u pravu si. treba malo i pomoći sa strane da te netko uputi tko zna, sve sam složio od optimizacije do anti virus i anti malware zaštite da ništa ne prelazi 15 MB, najčešće je to oko 5-8 MB po programu, ashampoo 6 je daleko najveći sa 29.53 MB. imam i VLC player al njega ne rabim on je oko 70 MB stoji u slučaju da BS player zariba ;)
Heheheheh
To ni teoretski nece ici ;)
To se radi tako da kad instaliras poslije jedno par dana kad postimas sve napravis image i kad ti zatreba za 15 minuta imas sve nazad kako je i bilo.
@ Logic
Slažem se s tobom. Ali stvaranje image sustava i njegovo vraćanje je za dosta ljudi ( bez uvrede onima koji znaju što to znači ) na ovom Forumu nepoznanica. Za mene danas uz svu moguću zaštitu sigurno najbolje riješenje. Možda bi trebalo ljudima pojasniti ( nisam siguran da takova tema i ne postoji ) kakvim dobrim tutorijalima, normalano uz predočenje današnjih programa koji to rade, neki besplatni,ali većina ne, kao npr. Norton Ghost, Acronis True Image Home ili neki njihov još bolji proizvod, O&O proizvodi, Paragon proizvodi i drugi proizvodi ove namjene. Nekako imam osjećaj da bi Ti takovu temu odlično odradio ( normalno ako imaš volje i vremena ). Ja sam spreman pomoći u nekoj takovoj temi, a mislim da će se pridružti i svi ono koji znaju o čemu se radi. Pozdrav.
hej ekipa! pitanje... dali je moguce na neku foru da se sprze muzike za liniju koja prima samo originale? neka finta ili nesto?
Nije da čita samo originale nego čita audio cd-ove, a ne mp3.
U programu za prženje odabereš takvo snimanje, stat će ti manje pjesama na cd (možda 15-20) i to je to.