Evo ovako kad se provam ulogirat na msn kaze mi : *Ne mozemo vas prijaviti u windows live messenger. Prijava u windows live messenger nije uspjela jer usluga nije trenutno dostupna, pokusajte kasnije. Sifre pogreske : 800488fb. I sada otidem ja na hotmail na internet i kaze mi : Your account has been temporarily blocked. i onda mi kaze za neki verifikacijski kod, i da upisem ime drzave ( nema hrvastke na listi ) i broj mobitela, al kaze mi : the format of mobile phone is invalid. Sta da sad radiM? nikako da udem na msn... =S, pomagajte...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se spaja bez problema, malo skeniraj komp. Možda imaš nekakv virus, a oni vole sra* po Messengeru.
napravi reinstall msn.a....
koju verziju koristis...
PS: kad te neki link odvede tak da ispunis broj mob....drzavu...tel itd to ti nije bas pametno ispunjavat i napravit...ostavi to i probaj refreshat stranicu i uc normalno...
Skenira sam s Avastom , Super Anti Spywareom i nista nije naslo. =/. reinstallira sam, ima sam englesku verziju i stavio hrvatsku i opet isti problem. Vezija messengera je : Essentials najnoviji skinut s sluzbene stranice