Pozdrav,
Znači da vam kažem sve što sam napravio u vezi ovoga, nadam se da će mi netko pomoći :)
Naime, gledao sam neki video na youtubeu i odjednom BSOD, flash player je počeo štekat i onda mi je bilo dosta (jer je flash player izbacivao neke poruke, ati je na startupu bacao neke poruke). Odlučio sam sve reinstalirati. Krenuo sam slijediti upute s atijeve stranice.
Pokrenuo sam uninstaller i on je automatski označio da će izbrisati CCC i driver... nakon par minuta ekran se zacrnio i ništa... restrartao sam laptop i nakon toga sam:
- uninstalirao atijeve drivere (ovaj put je označio CCC i neki APK)
- instalirao atijeve drivere (u drugu mapu, failao je na instalaciji visual c++-a iako imam instalian visual studio 2010 :S)
- uninstalirao flash player
- ponovno ga instalirao
Problem se javlja kada pokrenem minecraft samo se ugasi i vidim da su grafički elementi malo smrdati u windowsima (onaj fade out efekt na restartu i shut downu se odvija nekako sporo i kao da ide preko nekih nijansi)
Ovaj ATI ili ko god da ga je preuzeo me strašno nerviraju u zadnje vrijeme, a nemam pojma šta da napravim :)
Unaprijed hvala i pozdrav...
EDIT: Skinuo sam drivere sa stranice od Acera i uspješno je instalirao CCC i driver. Sad ću restartati laptop pa ću vidjeti da li radi :)
EDIT: ne radi -.- btw win7 home premium 32bit, laptop pod moj pc :)