Pretražio sam i ovaj forum i google ali nisam pronašao rješenje, pa vas molim za pomoć. Moj OS je win7 ultimate. Samo u win exploreru imam problem: foldere ili particije ne mogu da otvorim duplim klikom. Vraća mi poruku "This file does not have a program associated with it for performing this action. Please install..." Desni klik na folder-explore je u vrhu i bodiran ali ne mogu otvoriti folder. Ispod je "open" i s njim normalno sve funkcioniše. Dokumente kao pdf, .exe ili word normalno otvaram na dupli klik. Ne znam može li to biti uzrok problema-instalirao sam automatski update za adobe flash player active x10 ili tako nešto i odmah nakon toga mi se pojavio ovaj problem. Unaprijed, havala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
proskeniraj sa malwarebytes anti malware pa nam javi, i da kada kliknes pise ti please install ___, sto tocno pise?
btw. koji antivirus koristiš?
Antivirus je avast, preskenirao sam sa malwarebytes i ništa nisu pronašli. Nisam deinstalirao adobe. Piše: "Please install a program or, if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel."
proskeniraj sa malwarebytes anti malware pa nam javi, i da kada kliknes pise ti please install ___, sto tocno pise?
btw. koji antivirus koristiš?
provjeri ovo, jesi update-ao mbam?
Antivirus je avast, preskenirao sam sa malwarebytes i ništa nisu pronašli. Nisam deinstalirao adobe.
probaj jos i sa sas portable proskenirat
Sve sam probao i nisam riješio problem. Ako imate još kakav savjet - pišite.
Ne vjerujem da je ovaj problem prouzročio malware (s obzirom na to da MBAM i SAS nisu ništa pronašli); možda nepravilna/nepotpuna instalacija/deinstalacija nekog programa. Bilo bi dobro popraviti registry i ručno dodati file type za foldere i particije što je malo kompliciranije. Ako hoćeš, instaliraj TeamViewer pa ti to napravim.
To je riješenje samo za datoteke, ali ne i za mape, odnosno particije.
Ubaci cd od windowsa 7 botaj ga i uradi repair to se i meni desilo i tako sam rijesio..
Ubaci cd od windowsa 7 botaj ga i uradi repair to se i meni desilo i tako sam rijesio..
evo ovako: napravi sam System restore sa instalacionim dvd-om. Izabrao sam datum kad sam instalirao Adobe Flash Player10 ActiveX i da ga izbriše. Nakon nekog vremena vraća mi poruku da nije moguće završiti restore zbog greške (0x8000ffff). Uglavnom nakon restarta ispisuje poruku da je system restotore uspješno završen i moj PROBLEM JE RIJEŠEN. Hvala vam svima na pomoći.
Prije 2 tjedna, sam instalirao win7. I jako sam zadovljan sa win7, ali ima jedan problem.
Kada igram igrice, kao npr. F1 2010, DOGAĐA MI SE NESTO CUNDO!!
Kada zavrsim sa igricom F1 2010, ondosno prekinem javlja mi se problem, i to sve dok mi se desktop zamrzne i dok ja ne stisnem lijevi klik misa, a to je da mi se pojavi ovo:
Windows Explorer is not respoding!!
Windows can check online for a solution. If you restart of chose the progmram, you night lose informatin.
-Chec for a solution and restart the progma.
- Close teh rpogram
- what for the rpogrma to respond
Hide problems etails:
- Read ou privacy statement online
- If the online provacy statement is not available, please reod oru privacy steterement ofline.
Da ne otvaram novu temu imam jedno relativno kratko pitanje. Da li se u windows exploreru moze odrediti, da kad postavim pregled sadrzaja u folderu kao details i u tom detailsu odaberem koje detalje da mi prikazuje, da mi te iste postavke za jedan folder primjeni na sve foldere opcenito ( ili samo neke ), a ne da moram svaki folder rucno odredivati vrstu pregleda i detalje detalja?
probaj:
explorer > organize > folder and search options > view > apply to folders
Svaka cast! Upalilo je bez problema, da sam malo pazljivije gleda moga sam i sam to rijesiti.