Windows 7 32 bit problem sa startupom zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 921
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 7 32 bit problem sa startupom

Pozdrav, 

Dakle imam windows 7 ultimate na PC-u koji nije bio genuine i to mi je išlo na živac pa sam bio jako "pametan" i skinio i instaliro neki fejk program koji rješava taj problem i koji sad ispada da je virus ili nešto{#}  Poslije toga nisam mogao upalit komp jer bi mi uvijek izbacilo: "DFSKE is compressed Press Ctrl+Alt+Del to restart. Nakopn toga sam nabavio windows 7 repair disc i uspio sam ga pokrenit i to, ali mi sad svaki puta kad pokrenem stratup repair kaže da nije promašlo nikakve probleme i sad sam stvarno u slijepoj ulici i ne znam što da radim :/ Ako netko ima nekakv savjet ili ako je ovakva slična tema molio bih da me uputi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 7 32 bit problem sa startupom
horton kaže...

Pozdrav, 

Dakle imam windows 7 ultimate na PC-u koji nije bio genuine i to mi je išlo na živac pa sam bio jako "pametan" i skinio i instaliro neki fejk program koji rješava taj problem i koji sad ispada da je virus ili nešto{#}  Poslije toga nisam mogao upalit komp jer bi mi uvijek izbacilo: "DFSKE is compressed Press Ctrl+Alt+Del to restart. Nakopn toga sam nabavio windows 7 repair disc i uspio sam ga pokrenit i to, ali mi sad svaki puta kad pokrenem stratup repair kaže da nije promašlo nikakve probleme i sad sam stvarno u slijepoj ulici i ne znam što da radim :/ Ako netko ima nekakv savjet ili ako je ovakva slična tema molio bih da me uputi.

- mogu te uputiti na to da će ti tema pod ključ, tu se radi o piratskom sadržaju, a radnja koju si izveo nije legalna

- tvoj problem je što ti startup nije pronašao nikakav problem?

13 godina
neaktivan

pa da, kužiš, ima problema, a kaže da nema problema, čudno malo :/ zar ne? Ugl. Prejeba ste likovi tu na forumu,sad je sve riješeno zahvaljujuči meni samome, tako da izvoli lockaj, briši i šta god te volja. Hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tek si jedan dan ovdje a već serendaš...Prije nego što si se priključio trebao si pročitati pravila foruma (još uvijek nije kasno da ih pročitaš) u kojima jasno piše da su piratski sadržaji i radnje strogo zabranjeni.

Ako se ne planiraš pridržavati pravila bilo bi najbolje da napustiš forum i sreću potražiš negdje drugdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice