Virtual router spajanje/Problem sa šifrom

poruka: 8
|
čitano: 2.197
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

neznam kako da nazovem ovu temu ali ajde nadam se da će mi netko sa savjetima pomoći.

znači mi u školi, u razredu imamo kompjuter koji radi na windows 7.

na taj kompjuter je spojen preko lan-a internet

taj internet je optički, jako je brz, besplatan i neograničan u školi te sam zamislio kako bi bilo lijepo da se preko njega u mi svi u razredu kad poželimo možemo se spojiti a ne da trošimo vlastite mobilne megabajte

onda mi je palo na pamet na instaliram connectify - ali nailazim na problem: potrebna je lozinka od kompjutera, dakle ona na koju se administrator spaja, da bih instalirao program

onda mi je palo na pamet da idem preko cmda instalirat - ali opet treba lozinka

e sad ono što mene zanima 1. da li se može probiti ta šifra i kako? 2. da li se može đe u postavkama isključiti to zahtijevanje lozinke pri instalaciji programa? 3. ima li neka treća alternativa kako napraviti wireless?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Virtual router spajanje/Problem sa šifrom

-želiš stvari koje zparavo ne smiješ... pamet u glavu.

odgovorna osoba u školi (npr prof. informatike) može omogućiti potrebno, ali mora znati sve posljedice i ograničiti upotrebu javne mreže jer je to njegova odgovornost kao i škole. Sve izvan toga je kazneno djelo provale, zloupotrebe školske opreme itd. (ali nekad su tako neki studenti postali budući milijarderi..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
linuxproblemajme kaže...

neznam kako da nazovem ovu temu ali ajde nadam se da će mi netko sa savjetima pomoći.

znači mi u školi, u razredu imamo kompjuter koji radi na windows 7.

na taj kompjuter je spojen preko lan-a internet

taj internet je optički, jako je brz, besplatan i neograničan u školi te sam zamislio kako bi bilo lijepo da se preko njega u mi svi u razredu kad poželimo možemo se spojiti a ne da trošimo vlastite mobilne megabajte

onda mi je palo na pamet na instaliram connectify - ali nailazim na problem: potrebna je lozinka od kompjutera, dakle ona na koju se administrator spaja, da bih instalirao program

onda mi je palo na pamet da idem preko cmda instalirat - ali opet treba lozinka

e sad ono što mene zanima 1. da li se može probiti ta šifra i kako? 2. da li se može đe u postavkama isključiti to zahtijevanje lozinke pri instalaciji programa? 3. ima li neka treća alternativa kako napraviti wireless?

1. Može se, dapaće mislim da se sve može izvest na računalima, no niti znam kako niti bih ti to rekao na forumu. 2. Može. 3. Ima, staviš AP.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
neaktivan

izvini ovo ti nije tema za širenje morala.. dušo ja ne bih napravio nikakvo kazneno djelo jer mi namjera nije izazivanje štete. stoga ako imaš konkretan savjet, primit ću ga na znanje. a ova tvoja demagogija zlouporaba školske imovine mislim da nema veze sa ovom temom.

16 godina
linuxproblemajme kaže...

izvini ovo ti nije tema za širenje morala.. dušo ja ne bih napravio nikakvo kazneno djelo jer mi namjera nije izazivanje štete. stoga ako imaš konkretan savjet, primit ću ga na znanje. a ova tvoja demagogija zlouporaba školske imovine mislim da nema veze sa ovom temom.

- dušice, tvoje namjere mogu biti uzvišene, ali to ne znači da tvoje govno miriši.

Moral? Ne ja ne širim moral. Osim upozorenja da to što želiš spada pod kažnjivo. Gdje je tu moraliziranje? Želiš li to i dalje, super, sretno.

Možda sam pogrešno ulovio vibru, možda me zavodljivo gledaš.. pa zato dušice? Tad sory, nisam pedofil gay, to možda spada pod moral ali rekao bi preferencija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 18:20 (ihush).
11 godina
neaktivan

meni je jako drago šta brineš da ne završim u raljama sotone, ali jbg svi a tako i ja radim kriminalna djela. pa mislim ovo je ipak hrvatska zar ne?

0 0 hvala 0
16 godina
linuxproblemajme kaže...

meni je jako drago šta brineš da ne završim u raljama sotone, ali jbg svi a tako i ja radim kriminalna djela. pa mislim ovo je ipak hrvatska zar ne?

- opet, gdje ti to vidiš moju brigu/zabrinutost? Pročitaj pažljivo, par puta, pa da ispravim.. jer me najmanje zanima u čijim raljama češ završit' a kažu da je u paklu ekipa.. pa ja zapravo tamo želim. Ono je samo upozorenje. + prvi post, mogući/potencijalni 'naš' multimilijarder. Pa go fot it. (zapravo zavidim ti).

11 godina
neaktivan

to je lijepo.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice