Sewoo LK-T213 POS printer problem sa hr znakovima

poruka: 4
|
čitano: 4.161
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ima li itko iskustva sa ovim modelom?

Printer spajam preko usb kabla na win7 te ispisuje racune u sinesysu. Kod instalacije drivera odaberem kod 852 (probao sam i druge)

ali ne zeli mi ispisivati hr znakove, u sinesysu isto sve dobro podeseno. Gledao sam da li ima dip swicheve ali koliko sam skuzio da taj model nema.

mucim se sa njim vec 2 dana i ne znam sta sve nisam probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sewoo LK-T213 POS printer problem sa hr znakov

prvo, %$#enti forum!"... ode pola strane (manje-više) čitljivog texta..

- u CMD ''chcp'' -što dobiješ?

- regional settings? Cro, nonunicode. Kad si već tu, mislim da Synesis traži long date, dd.mm.yyyy.

Printer bi trebao imati CP da se može koristiti, ako nema 852, možda 437-CROSCII.. nepoznata marka (ako nije za naše tržište nema chip). To je za TXT mod.

Za GUI-Graphic mod mora raditi, ali je sporo...

Svaki printer ima Epson/IBM emulacije, može se isprogramirati ali to se od pojave windavsa ne radi..

Uobičajeno printer kod paljenja, držiš neku tipku i on isprinta postavke.. prolistaj manual.

Obično trgovci-POS, koriste DOSsoft i emulator za print (npr DOSprint) koji rješava LPT-COM i kodnu stranu.. to je vjerojatno najjednostavniji način.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru ali ipak se ispostavilo da je problem u synesisu , naime ovaj model ima podrsku samo za 1250 kodnu stranicu, a synesis samo 852 i 437 

kad printam iz txta onda imam nase znakove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sewoo LK-T213 POS printer problem sa hr znakov

Isto imam synesis i imam problem sa ispisom na pos pisaču ... npr. kad ispisujem račun nekad i nekad ne želi određeni račun ispisat do kraja ali sve ostale normalno ispisuje samo na jednom određeneom broju računa stane. Kaj je najbolje ni naknadno ga ne mogu ponovo ispisat taj račun ... ne znam više kaj da radim ovi u synesisu vele da nije do programa, pos printer je nov računalo je ispravno ... jednom sam updatateo synesis na verziju v4.37 a bila je v428 i nakon toga taj problem se nije javljao jedno duže vrijeme ... al se sada opet pojavio ... ne znam više kaj da radim jel imao tko sličan problem??? Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice