Windows 7 Professional problem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.403
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Windows 7 Professional problem

pozdrav imam jedan problem 

koristim windows 7 professional 32-bit i kad pokrenem jedan program računalo se sruši nakon toga pokrenem drugi program i sve bude u redu pa dal ito može biti do programa ili do windowsa pa sad ne znam dali bih vratio windows xp i dali će raditi na windows xp 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 Professional problem
Simpsoni kaže...

pozdrav imam jedan problem 

koristim windows 7 professional 32-bit i kad pokrenem jedan program računalo se sruši nakon toga pokrenem drugi program i sve bude u redu pa dal ito može biti do programa ili do windowsa pa sad ne znam dali bih vratio windows xp i dali će raditi na windows xp 

- kako misliš da netko drugi može znati? Čarobna kugla... ili podatci.

Svaki proram ima svoje specifikacije (requirements) i podržane OSeve, većina soft radi na sedmici, na sedmici ne radi stari 16bit soft ali ne ruši OS tako da to nije uzrok. Najvjerojatnije je software koji želiš pokrenuti neispravan ili imaš problema s računalom. Te dvije stvari nisu ovisne o OSu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran

kako probleme

drugi program pokrenem i sve radi ok a ovi koji prvi pokrenuo on  sruši računalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel Windows piratski?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 Professional problem

Simpsoni kaže...

kako probleme

drugi program pokrenem i sve radi ok a ovi koji prvi pokrenuo on  sruši računalo

- kad u dizelaša nasipaš super, dobiješ problem. Dali je program ispravan, možda zaražen virusom, možda za nešto sasvim drugo... to znaš (ili neznaš) samo ti, jer podatke nisi dao.

Program 1. radi, program 2. ne radi. - beskorisno.

Program može biti oštećen (neispravan), tad u pravilu ruši (smrzava) OS. Može biti i najobičnija skripta-zezalica koja radi istu stvar.

Jednako tako, možeš instalirati XP i provjeriti, možda na XPu radi, možda radi pod linuxom, DOSom ili OSXom, (ali nekompatibilnost nebi rušila sedmicu, samo program nebi radio tj nebi se ni pokrenuo, pa nebi ni mogao rušiti OS).

Pa i najbanalniji razlog kao zaštita, jer (gle čuda) vlasnici večinom ne žele da se njihov soft koristi bez licence...

btw, nemoj pokretati ''prvi koji ruši'' računalo dok ne otkriješ razlog jer možeš napraviti još veći problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice