XFire problem

poruka: 4
|
čitano: 2.099
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XFire problem

ovak...igram prek x fire-a već neko vrijeme i sve radilo do jučer...napravio sam update windows-a i odtad više neće.malo me i net zezo al sam to sredio.nemogu uopće pokrenut xfire i pokaže mi se neki njegov error report gdje piše(samo prvi red) 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

da nije možda do IE-a?imam novi 8(sa update-om došo),a čito sam na xf stranici da neš trebaju IE7???

molim pomoć,poludio sam već,a gaming nema smisla bez multiplayer-a i nije fora

ako ima di tema o ovome i da je problem rješen molim vas postajte link,HVALA!!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XFire problem

Jako moguće da je povezano sa IE8.

Imalu su puno problema nakon što je izdan novi IE. Razlog je taj što su u xfire dodali podržku za ingame browser koji je baziran na IE, a iz nekog razloga ne radi uvijek sa IE8.

Moj savjet ti je, budući da i ja imam IE 8 a sve normalno radi, da obrišeš xfire, skineš ga ponovno i instaliraš od nule.

Ako ni to ne pomogne, jednostavno stavi neku prethodnu verziju IE.

Barich kaže...

molim pomoć,poludio sam već,a gaming nema smisla bez multiplayer-a i nije fora

A kaj se pak ovoga tiče, ti možeš igrat multiplayer i bez xfire. 
Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 10:59 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
XFire problem

I ja imam problem kada nađem neku adresu servera za cod4 i odem ga upisati u favorites u xfire i odem ga pokrenuti pojavi se slika kada se otvara cod4 moram čekati 20 sekundi i nakon toga pojavi se crni ekran i izbaci me van , a kada nejdem preko xfirea u cod4 onda me ne izbaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XFire problem

probo stavit IE7,neće jer kaže da je instalirana IE8-ica...al čudna stvar se dogodila prije par minuta...upalim komp,i vidim...upalio se xfire.i radi,stvarno neznam kaj je bilo,al opet hvala,ak zatreba opet probat ću ovo predloženo i malo još više proguglat :D

e da...ovo za multiplayer bez xfire-a znam,reko mi frend dns,al mi je više do tog da mogu sate pratit i stavljat screenshotove

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 19:45 (Barich).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice