Winamp

poruka: 7
|
čitano: 4.576
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Winamp

Ovako, zanima me jedna stvar!!!

- Da li se može u Winampu ikako namjestiti - za one koji imaju na tipkovnicama tipke za prebacivanje pjesama i to - pa dali se to ikako može u Winampu namjestiti da se može na tipkovnici prebaciti preko tih tipki A DA SE NE MORA IĆI NA WINAMP KOJI SE SLUŠA (i pritsinutu B za sljedeću pjesmu)...znači recimo sam na netu, i samo pritisnem na tipkovnici tipku za prebaciti pjesmu bez odlaska na startnoj crti na winamp (nadam se da ste me skužili) ???

...pa tko god zna, neka odg...hvala unaprijed...;)

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Winamp

upravo to što želiš - radi na svim playerima i tipkovnicama, bar bi tako trebalo biti. Može samo biti do lošijeg drivera i dali si ga uopće instalirao jer tipkovnice rade i bez drivera. -Dakle, novi driver.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Bart kaže...

Ovako, zanima me jedna stvar!!!

- Da li se može u Winampu ikako namjestiti - za one koji imaju na tipkovnicama tipke za prebacivanje pjesama i to - pa dali se to ikako može u Winampu namjestiti da se može na tipkovnici prebaciti preko tih tipki A DA SE NE MORA IĆI NA WINAMP KOJI SE SLUŠA (i pritsinutu B za sljedeću pjesmu)...znači recimo sam na netu, i samo pritisnem na tipkovnici tipku za prebaciti pjesmu bez odlaska na startnoj crti na winamp (nadam se da ste me skužili) ???

...pa tko god zna, neka odg...hvala unaprijed...;)

da...a onda krenes nesto pisat i u nekakvom tekstu upotrijebis slovo B...i on ti odma ode na novu pjesmu...malo glupo, zar ne? Izlanuo se

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
Winamp

ako imaš multimedijsku tipkovnicu (a pretpostavljam da imaš) onda bi tipke trebale radit bez problema
ako kojim slučajem ne rade, lijepo otvoriš winamp, Options-Preferences i tu sa strane nađeš opciju Global Hotkeys...
zatim stavi kvačicu na ono prvo: Enable default multimedia key support
a ako ti i dalje ne radi, onda stavi kvačicu ispod na Enable i onda si sam možeš podesit kak ti odgovara..
onda, ako pak i dalje ne radi, onda potraži drivere za tipkovnicu ili probaj nekim programom za podešavanje Hotkeysa

cheers ^^

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 19:49 (HBomb).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Winamp

Mislio sam na tipkovnice koje imaju na sebi dodatak, znači dodatak iznad F tipki, pa ima dio gdje se prebacuju pjesme, pauziraju, stopiraju, znači (stop [], pause II, forward >>, back <<)...na te tipkovnice sam mislio...i sada (ja inače imam običnu tipkovnicu i slušam pjesme preko winampa i prebacujem si pjesme sa B - jer je to najbrži način, e sada - moj je frend taj koji ima takvu tipkovnicu...i mene sada zanima, uz pomoć tih dodatnih tipki koje sam nabrojao u zagradi, kako uključiti da u winampu preko njih može prebacivati pjesme...u tom istom slučaju kad bi to mogao, nebi mora izravno dolje na startnoj crti morao kliknuti na winamp da se otvori koji mu svira i prebaciti pjesmu, nego samo uz pomoć tih tipki a da ne mora odlaziti u winamp gdje sluša (znači samo pritisne tipku i prebacuje mu pjesmu ili što god već želi)...znači - kako u winampu aktivirat/namjestit da može pjesme preko tih tipki prebacivati ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Winamp

pa to je to - multimedijska tipkovnica... tj tipkovnica sa multimedijskim tipkama.. samo kaj ja nemam iznad F tipki nego na desnom rubu (play/pause, stop, next track, previous track) - Trust Deskset DS-4700R

aaa kako riješiti problem, vidi moj post iznad Namigiva

EDIT: zašto d fak ne mogu quotat poruke? kaže mi error da u postu imam nedozvoljen komad HTML koda -.-'' 

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 21:53 (HBomb).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

e da, to je to...sređeno...hvala...jbm sebe kad se nisam sjetio da u opcijama to namjestim...hvala još jednom...;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice