Ok, u zadnje vrijeme imam problema na kompjuteru koji su se iznenada pojavili. Imao sam jako puno corruptanih fileova koji su se proširili na cijelom disku D. Sa Avastom sa kompjuter scannao, ali nije pronašao nijednog virusa. Uskoro sam instalirao Malwarebytes - Anti Malware koji je pronašao nekoliko Malwarea, pa sam ih izbrisao. Koristio sam chkdsk komandu u cmd kako bih potražio hard disk errore, ali njih je bilo previše.
No nažalost, corruptanih je fileova bilo sve više, kompjuter se počeo freezati, te sam morao formatirati cijeli D disk. No, kada sam to učinio, kompjuter se i dalje freezao te sam reinstalirao windowse (Windows 7 ) te formatirao cijeli hard disk C i D ponovno.
Uskoro sam ponovno potražio za hard disk errore, i sada je našao neke i fixao ih.
Sada i nemam mnogo datoteka na kompjuteru, a zbog nekoga razloga se on i dalje freeza. Čini mi se da se PC random freeza, a pogotovo Mozzila Firefox. Instalirao sam Smart Defrag, Advanced System Care 4.2, CCleaner, ali nikakvih rezultata. Što da učinim?

AVG preskačem komentar..
Ko da me briga za potpis...