Pozdrav, zanima me da li sad kad je Hrvatska usla u Europsku uniju se i dalje smiju skidati piratski sadrzaji?
Ja sam onaj koji jesam.
Pozdrav, zanima me da li sad kad je Hrvatska usla u Europsku uniju se i dalje smiju skidati piratski sadrzaji?
Ja sam onaj koji jesam.
Pa nisu se smjeli ni prije :D
Pa nisu se smjeli ni prije :D
Vjerovao ili ne, jesu.
Znaci, koliko sam ja shvatio, dozvoljeno je skidati piratske sadrzaje.
Ja sam onaj koji jesam.
Znaci, koliko sam ja shvatio, dozvoljeno je skidati piratske sadrzaje.
E pa krivo si shvatio.Neznam po koji logici misliš da je dozvoljeno skidat piratske sadržaje.
Vjerovao ili ne, jesu.
Ma u kojem zakonu to stoji? Da ti to ne misliš možda da ZAMP podrazumjeva dozvolu skidanja piratskih sadražaja? Ne vjerujem dok ne vidim crno na bijelom.
Pa kaj nisu bili nekakvi prosvjedi u Rijeci da se ne zabrani skidanje piratskih sadrzaja u Hrvatskoj. I na kraju se nije zabranilo skidanje piratskih sadrzaja. Mislim na ono STOP ACTA tak nekaj.
Ja sam onaj koji jesam.
Zar nije bio zakon da je skidanje piratskog sadrzaja za vlastitu upotrebu ok ali je zakonom zabranjeno dijeliti taj sadrzaj (npr. seedanje)
Vjerovao ili ne, jesu.
Ma u kojem zakonu to stoji? Da ti to ne misliš možda da ZAMP podrazumjeva dozvolu skidanja piratskih sadražaja? Ne vjerujem dok ne vidim crno na bijelom.
blu se krivo odrazio..Htio je reći nije kažnjivo,ako skidaš i ne distribuiraš dalje..
Pozivam se na primjer onih dečkiju koji su kupili neš piratizirano,pa im policija došla,no pošto nmisu dilali dalje,pustili su ih..
Vjerovao ili ne, jesu.
U nikojem, ali nikad nitko u predeuropskoj rvackoj nije kaznjen zbog skidanja piratskih pjesama a precjednik i ministar milicije su javno rekli da se skidati moze. Naravno da su to oni rekli kako bi i dalje mogli naplacivati svoj harac jerbo ne mozes kao udruga legalno uzimat postotak od ilegalnog posla. Ko da sad pocmu trazit postotak od prodaje heroina ili trave. Ako kaze precjednik i ministar da je legalno - za mene je legalno. Ne pise nigdi ni da smijes jest kupus.
Samo mene sad zanima razvoj situacije kad smo u EU, iako ne vjerujem da ce se ista promijeniti tj. vjerujem da ce nas bagra i dalje pljackati i da cu opet kad kupim SD karticu za slikavat sina dio novca dati i Severini da moze bolji sampanjac kupit dok se .... po jahtama. Zasto tako mislim? Zato jer slican harac postoji i u Poljskoj koja je odavno u EU pa lokalnim lupezima opet niko nista ne moze.
sve je to u redu,nego,osloniti se na to što je predsjednik&Comp rekao/rekli,čovjek ne može..Dobro je imati nekog odvjetnika,u slučaju da tužba stigne van područja RH,e tada bi vlast,da se dodvori Moćnijima,itekako pokušala zguliti kožu sa leđa nepoćudnog Griješnika..
U nikojem, ali nikad nitko u predeuropskoj rvackoj nije kaznjen zbog skidanja piratskih pjesama a precjednik i ministar milicije su javno rekli da se skidati moze.
Ma ok je to. Ali jedno je prešutno ignoriranje piratstva, a drugo je nekakav dekret na koji se možeš pozivati u slučaju da se nađeš u pravnoj frci. ;)
To sam samo htio reći. Jer ovdje svakakvi ljudi zalaze netko bi još i pomislio da je to nekakav pisani zakon. Znaš kako takvi mitovi brzo nastaju...
U nikojem, ali nikad nitko u predeuropskoj rvackoj nije kaznjen zbog skidanja piratskih pjesama a precjednik i ministar milicije su javno rekli da se skidati moze.
Ma ok je to. Ali jedno je prešutno ignoriranje piratstva, a drugo je nekakav dekret na koji se možeš pozivati u slučaju da se nađeš u pravnoj frci. ;)
To sam samo htio reći. Jer ovdje svakakvi ljudi zalaze netko bi još i pomislio da je to nekakav pisani zakon. Znaš kako takvi mitovi brzo nastaju...
Zakoni ne dozvoljavaju, zakoni zabranjuju. Zato sam napisao ono "nigdje ne pise da smijes jesti kupus". Nisam u nasem zakonu naso odredbu kojom se odredjuje kazna za skidanje glazbe. Za distribuciju da. Znaci rapidshare i sl. je jos uvijek legalno sto se glazbe tice, a torrenti su kriminal.