Windows explorer problem-Win7

poruka: 17
|
čitano: 4.965
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pretražio sam i ovaj forum i google ali nisam pronašao rješenje, pa vas molim za pomoć. Moj OS je win7 ultimate. Samo u win exploreru imam problem: foldere ili particije ne mogu da otvorim duplim klikom. Vraća mi poruku "This file does not have a program associated with it for performing this action. Please install..." Desni klik na folder-explore je u vrhu i bodiran ali ne mogu otvoriti folder. Ispod je "open" i s njim normalno sve funkcioniše. Dokumente kao pdf, .exe ili word normalno otvaram na dupli klik. Ne znam može li to biti uzrok problema-instalirao sam automatski update za adobe flash player active x10 ili tako nešto i odmah nakon toga mi se pojavio ovaj problem. Unaprijed, havala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows explorer problem-Win7
jesi probao deinstalirati?
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

proskeniraj sa malwarebytes anti malware pa nam javi, i da kada kliknes pise ti please install ___, sto tocno pise?

btw. koji antivirus koristiš?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Antivirus je avast, preskenirao sam sa malwarebytes i ništa nisu pronašli. Nisam deinstalirao adobe. Piše: "Please install a program or, if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel."

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 18:56 (miksoon).

0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...

proskeniraj sa malwarebytes anti malware pa nam javi, i da kada kliknes pise ti please install ___, sto tocno pise?

btw. koji antivirus koristiš?

provjeri ovo, jesi update-ao mbam?

miksoon kaže...

Antivirus je avast, preskenirao sam sa malwarebytes i ništa nisu pronašli. Nisam deinstalirao adobe.

probaj jos i sa sas portable proskenirat

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan

Sve sam probao i nisam riješio problem. Ako imate još kakav savjet - pišite.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miksoon kaže...

Sve sam probao i nisam riješio problem. Ako imate još kakav savjet - pišite.

nisam siguran,ali možeš isključiti prisustvo malwarea koji uzrokuje slične probleme
pročitaj ovo i napravi scan s njim (autorun eater)

15 godina

Ne vjerujem da je ovaj problem prouzročio malware (s obzirom na to da MBAM i SAS nisu ništa pronašli); možda nepravilna/nepotpuna instalacija/deinstalacija nekog programa. Bilo bi dobro popraviti registry i ručno dodati file type za foldere i particije što je malo kompliciranije. Ako hoćeš, instaliraj TeamViewer pa ti to napravim.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
ili možda da proba system restore, ili repair iz setupa? samo onako brzinska ideja...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To je riješenje samo za datoteke, ali ne i za mape, odnosno particije.   Namigiva

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 11:53 (deadman).
15 godina
neaktivan

Ubaci cd od windowsa 7 botaj ga i uradi repair to se i meni desilo i tako sam rijesio..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ubaci cd od windowsa 7 botaj ga i uradi repair to se i meni desilo i tako sam rijesio..

evo ovako: napravi sam System restore sa instalacionim dvd-om. Izabrao sam datum kad sam instalirao Adobe Flash Player10 ActiveX i da ga izbriše. Nakon nekog vremena vraća mi poruku da nije moguće završiti restore zbog greške (0x8000ffff). Uglavnom nakon restarta ispisuje poruku da je system restotore uspješno završen i moj PROBLEM JE RIJEŠEN. Hvala vam svima na pomoći.

14 godina
neaktivan
Bok forumaši!

Prije 2 tjedna, sam instalirao win7. I jako sam zadovljan sa win7, ali ima jedan problem.

Kada igram igrice, kao npr. F1 2010, DOGAĐA MI SE NESTO CUNDO!!

Kada zavrsim sa igricom F1 2010, ondosno prekinem javlja mi se problem, i to sve dok mi se desktop zamrzne i dok ja ne stisnem lijevi klik misa, a to je da mi se pojavi ovo:

Windows Explorer is not respoding!!

Windows can check online for a solution. If you restart of chose the progmram, you night lose informatin.

-Chec for a solution and restart the progma.

- Close teh rpogram

- what for the rpogrma to respond

Hide problems etails:

- Read ou privacy statement online

- If the online provacy statement is not available, please reod oru privacy steterement ofline.

0 0 hvala 0
17 godina

Da ne otvaram novu temu imam jedno relativno kratko pitanje. Da li se u windows exploreru moze odrediti, da kad postavim pregled sadrzaja u folderu kao details i u tom detailsu odaberem koje detalje da mi prikazuje, da mi te iste postavke za jedan folder primjeni na sve foldere opcenito ( ili samo neke ), a ne da moram svaki folder rucno odredivati vrstu pregleda i detalje detalja?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Windows explorer problem-Win7

probaj:

explorer > organize > folder and search options > view > apply to folders

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina

Svaka cast! Upalilo je bez problema, da sam malo pazljivije gleda moga sam i sam to rijesiti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice