Prženje pjesama

poruka: 34
|
čitano: 15.118
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Prženje pjesama

u pravu si. treba malo i pomoći sa strane da te netko uputi tko zna, sve sam složio od optimizacije do anti virus i anti malware zaštite da ništa ne prelazi 15 MB, najčešće je to oko 5-8 MB po programu, ashampoo 6 je daleko najveći sa 29.53 MB. imam i VLC player al njega ne rabim on je oko 70 MB stoji u slučaju da BS player zariba ;)

karma slijepom daje vid
15 godina
protjeran
RE: Prženje pjesama
logic kaže...

Heheheheh

To ni teoretski nece ici ;)

To se radi tako da kad instaliras poslije jedno par dana kad postimas sve napravis image i kad ti zatreba za 15 minuta imas sve nazad kako je i bilo.

@ Logic

Slažem se s tobom. Ali stvaranje image sustava i njegovo vraćanje je za dosta ljudi ( bez uvrede onima koji znaju što to znači ) na ovom Forumu nepoznanica. Za mene danas uz svu moguću zaštitu sigurno najbolje riješenje. Možda bi trebalo ljudima pojasniti ( nisam siguran da takova tema i ne postoji ) kakvim dobrim tutorijalima, normalano uz predočenje današnjih programa koji to rade, neki besplatni,ali većina ne, kao npr. Norton Ghost, Acronis True Image Home ili neki njihov još bolji proizvod, O&O proizvodi, Paragon proizvodi i drugi proizvodi ove namjene. Nekako imam osjećaj da bi Ti takovu temu odlično odradio ( normalno ako imaš volje i vremena ). Ja sam spreman pomoći u nekoj takovoj temi, a mislim da će se pridružti i svi ono koji znaju o čemu se radi. Pozdrav.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 21:50 (BlackFoot).
13 godina
neaktivan
Prženje pjesama

hej ekipa! pitanje... dali je moguce na neku foru da se sprze muzike za liniju koja prima samo originale? neka finta ili nesto?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Prženje pjesama

Nije da čita samo originale nego čita audio cd-ove, a ne mp3.

U programu za prženje odabereš takvo snimanje, stat će ti manje pjesama na cd (možda 15-20) i to je to.

http://www.pohrani.com/f/V/F1/4AQgjapU/capture.png

http://www.pohrani.com/f/1I/hO/1a3dgIsH/capture.png

1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice