Problem je ovakav: Opera 9.64, Opera 10 beta 3 i BitTorrent se zamrznu na Visti SP2 a End Process u Task Manageru nema nikakvog efekta i restart sustava traje oko 10 minuta ako ima ko kakav savjet ili zna o čemu se radi pomoč bi mi dobrodošla.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj maknuti operu betu 10 mozda ona stvara probleme
To je 99% virus al si nam dao premalo informacija... Kad se to počelo događat? Koji AV imaš? Jesu windowsi legalni ili...
Nisu, a antivirus je Avira, na bratovom kompu su isti programi i vista i opera i bittorrent ali mu se nesmrzavaju, nema veze sa operom 10 jer je to bilo i prije nego sam ju instaliral, palo mi je na pamet da je možda virus i napravio full scan ali i dalje isto i reinstalacija programa nije pomogla, evo sad opera radi ali mi se bittorrent smrznuo.
Isto se i meni desavalo i ista konbinacija vista sp2 x64, bittorent 6.1 i opera 10 tad je bila aktuelna beta 2.Nisam se trudio da resim ovaj problem jer sam i onako hteo vistu zameniti sedmicom.Jedino sam primetio da se ovo pocelo desavati kada sam u postavkama za ruter ukljucio port mapping.Mozda cista koincidencija ali port mapping sam iskljucio digao sedmicu i sve ok.
Evo maknuo aviru i instaliro avast i za sada je sve ok jer mislim da je vjerojatno u aviri bio problem buduči da se to smrzavanje nije odma počelo događat nego tek drugi dan isti kad sam i aviru instalirao, a sad ču vidjet što če dalje biti, Na bratovom kompu je AVG a ne avira.