skidam jednu arhivu s torrentom i nije se cjela skinula. Arhivu mogu bez problema otvoriti i vidim datoteke koje se skidaju ali neznam koje su skinute cjele a koje jednim djelom. molim vas da mi pomognete da otkrijem koje su datoteke cjele skinute a koje nisu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da razjasnim jesam li te razumio, npr ti sad skidaš neki .iso fajl koji se registruje kao winrar i kad ga otvoriš vidiš šta se skida ali ne znaš šta je skroz skinuto (dovoljno da možeš otvorit) a što ne?
ako je tako to je valjda moguće, probaj otvoriti svaki fajl u archive i koji otvori valjda je taj skinut
da razjasnim jesam li te razumio, npr ti sad skidaš neki .iso fajl koji se registruje kao winrar i kad ga otvoriš vidiš šta se skida ali ne znaš šta je skroz skinuto (dovoljno da možeš otvorit) a što ne?
ako je tako to je valjda moguće, probaj otvoriti svaki fajl u archive i koji otvori valjda je taj skinut
hvala na pomoči to radi ok i za neskinute mi izbaci grešku a skinute mogu bez problema raspakirati. (i otkud znaš da je to .iso)
ako neko želi to isprobati a neče mu se otvoriti nek prije toga zaustavi torrent pa tek onda otvori to
hvala na pomoči to radi ok i za neskinute mi izbaci grešku a skinute mogu bez problema raspakirati. (i otkud znaš da je to .iso)
ako neko želi to isprobati a neče mu se otvoriti nek prije toga zaustavi torrent pa tek onda otvori to
pa znam jer uglavnom se .iso predstavlja kao .rar a .iso se u rar formatu stavlja na torrent
da istina slože iso i od onoga kaj ako montiraš nebreš instalirati nego moraš raspakirati npr. photoshop cs4
kad svi znaju koristiti MagicISO!!!
da istina slože iso i od onoga kaj ako montiraš nebreš instalirati nego moraš raspakirati npr. photoshop cs4
da, ali ako hoćeš da ti se .iso ne očitava kao .rar uradi slijedeće:
uninstall winrar archiver
pa idi na install
ali na instalaciji kad te pita koje formate da očitava, skloni kvačicu sa .ISO
da, ali ako hoćeš da ti se .iso ne očitava kao .rar uradi slijedeće:
uninstall winrar archiver
pa idi na install
ali na instalaciji kad te pita koje formate da očitava, skloni kvačicu sa .ISO
ne mora se deinstalirat! to se može i u opcijama promjenit. i onda eventualno u opcijama programa za baratanje iso datotekama, asocirat iso na taj program
ok to je dodatna informacija za mene, izvinjavam se nisam znao
ja imam podešeno da mi ih otvara u MagicISOu
da no ipak isključi ovu opciju u winraru i vidjet ćeš promjene
zakaj?
i kakve promjene ču vidjeti?
zakaj?
pa .iso datoteke neće biti u .rar formatu nego u normalnom .iso formatu i ikona bi trebala da bude papir i na njemu disk (trebalo bi)
nemojmo više spamati, odgovoreno je na pitanje uz dodatnu pomoć
zakaj?
pa .iso datoteke neće biti u .rar formatu nego u normalnom .iso formatu i ikona bi trebala da bude papir i na njemu disk (trebalo bi)
nemojmo više spamati, odgovoreno je na pitanje uz dodatnu pomoć
ok
onda nek admin da lock