Program Not Responding na Visti SP2 restart 10 min

poruka: 7
|
čitano: 1.505
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Problem je ovakav: Opera 9.64, Opera 10 beta 3 i BitTorrent se zamrznu na Visti SP2 a End Process u Task Manageru nema nikakvog efekta i restart sustava traje oko 10 minuta ako ima ko kakav savjet ili zna o čemu se radi pomoč bi mi dobrodošla.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

probaj maknuti operu betu 10 mozda ona stvara probleme

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Možda virusi zamrzavaju komp.Skini Malwarebytes i napravi full scan.I još ti umjesto bittorenta preporučam utorrent.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Program Not Responding na Visti SP2 restart 10

To je 99% virus al si nam dao premalo informacija... Kad se to počelo događat? Koji AV imaš? Jesu windowsi legalni ili...

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

Nisu, a antivirus je Avira, na bratovom kompu su isti programi i vista i opera i bittorrent ali mu se nesmrzavaju, nema veze sa operom 10 jer je to bilo i prije nego sam ju instaliral, palo mi je na pamet da je možda virus i napravio full scan ali i dalje isto i reinstalacija programa nije pomogla, evo sad opera radi ali mi se bittorrent smrznuo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isto se i meni desavalo i ista konbinacija vista sp2 x64, bittorent 6.1 i opera 10 tad je bila aktuelna beta 2.Nisam se trudio da resim ovaj problem jer sam i onako hteo vistu zameniti sedmicom.Jedino sam primetio da se ovo   pocelo desavati kada sam u postavkama za ruter ukljucio port mapping.Mozda cista koincidencija ali port mapping sam iskljucio digao sedmicu i sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo maknuo aviru i instaliro avast i za sada je sve ok jer mislim da je vjerojatno u aviri bio problem buduči da se to smrzavanje nije odma počelo događat nego tek drugi dan isti kad sam i aviru instalirao, a sad ču vidjet što če dalje biti, Na bratovom kompu je AVG a ne avira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice