bok, trebam nekog ko zna kako samo pokrenit instalaiju win 7 moze botanje sa usba ,, ko zeli pomoc za 50 kn nek se javi porukom i dogovorimo se odmah ,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dok se netko ne javi.
- pogledaj malo tutoriale ove, nije teško možeš sam pokušati bez plaćanja.. 
Instalacija windows 7
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx
Instalacija windows 7 ili viste sa Usb-a.
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx
Prati ove korake što ti je dao kolega. Veoma jednostavno. Ako negdje zapne, pitaj. 50 kn ostane za pivu ^^
idem spavat sad kasno je .ujutro cu pogledat sta je mario stavio tu ,ma platio bi bolje 50 kn nije to nist ,jer vamo jedan lik uzima 200kn za instalaciju a to mi je previse. meni je bitna pomoc samo da pocme instalacija. najradije bi neko ko zna sa usba botat jer nevjerujem da imam prazni dvd za win,,,hvala ljudi na savjetima nadam se da ce se uspit rijesit danas :)
ma platio bi bolje 50 kn nije to nist ,jer vamo jedan lik uzima 200kn za instalaciju a to mi je previse. meni je bitna pomoc samo da pocme instalacija. najradije bi neko ko zna sa usba botat jer nevjerujem da imam prazni dvd za win
Samo pročitaj pažljivo i nebi trebalo biti problema. 
- ako negdje zapneš javi se pomoći ćemo ti. A i naučit ćeš nešto novo.. 
nemogu ti poslat privatnu poruku ;( pogledo sam sve je lijepo objasnito al ja bi da ti il neko drugi ujutro to rijesi sredi usb za botanje i platio bih rado 50 kn .bolje to neg dat 200kn jednom liku;)
nemogu ti poslat privatnu poruku ;( pogledo sam sve je lijepo objasnito al ja bi da ti il neko drugi ujutro to rijesi sredi usb za botanje i platio bih rado 50 kn .bolje to neg dat 200kn jednom liku;)
ma nać će ti se amo ljudi ujutro, pa ćemo ti sve korak po korak objasnit. nema potribe za plaćanjem.
@mario1990, Mitsuoka Svaka vam čast na poštenju ...Stvarno je prelijepo vidjeti da kod nas još uvijek ima ljudi koji pri pomoći drugome ne gledaju samo na materijalnu korist...
Moralnost na nivou (kao kod Sokrata
)