Ljudi, veliki problem !!!!!!!! Zadnjih 7 godina sve moje baze podataka i cdi su katalogizirani u Where-u. Od prije nekih mjesec dana kad god otvorim taj program komp se smrzne i ne reagira više niti jedna tipka. Probao sam staviti nekoliko drugih verzija i opet ništa !!! ŠTA DA SE RADI ????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, veliki problem !!!!!!!! Zadnjih 7 godina sve moje baze podataka i cdi su katalogizirani u Where-u. Od prije nekih mjesec dana kad god otvorim taj program komp se smrzne i ne reagira više niti jedna tipka. Probao sam staviti nekoliko drugih verzija i opet ništa !!! ŠTA DA SE RADI ????
Ako tražite pomoć sa osposobljavanjem ilegalnog softvera, isto je protivno pravilima foruma.
Ako se radi o legalnom softveru, podnesite izvještaj o grešci autoru programa, vjerujem da će vam isti najlakše pomoći obzirom da je osmislio i realizirao taj program.
A ako se uistinu radi o ilegalnom programu, velika je mogućnost da ste pokupili maliciozni softver.
sve je legalno, a sada se čak to događa i sa skype-om, pa stvar postaje dodatno lošija.
nemoj otvarat više tema za isti problem
http://www.bug.hr/forum/post/razni-softverski-problemi/pomagajte-ljudi-molim/1549366.aspx