Outlook express čudno ponašanje sa slanjem

poruka: 9
|
čitano: 8.757
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sta se desava, u outlook expressu je podešen gmail, prema postavkama 

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=76150

e sada, radilo je poprilicno dugo nekih par mjeseci normalno, sve do juce, kada mi je prilikom slanja poruke izbacio standardni okvir sa zutim trokuticem. zanimljivo je da u opisu greske apsolutno nista ne pise. poruka sa druge strane je primljena, medjutim poruka poslije toga ostaje u outboxu (ne ode u sent items). poslije toga poruka blokira svaku sledecu poruku...

izbrisao sam postavke accounta, i ponovo podesio, ali bez ikakve pomoci... outlook express uredno prima poruke

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko vidim da koristiš POP protokol. U Gmailu označi opciju IMAP pa pokušaj s njom.

Također preporučujem Thunderbird kao bolju alternativu Outlook Expressu ili čak Windows Live Mail.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 17:27 (GigaGirl).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Outlook express čudno ponašanje sa slanjem

hvala, iako mi nije uspjelo odmah. izbrisao sam racun skroz, pa sam ga napravio ponovo sa imapom, i proradilo je. iako outlook mi je najednostavniji, pa ga zbog toga koristim. iako bi se dalo da se naviknem i na nesto drugo! :)

18 godina
denzelw78 kaže...

hvala, iako mi nije uspjelo odmah. izbrisao sam racun skroz, pa sam ga napravio ponovo sa imapom, i proradilo je. iako outlook mi je najednostavniji, pa ga zbog toga koristim. iako bi se dalo da se naviknem i na nesto drugo! :)

Ako imas velik inbox, OE ti tu zna stat. Mislim da ima limit po velicini inboxa i/ili po broju mailova po folderu.

I'm going woo woo
18 godina
denzelw78 kaže...

e sada, radilo je poprilicno dugo nekih par mjeseci normalno, sve do juce, kada mi je prilikom slanja poruke izbacio standardni okvir sa zutim trokuticem. zanimljivo je da u opisu greske apsolutno nista ne pise. poruka sa druge strane je primljena, medjutim poruka poslije toga ostaje u outboxu (ne ode u sent items). poslije toga poruka blokira svaku sledecu poruku...

izbrisao sam postavke accounta, i ponovo podesio, ali bez ikakve pomoci... outlook express uredno prima poruke

Jedna od DBX datoteka, u koju se spremaju mailovi, dosegla je 2 GB, što je limit, a to bi bila Sent Items, obzirom da poslani mail ne ode u nju, nego ostane u Outboxu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
18 godina
Father_Dougal kaže...
denzelw78 kaže...

Jedna od DBX datoteka, u koju se spremaju mailovi, dosegla je 2 GB, što je limit, a to bi bila Sent Items, obzirom da poslani mail ne ode u nju, nego ostane u Outboxu.

E da, to je to sto sam bio gore reko... Znam da ima neke limite :)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

da, tačno je izbrisao sam i poprilicno poruku u tom procesu... sad nisam siguran koja kolicina gb ili mb je bila. ali poslije toga je proslo....

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala!!!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dalii mi može netko pomoci!!!!Moj outllok express ne radi vise kako treba a sve do sada je bilo ok.dok mi nije dosao jedan mail koji nikako ne mogu obrisati i kada ga hoću obrisati blokira mi sve tako da neznam sta da radim !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice