Sa Windows 7 na XP problem.

poruka: 38
|
čitano: 6.643
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Sa Windows 7 na XP problem.
kizo2703 kaže...

Mislim da bi se driveri našli. Nema ništa "nestandardno". Intelova grafika, Realtek LAN, Atheros WLAN, modem mu ne treba, zvuk je neki sumnjivi (izgleda isto Realtek)...

Samo treba malo prokopati. Jedino što nije baš za laike Smijeh

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
A kako ide sa driverima? Gdje njih skidam, ne vidim nigdje download za Linux?

Kao i na Sedmici ,sve će više - manje instalirati samo. Pogotovo kad je ovako star laptop u pitanju.

Sum_of_all_fears kaže...

Mislim da bi se driveri našli. Nema ništa "nestandardno". Intelova grafika, Realtek LAN, Atheros WLAN, modem mu ne treba, zvuk je neki sumnjivi (izgleda isto Realtek)...

Samo treba malo prokopati. Jedino što nije baš za laike Smijeh

Nedavno sam instaliral pravi Ubuntu na sličnu Toshibu. Sve se je većinom ''našlo samo''. Jedino ne znam za ovaj WLan.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 15:48 (kizo2703).
17 godina
odjavljen

Ma moj komentar se odnosi na XP drivere, ne za linux Smijeh

Koliko vidim iz specifikacija, sve se nađe samo što Toshiba radi braka sa MSom (i lijepih ugovora, i guess) gura Vistu i Win7 (sa potpunim pravom). Problem je u tome što bi gospodin sve na gotovo, nije se potrudio izgooglati što je slipstreamanje, lijen je pogledati što radi na Linuxu i sl...

Da je negdje u blizini, imao bi XP na njemu ali bi ga došlo barem 200kn... Ovisno kakve sam volje taj dan {#}

[edit] - linuxaši obožavaju atheros tako da driveri nisu ni najmanji problem (hint - BT)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 15:56 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ma moj komentar se odnosi na XP drivere, ne za linux Smijeh

Koliko vidim iz specifikacija, sve se nađe samo što Toshiba radi braka sa MSom (i lijepih ugovora, i guess) gura Vistu i Win7 (sa potpunim pravom). Problem je u tome što bi gospodin sve na gotovo, nije se potrudio izgooglati što je slipstreamanje, lijen je pogledati što radi na Linuxu i sl...

Da je negdje u blizini, imao bi XP na njemu ali bi ga došlo barem 200kn... Ovisno kakve sam volje taj dan {#}

[edit] - linuxaši obožavaju atheros tako da driveri nisu ni najmanji problem (hint - BT)

Aha ,ali za vrijeme koje bi trebalo samo za traženje svih tih drivera si ipak prejeftin.

Da ne govorim koliko još vremena treba za dovest XP u red ,jednom kad se instalira ,s obzirom na brdo updatea izdanih nakon SP3!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 16:04 (kizo2703).
17 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...

Aha ,ali za vrijeme koje bi trebalo samo za traženje svih tih drivera si ipak prejeftin.

Da ne govorim koliko još vremena treba za dovest XP u red ,jednom kad se instalaira ,s obzirom na brdo updatea izdanih nakon SP3!!

Jedan fini stick od 8GB sa puuuuno drivera + nliteani XP SP3. Radim ja sa svakakvim klijentima Smijeh

Što se tiče cijene - recesija je, ljudi nemaju. Bolje 2x 200 nego 1x 400... Brza i kvalitetna usluga, glavna konkurencija mi je Hitna PC služba {#} (dok ne naletim na kakvog obrtnika i sl. - onda ide van cjenik po satu koji odgovara njihovim platežnim mogućnostima)

Lako je kada imaš servis. Freelanceri rade za mrvice ali sakupljaju klijentelu za "jedan dan"

Odošno u offtopic -.-

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
.. glavna konkurencija mi je Hitna PC služba {#} ..

.. 'očeš reč', nemaš konkurencije. {#}

btw, bump: na prošloj strani je link za driver ako autoru zatreba..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran
Sa Windows 7 na XP problem.

Stvarno vidim da svi ovde nisu puno pazili i proguglali,taj lap top je star 5-6 godina,i mora imati sve drivere za xp!!

A samo treba malo vise proguglati i dobro konfigurisati drivere,

ak mi neko nevjeruje neka mi ljepo objasni kako sam ja na lap topu koji je nov ima i3 procesor,4gb rama,2.31ghz,tacnije Toshiba Satellite L750-209 koji je proizveden 2011,i jedan od bolih,

instalirao xp bez problema i sve drivere nasao!!
Sada pisem sa njega i xp-a odlicno sve radi!!!!

E pa kako onda na lap top nov iz 2011 star samo 1 god,a kupljen prije 6,mjeseci,moze XP i imaju svi driveri!!

Ana lap top iz 2007 koji je star 5-6 godina nemaju driveri!!!
Adje neka mi neko objasni kako ja bez problema koristim XP sa toliko novijim i jacim hardware.om,od ovoga!!!

Jos je 64bitni procesor,i nesmeta mi sto mi xp vidi samo 2.70GB rama radi sve ko na win7 a win7 imam,ali i xp zbog kompaktibilnosti programa!!
Pa Kako meni hoce?!

Bug je najjači
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Calex kaže...

Stvarno vidim da svi ovde nisu puno pazili i proguglali,taj lap top je star 5-6 godina,i mora imati sve drivere za xp!!

A samo treba malo vise proguglati i dobro konfigurisati drivere,

ak mi neko nevjeruje neka mi ljepo objasni kako sam ja na lap topu koji je nov ima i3 procesor,4gb rama,2.31ghz,tacnije Toshiba Satellite L750-209 koji je proizveden 2011,i jedan od bolih,

instalirao xp bez problema i sve drivere nasao!!
Sada pisem sa njega i xp-a odlicno sve radi!!!!

E pa kako onda na lap top nov iz 2011 star samo 1 god,a kupljen prije 6,mjeseci,moze XP i imaju svi driveri!!

Ana lap top iz 2007 koji je star 5-6 godina nemaju driveri!!!
Adje neka mi neko objasni kako ja bez problema koristim XP sa toliko novijim i jacim hardware.om,od ovoga!!!

Jos je 64bitni procesor,i nesmeta mi sto mi xp vidi samo 2.70GB rama radi sve ko na win7 a win7 imam,ali i xp zbog kompaktibilnosti programa!!
Pa Kako meni hoce?!

ajde lijepo još jedan put pročitaj prethodne postove, pogotovo od Ihush-a

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice