Prelazak s Messangera na Skype-problem

poruka: 11
|
čitano: 2.965
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle,već duže vrijeme mi se pojavljuje obavijest da se Messanger i Skype spajaju i kada kliknem na "ažuriraj" i pokrene se sve ono "updating skype" i onda mi se pojavi obavijest "we are having problems connecting to the download server" i tak svaki put kad pokušam.{#}

Imam Skype već instaliran i čak sam ga pokušala deinstalirat i kad sam ga ponovno instalirala i dalje mi se pojavljuje ta greška.

Kako da prijeđem onda s Messangera na Skype?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelazak

To je meni bili i nije se rijesilo do reinstala windowsa.
ALI to možda nije problem kod tebe tako na pričekaj još kolega

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prelazak

Izbriši skype koji imaš na računalu, sa skype web stranice skini najnoviju verziju i instaliraj ju, nakon toga bi moralo sve radit normalno.

Valentin

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prelazak
Valentin17 kaže...

Izbriši skype koji imaš na računalu, sa skype web stranice skini najnoviju verziju i instaliraj ju, nakon toga bi moralo sve radit normalno.

Jel najnoviji skype 6.0? Ako je, skinula sam taj i opet ne radi normalno..

15 godina
Prelazak

A ništa moraš spojit microsoftov hotmail account (registriraj se ako ga nemaš) sa skype accountom,u google upiši skype, zatim zatim odaberi sign in, pa sign in with microsoft account, tu upišeš registraciju od hotmaila, zatim odaberi sign in with skype account (tako nešto piše), zatim odaberi merge, sada će on spojit ta dva accounta, to je to, obriši skype koji je na računalu i skini novi i instaliraj ga, to je sve, moralo bi dalje radit normalno.

EDIT: Verzija sada je 6.1.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 13:49 (Valentin17).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ok hvala,budem probala.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

start > run > %appdata%skype i tamo obrišeš shared.xml. i svaki put kad se neće logirat to sam obrisao i proradi.

Što se samih problema tiče, jedno 10 puta mi je "nešto" jednostavno obrisalo kontakte s WLMa i ja sam ih 10 puta opet dodavao.

Nakraju sam poludio i unlinko skype od microsofta.

Ponovno sam nakraju dodao kontakte u wlm i opet linkao na skype i evo od tada radi normalno.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može mi netko stavit link od najnovije verzije skypea? Ja ne mogu nać,na njihovoj stranici mi automatski nudi tu verziju 6.0 koju imam..

0 0 hvala 0
15 godina

Meni ovdje skine 6.1 verziju http://www.skype.com/go/getskype

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Uspjela sam se ulogirat sa microsoft accountom na skype,a sad se više ne mogu ulogirat u windows live messanger. Da ga izbrišem onda s kompa ili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 9:55 (blue honey).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Prelazak s Messangera na Skype-problem
blue honey kaže...

Uspjela sam se ulogirat sa microsoft accountom na skype,a sad se više ne mogu ulogirat u windows live messanger. Da ga izbrišem onda s kompa ili?

Izbriši ga slobodno, više ti neće trebat.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice