Windows 7, zablokiralo kopiranje na disk

poruka: 11
|
čitano: 1.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovako ... Uzeo sam novi komp (Phenom II X4 955, Asrock 770 Extreme3, 4 GB g skill 1333mhz) ... danas sam napravio friški instal Win 7, (orginal) fino povukao sve updateove, instalirao nekoliko programčića i krenuo sa prebacivanjem podataka sa eksternog hard diska... prvo sam označio 40GB podataka i krenuo prebacivati, prebacio je više od pola i pisalo je 15 minuta preostalo... i tako je stajao jedno 15 minuta, a crtica se nije ni pomaknula, pokušam stisnuti cancel, komp zašteka... resetiram, prebacim folder po folder, sve ok.... Malo kasnije idem prebacivati drugu turu od 70GB, situacija slična prošlo više od dvije trećine i stalo... ovaj put stisnem cancel, i ono piše canceling i stoji tako i stoji... ponovo sam morao resetirat komp ???

Je li imao netko sličnih problema, da može pomoći ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vjerojatno se muči s nekom datotekom pusti ga da radi pa se kasnije vrati

perodigitron
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7, zablokiralo kopiranje na disk
goranbm kaže...

E ovako ... Uzeo sam novi komp (Phenom II X4 955, Asrock 770 Extreme3, 4 GB g skill 1333mhz) ... danas sam napravio friški instal Win 7, (orginal) fino povukao sve updateove, instalirao nekoliko programčića i krenuo sa prebacivanjem podataka sa eksternog hard diska... prvo sam označio 40GB podataka i krenuo prebacivati, prebacio je više od pola i pisalo je 15 minuta preostalo... i tako je stajao jedno 15 minuta, a crtica se nije ni pomaknula, pokušam stisnuti cancel, komp zašteka... resetiram, prebacim folder po folder, sve ok.... Malo kasnije idem prebacivati drugu turu od 70GB, situacija slična prošlo više od dvije trećine i stalo... ovaj put stisnem cancel, i ono piše canceling i stoji tako i stoji... ponovo sam morao resetirat komp ???

Je li imao netko sličnih problema, da može pomoći ???

Vidim da imaš Verbatim disk, tj Samsung disk u lošem Verbatim kucistu normalno spojeno prek USB vjerojatno jel.{#} Mozda ti USB utor stvara probleme kod kopiranja zbog loših persormansi, ili imas problema sa elektronikom u tom Verbatim kucištu tj USB-Sata kontroler ja bi se kladil u ovo drugo.{#}

http://slike.hr/slike/verbatimkrama_4cf52.jpg.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 19:23 (rambox).
16 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Taj Verbatim je bože sačuvaj. Ne pomaže ni Y kabel ,jednostavno se gasi usred posla!

Elektronika je u k{#}!!

Najbolja opcija je izvaditi ga iz tog kućišta i ukopčati ga direktno na PC. Odmah radi sasvim normalno!

Najbolje ,napravi kak sam navel i nabavi neko kvalitetnije 2,5 eksterno kućište.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 19:30 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Da taj verbatim imam iz T-coma .... Znači da je do toga ... ok .... Evo da pitam odmah imaš li neki prijedlog za neko jeftinije kučište za to ???

17 godina
goranbm kaže...

Da taj verbatim imam iz T-coma .... Znači da je do toga ... ok .... Evo da pitam odmah imaš li neki prijedlog za neko jeftinije kučište za to ???

Ak vise nemaš garancije na njega, fino ga otvoris pazljivo tupim vrhom noža polako odizeš sastrane ne prisiljavat pomalo i sigurno ali ne ulazi preduboko u kuciste najvise 5mm s nožem pa onda disk spojiš na Sata u komp. Ak nakon toga radi disk normalno onda je jasno kaj ne valja, a to je ionak prilicno jasno onda moš kupit novo vanjsko kucište ili disk ostaviš u kompu.{#}

http://slike.hr/slike/verbatimkrama2_9930e.jpg.html

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=051.603.100

16 godina
neaktivan

Aha, ok.... inače nemam to kučište koje si naveo nego ovo novije

http://images.maplin.co.uk/300/a27kc.jpg

Al pretpostavljam, da je ista stvar???

17 godina
goranbm kaže...

Aha, ok.... inače nemam to kučište koje si naveo nego ovo novije

http://images.maplin.co.uk/300/a27kc.jpg

Al pretpostavljam, da je ista stvar???

Novi izgled a isti problemi ispod površine kaj drugo štede na elektronici.{#}

17 godina

kakve fajlove kopiraš?

16 godina
neaktivan

Filmove i image od nekih stvari :D

17 godina
goranbm kaže...

Filmove i image od nekih stvari :D

Pitam jer sam imao problema na win7 sa prebacivanjem multimedije...naime, ako prije prebacivanja baciš pogled na sadržaj, tj pogledaš npr film u windows media playeru,

fajl ostaje zaključan jer čak i kad izađeš uz wmplayera, njegov proces ostaje podignut, i drži zadnji fajl zaključanim

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice