A i kod mene je tako.
Meni isto. Google Chrome
Koristite AdBlock for Chrome?
Desilo se i meni na operi, ali samo na jednom videu.
Haa???
Ako koristite AdBlock for Chrome otiđite u opcije dodatka i odznačite ono za blokiranje oglasa u youtube videima...
Problem se pojavio i kod mene.... vjv je do Flash Playera...
Isto shit kod mene -.-
Isključio adblock, ista stvar. Brat me zove, on ima mozilu i nema nikakve dodatke i ista stvar. Znači nije do toga. Nije ni do Flash Playera jer mi video na bugu radi. Samo direktno na stranici ne...
Evo jedan fix dok se to ne popravi. Samo iza www.dodajte nsfw
Dakle npr www.nsfwyoutube.com/blablaštaveć ide
To će pokrenuti video preko druge stranice. Nije baš najbolje riješenje ali ako je hitno :)
Osobno imam zadnje update-ove i Safaria, i IE za XP, i za Operu, i za Google Chrome, i za Mozilu, ali nigdje ne radi !!!!
Inače imam instaliran Flas 10.3, isto zadnji update, pa gdje je problem, možda onaj oblak Steve Jobs-a maybe !!??
Fkt,neznam kak se kod vas ne vidi a kod mene vidi.Nekuzim -.-
Meni na mozili radi :S
Koje windowse koristite, sumnjam da je u tome problem, ali raspitao sam se okolo i svi koji imaju XP SP3 do sada radi, a meni sa Win7 ne :S
Win 7
Meni na win 7 32x ne radi.
meni je tako crno bilo cijelo popodne,ali sad radi(napravio sam update flash playera-probajte s tim)
EDIT: opet ne radi -.-'
meni isto nekad neradi na chromeu
na firefoxu je savršeno
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problemi-jedne-plavuse-youbituom/103292.aspx
BTW na Firefoxu/win7 mi radi
Proradilo mi. Nezz kako ali samo od sebe.
Jel tko na kraju dosao do zakljucka?
Jel tko na kraju dosao do zakljucka?
Očito nije.
nekad se zna klati sa Flashom i traži novu instalaciju,ali ako ga nekoliko puta "potakneš" prihvati i stariju inačicu..u veliko mbroju slučajeva je "kriv" neki Flash-blocker..
Windojsi 7, ne radi nit u Chrometu nit u Firefoxu...
win7,chrome i radi sve kako treba