ili commanderu je trenutačno i nema mi logike da taj "flash" treba ne znam kakve resurse...kao nekom laiku pada mi na pamet prvo ta zastarjela grafička od 128MB...probat ću staviti neku radeonku ala 9600 sa nakih 512MB...mislio sam da je hdd u pitanju s obzirom da on podivlja kod pokretanja filmova, uzeo drugi, brži, snimio sve na prvu ali jok...ima li tko kako konkretno rješenje a da isto ne podrazumijeva novi komp :)

15 godina
neaktivan
YouTube problem

https://www.youtube.com/html5

Na gornjem linku aktiviraj HTML5 te vidi blokiraju li ti videi i dalje.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
16 godina
Andrej84 kaže...

-nabavi vremeplov i vrati se nekoliko godina unazad.. jer ovaj HW više ne zadovoljava minimum HW-acc, YT-flash-browser-3D-gaming-Aero.. sve to je ista stvar nazovimo multimedija, VGA min dx90c-sm20.

-inače, taj PC može raditi, isključi npr HW akceleraciju u browseru, ali to je više slideshow.. (btw, otvori www.24sata i  gledaj task-cpu).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 20:53 (ihush).
11 godina
neaktivan
ihush kaže...
Andrej84 kaže...

-nabavi vremeplov i vrati se nekoliko godina unazad.. jer ovaj HW više ne zadovoljava minimum HW-acc, YT-flash-browser-3D-gaming-Aero.. sve to je ista stvar nazovimo multimedija, VGA min dx90c-sm20.

-inače, taj PC može raditi, isključi npr HW akceleraciju u browseru, ali to je više slideshow.. (btw, otvori www.24sata i  gledaj task-cpu).

Hahaha, ukljucio task manager i imam kaj vidjeti. CPU usage: 80%-100% užas :) na stranici 24 sata. Malo mi je to glupavo kad photoshop koji je ozbiljan program doista radi solidno...znači osim vremeplova ne postoji način ispravljanja navedenih poteškoća? 

16 godina
Andrej84 kaže...
..Malo mi je to glupavo kad photoshop koji je ozbiljan program doista radi solidno...znači osim vremeplova ne postoji način ispravljanja navedenih poteškoća? 

za sve postoji requirements, pročitaj za neku app-igru-browser ili HD video..

- samo što su ljudi (u prapovijesti CPUa) navikli da samo za igre treba jači PC-HW.. danas te rezalike nema, tj internet i sve povezano određuje zahtijeve, dok normalni programi kao PhotoS-Word.. rade (naravno i PS ima req za novije.. ali može se koristiti i stara ver, dok s internetom ne može npr stari browser ili flash tj sadržaji koji su na YT traže CPU+VGA za dekodiranje, jer više to nije divx nego HD ...).

usporedba PS i 24sata.. PS korisit resurse po potrebi, tj kad nešto treba odraditi, dok internet str. obrađuju tisuće stvari koje ni ne vidiš, učitavaju unaprijed itd. (pogotovo razne statistike i tkoznašto ispod haube, pa i malware, gemius i sl.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 20:18 (ihush).
12 godina
neaktivan
YouTube problem

Da ne otvaram novu temu.Kad sam na Youtube ponekad od jednom mi nestane zvuk a sadrzaj i dalje ide i dok ne pozatvarm sve tabove i povo otvorim broswer ne mogu ga vratiti.Flash sam renastalirao ali ne pomaze zna neko kako da resim problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice