Problem sa Origin -om

poruka: 3
|
čitano: 1.993
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa Origin -om

Na windowsu je instalirana svježa kopija Windows 7 64 bit-a ,par programa i to je to. Dešava se to da svaki put kad upalim Origin nakon 2 minute skidanja BF3 pukne mi veza na taj način da sam Origin ode "offline" jer nema veze,a torrenti i skype ostanu radit. Na internet (mozzila,g. chrome,opera) neće da ode nego pokazuje da je problem u "DNS" ,dole na mrežavama piše "no internet access" sa uskličnikom. Probao sam port forwardat router sa nekim portovima za operu koji sam pronašao . Na kraju sam isključio Windows Firewall , i origin je prestao sa prebacivanjem u offline. Ikona u ćošku od Networka isto ne ode u žuti uskličnik . Ali onda opet ne radi mozzila ni internet (sem torenta i skypa) ,dok dole piše da ima internet access . Svejedno pokazuje da je problem u DNS u internet exploreru ,mozzili itd. Dok u mrežnim postavkama sve normalno(za razliku od prije). Naime da bi sve osposobio moram restartat ručno ruter,isključit origin ,da bi dobio pristup internetu . 

Moram napomenut da mi se taj problem sa DNS-om i prije događao ali jako rijetko ,i to su bili krivi ovi iz Optime. Ali sada se dešava svaki put kad upalim origin .Downloadam na originu ,a nemogu otić na internetu ,dok skype,xfire i ostali programi rade.

Antivirusa nemam uopće na računalu ,i dodao sam exception u W. Firewall i uključio ga. Jednostavno mi ne pada na pamet u čemu je problem ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa Origin -om

EDIT: 

Riješilo se samo od sebe. Čini se da je to do Optime bilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa Origin -om

Opet me počelo zezati sinoć... jel to do Optime tako u kasne sate ili šta? Ali gubim živce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice