Windows se digne ali nista ne radi

poruka: 7
|
čitano: 3.719
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
black screen

ljudi pomagajte ako znate.instalirao sam neku mapu za jednu igru i trazilo me da restartam komp.nisam odma restartao nego kasnije(inace komp radi oko dva tjedna bez prestanka,bez gasenja) .kad sam restartao windows se digao ali mi se ne vidi radna povrsina,sve crno.isao sam preko desktop menagera-novi zadatak..... i unistalirao cijelu igru,ali nista se nije desilo i dalje sve crno.htio probat u safe modu vratiti sustav ali isto sve crno jedino se pojavila greska WINDOWS EXPLORER NE REAGIRA(tako nesto).prije nekoliko dana sam napravio tocku vracanja windowsa,ali sad neznam kako da ga vratim.imam windows 7x64.ima li tko kakav savjet ili sta

beba

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gasi računar kad ti ne treba.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows se digne ali nista ne radi
SaidSikiraX kaže...

Gasi računar kad ti ne treba.

pa ja sam kupio njega a ne on mene.mora da radi

beba
17 godina
neaktivan

Gasenje/up time racunala nema nikakve veze s ovom greskom. Covjek je pitao za pomoc a glupe izjave...

Pretpostavljam da si na admin acc. na racunalu itd...

Kad upalis racunalo i dodjes na desktop (onaj crni dio sto si govorio) idi na task manager/new task i unesi explorer.exe. Trebao bi dobiti/vidjeti desktop/UI.

U slucaju da ovo neradi upali racunalo u safe mode-u. Resetiraj racunalo i odmah poslje POST-a pritisni F8 par puta (dok nedobijes izbornik). Neki BIOS-i koriste F8 za svoje potrebe pa ako to aktivira neku BIOS opciju slobodno reset an gumbu i ponovo dok neuspjes.

Odaberi safe mode i sacekaj da se OS digne.Ako se sistem ucita normalno, tj. vidis desktop onda samo resetiraj racunalo i raditi ce u normal nacinu. 

Ako ovo nije upalilo probaj odraditi system restore iz safe mode-a.

Ako ni ovo neradi, resetiraj racunalo i sacekaj da se OS pocme dizati, prekini ga u pola puta (Starting Windows i LOGO) s hard resetom na gumb. Kod sljedeceg reseta bi trebao dobiti izbornik s Launch System Repair dialogom. Pokreni ga i pusti da odradi svoj posao. Ako ovaj izbornik nisi dobio nakon prvog puta slobodno probaj ponovo istu proceduru (sacekaj logo i hard reset).

Pozz i sretno...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brainiac kaže...

Gasenje/up time racunala nema nikakve veze s ovom greskom. Covjek je pitao za pomoc a glupe izjave...

Kad upalis racunalo i dodjes na desktop (onaj crni dio sto si govorio) idi na task manager/new task i unesi explorer.exe. Trebao bi dobiti/vidjeti desktop/UI.

U slucaju da ovo neradi upali racunalo u safe mode-u. Resetiraj racunalo i odmah poslje POST-a pritisni F8 par puta (dok nedobijes izbornik). Neki BIOS-i koriste F8 za svoje potrebe pa ako to aktivira neku BIOS opciju slobodno reset an gumbu i ponovo dok neuspjes.

Odaberi safe mode i sacekaj da se OS digne.Ako se sistem ucita normalno, tj. vidis desktop onda samo resetiraj racunalo i raditi ce u normal nacinu. 

Ako ni ovo neradi, resetiraj racunalo i sacekaj da se OS pocme dizati, prekini ga u pola puta (Starting Windows i LOGO) s hard resetom na gumb. Kod sljedeceg reseta bi trebao dobiti izbornik s Launch System Repair dialogom. Pokreni ga i pusti da odradi svoj posao. Ako ovaj izbornik nisi dobio nakon prvog puta slobodno probaj ponovo istu proceduru (sacekaj logo i hard reset).

Pozz i sretno...

ok hvala.probat cu sa hard resetom jer nemogu ni u safe mod jer isto je sve crno.idem probam pa cu javiti

beba
13 godina
protjeran

*edit*

pardon kriva tema

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 13:32 (Tyberius_Prime).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brainiac kaže...

Pozz i sretno...

hvala.pomoglo je s hard resetom

beba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice