WhereIsIt problem

poruka: 4
|
čitano: 1.209
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WhereIsIt problem

Ljudi, veliki problem !!!!!!!! Zadnjih 7 godina sve moje baze podataka i cdi su katalogizirani u Where-u. Od prije nekih mjesec dana kad god otvorim taj program komp se smrzne i ne reagira više niti jedna tipka. Probao sam staviti nekoliko drugih verzija i opet ništa !!! ŠTA DA SE RADI ????

Castor
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: WhereIsIt problem
Castor kaže...

Ljudi, veliki problem !!!!!!!! Zadnjih 7 godina sve moje baze podataka i cdi su katalogizirani u Where-u. Od prije nekih mjesec dana kad god otvorim taj program komp se smrzne i ne reagira više niti jedna tipka. Probao sam staviti nekoliko drugih verzija i opet ništa !!! ŠTA DA SE RADI ????

Ako tražite pomoć sa osposobljavanjem ilegalnog softvera, isto je protivno pravilima foruma.

Ako se radi o legalnom softveru, podnesite izvještaj o grešci autoru programa, vjerujem da će vam isti najlakše pomoći obzirom da je osmislio i realizirao taj program.

A ako se uistinu radi o ilegalnom programu, velika je mogućnost da ste pokupili maliciozni softver.

15 godina
neaktivan
RE: WhereIsIt problem

sve je legalno, a sada se čak to događa i sa skype-om, pa stvar postaje dodatno lošija.

Castor
16 godina
moderator
WhereIsIt problem
ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice