Poruka pri pokretanju računala

poruka: 3
|
čitano: 1.616
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jutros me je po prvi put dočekala ovakva poruka pri pokretanju računala.

The Group Policy Client service failed the sign-in.

The universal unique identifier (UUID) type is not supported.

Jedina ponuđena opcija bilo je "OK". Kada sam kliknuo na "OK", pojavila se pozadina kao za vrijeme sleep moda, te sam morao kliknuti na "sign in" umjesto da računalo to obavi umjesto mene. Sve ostalo bilo je u redu. Napomenuo bih da mi je istekla Windows licenca, i da se prije nekoliko dana pojavio trokut pored poruke o aktivaciji koji je kasnije brzo nestao.

Može li se iz ovoga izroditi neki veći problem u budućnosti, i kako bih mogao riješiti problem?

Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Poruka pri pokretanju računala
zombie kaže...

Jutros me je po prvi put dočekala ovakva poruka pri pokretanju računala.

The Group Policy Client service failed the sign-in.

The universal unique identifier (UUID) type is not supported.

Jedina ponuđena opcija bilo je "OK". Kada sam kliknuo na "OK", pojavila se pozadina kao za vrijeme sleep moda, te sam morao kliknuti na "sign in" umjesto da računalo to obavi umjesto mene. Sve ostalo bilo je u redu. Napomenuo bih da mi je istekla Windows licenca, i da se prije nekoliko dana pojavio trokut pored poruke o aktivaciji koji je kasnije brzo nestao.

Može li se iz ovoga izroditi neki veći problem u budućnosti, i kako bih mogao riješiti problem?

Hvala!

Start,cmd prompt(kao admin)/ cmd /c reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\gpsvc" /v Type /t REG_DWORD /d 0x10 /f

Nesta ti se sa group policy poremetilo..Ako komanda ne radi, group policy mozes u administrator tools rucno namjestat, jesi imo lokalni racun ili s microsoftovim racunom si se ulogiro pri startupu?

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
14 godina
neaktivan

Zapravo nemam nikakav račun, ulazim samo tako što kliknem na "sign in", bez unosa bilo kakvih podataka. Sada kada sam ugasio i ponovno upalio računalo, sve je bilo u redu. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice