Windows 7 ultimate azuriranje problem i pitanje! zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 ultimate azuriranje problem i pitanje!

Ovako izvinjavam se ako vec postoji tema i upoznat sam sa svim pravilima ovog foruma, ovako pre neki dan imam problem s updatovanjem windows 7 ultimate, nisam do sada imao ovakav problem te neznam kako ga resiti, nemam originalni windows niti ga planiram kupiti jer sam zadovoljan s "ovime" .

"Ulazim" pre neki dan na komp i sve ok dok mi ne pise da se windows azurira i da ne gasim kompjuter, sad ja ono gledam i znam da nikad nisam azurirao windowse jer mi je bilo nepotrebno.

Dobro to sve dodjem ja za 15-20 minuta ono se jos azurira nemogu nista morao sam iskopcati komp iz struje i upaliti.

1. Da na duljim kako da izbrisem azuriranja, imam 150+ fajlova i svaki se brise po 5 minuta i svaki je napravljen od 18-22.11.2013. znaci nedavno i danas.

2. Dali su ta azuriranja toliko potrebna windowsu do sada nisam azurirao, a pogotovo ne dok sam imao xp operativni sustav

3. Disk C mi se totalno napunio od azuriranja, nista mi ne stane vise i komp mi je znatno sporiji

{#}

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Windows 7 ultimate azuriranje problem i pitanje!
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice