Windows Messenger zeza..

poruka: 4
|
čitano: 2.135
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows Messenger zeza..

Evo ovako kad se provam ulogirat na msn kaze mi : *Ne mozemo vas prijaviti u windows live messenger. Prijava u windows live messenger nije uspjela jer usluga nije trenutno dostupna, pokusajte kasnije. Sifre pogreske : 800488fb. I sada otidem ja na hotmail na internet i kaze mi : Your account has been  temporarily blocked. i onda mi kaze za neki verifikacijski kod, i da upisem ime drzave ( nema hrvastke na listi ) i broj mobitela, al kaze mi : the format of mobile phone is invalid. Sta da sad radiM? nikako da udem na msn... =S, pomagajte...

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows Messenger zeza..

Meni se spaja bez problema, malo skeniraj komp. Možda imaš nekakv virus, a oni vole sra* po Messengeru.

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows Messenger zeza..

napravi reinstall msn.a....

koju verziju koristis...

PS: kad te neki link odvede tak da ispunis broj mob....drzavu...tel itd to ti nije bas pametno ispunjavat i napravit...ostavi to i probaj refreshat stranicu i uc normalno...

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
16 godina
Windows Messenger zeza..

Skenira sam s Avastom , Super Anti Spywareom i nista nije naslo. =/. reinstallira sam, ima sam englesku verziju i stavio hrvatsku i opet isti problem. Vezija messengera je : Essentials najnoviji skinut s sluzbene stranice

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice