Opera

poruka: 34
|
čitano: 4.561
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Opera

zadnjih par godina koristim IE8 browser i prezadovoljan sam s njime ima samo jednu manu: kad vidim više od 5 thumbs up, IE8 ne može pokazati ostatak ekipe.

zato sam instalirao novu operu koju sam zadnji puta koristio prije jedno 3 godine i ne sjećam se točno kakva je bila za rukovanje. ova nova je totalna katastrofa, trebalo bi je zabranit zakonom zajedno s FF ili barem napisati: nije za korisnike IE.

već se pola sata bakćem s operom i nikako ne mogu dobiti bookmarks bar kao u IE8, gdje nakon jednog (1) klika sve sjeda na svoje mjesto. imam oko 30 bookmarksa i stalo mi je da se one prikažu kao ikonice da ne zauzimaju mjesto i da budu uvijek vidljive, a to na operi kao ni na chromeu nisam otkrio. probao sam i s FF katastrofa totalna, pola sata nisam skužio kako dodati favorites u bookmarks, ali ovo s operom je previše.

jel može netko pomoć kako napravit bookmarks u operi isto kao i u IE8 prije nego pogubim živce i deinstaliram je. chrome je otpisan ima 108 MB, FF zbog tog browsera sam zamalo dobio slom živaca, a operu sam probao jer sam čuo da prikazuje sve thumbs up (istina) i vjerovao sam da je lagana (istina 28 MB) i jednostavna za rukovanje (nije istina).

hvala unaprijed.

edit: još 4 thumbs down i neću ih moć vidjet sve. a operu ću deinstalirat jer vidim da nitko ne zna. evo preko 20 čitanja i odgovora još nema, dakle nije moguće prikazat ikonice u favorites kod opere kao u IE.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 16:01 (karakteran).
Moj PC  
1 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera

Ako sam dobro shvatio što ti zapravo oćeš onda probaj ovako: Ctrl+D, pa onda klikni botun Details>>, onda čekiraj 'Show on Personal Bar', onda OK. I to je to, nije uopće teško! Ako ti se ne prikazuje Bookmark, to je zato što trebaš uključiti Personal Bar na View/Toolbars/Personal Bar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Opera

napravio sam to, malo je komplicirano, al ok, zahvaljujem ti se.

no ima jedan problem: to nisu ikone nego ikone plus ime stranice što čini da se svega 10-ak ikonica strpa u favorites bar, a ja ih trebam stavit 30 i više. na IE8 imam još oko 30% iskorištenoga prostora za jedno 20-ak favoritesa, a ovdje više ne stane praktički ni jedna. a izgled tih barova je koma. opera me razočarala, tebi PUNO HVALA. sad znam na čemu sam. IE8 ima samo jednu manu: ne može vidjeti thumbs up na ovom forumu. i to je sve. a nema alternative. deinstalirat ću je ovo je živi mess. problem je i dodavat, nezna kako se to radi, a i navigacija je komplicirana, tool bar uopće ne reagira, zanimljivo. evo screenshot:

16 godina
neaktivan
Opera

Ma Opera je bolja od IE8 jer ima puno više opcija od navedenog, brža je i sigurnija. Samo se teško naviknuti na novi browser. A taj problem sa bookmarkom riješi u Speed Dial-u gdje možeš staviti do 25 web stranica (barem meni toliko stane na 22 inch-nom monitoru), pa primjer ako si stavio   bug.hr prvog u prvom redu, klikneš Ctrl+1 i eto te na bug.hr. To sa kraticama možeš napraviti sa max 9 stranica Ctrl+od 1 do 9.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cevi kaže...

Ma Opera je bolja od IE8 jer ima puno više opcija od navedenog, brža je i sigurnija. Samo se teško naviknuti na novi browser. A taj problem sa bookmarkom riješi u Speed Dial-u gdje možeš staviti do 25 web stranica (barem meni toliko stane na 22 inch-nom monitoru), pa primjer ako si stavio   bug.hr prvog u prvom redu, klikneš Ctrl+1 i eto te na bug.hr. To sa kraticama možeš napraviti sa max 9 stranica Ctrl+od 1 do 9.

hvala na uputama ali prekomplicirane su.

IE8 je daleko bolji od opere, neuporedivo je jednostavniji, ja sve rješavam s jednim klikom, bez kratica, stiskanja dvije tipke istovremeno, pa onda dodatnog klikanja itd ko da rješavam matematičku jednadžbu. imam 14 inchni monitor i stane mi 9 speed dial bookmarks, ali ja to ne želim. ja želim da one budu u tool baru uvijek na vidiku i sve na dohvat prsta (imam lap)  sve u svakom trenutku vidljive i dostupne bez da otvaram novi page kao kod speed diala, IE se nikad nije srušio, smrzno, zablokirao ili da nije mogao otvorit neku starnicu, a kompatibilan je sa svim forumima što s operom nije bio slučaj. nepregledna, komplicirana nabacana, prenatrpana, tool bar ne reagira, ikonice (samo one) se ne prikazuju u favorites, mali kapacitet u favorites baru, jako teška za rukovanje, nema opcije izvoz favoritesa u drugi browser...jednom rječju katastrofa...ma ne bih je stavio da mi nije onih mojih 39 thumbs up a ja s IE8 vidim samo prvih 5. eto to mu je, kolko do sada vidjeh, jedina mana

tebi najljepša hvala, otkrio si mi kako radi i odlučio sam na osnovu toga da je moram deinstalirati. lijep pozdrav i sve najbolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 18:41 (karakteran).
16 godina
neaktivan
Opera

Eto vidiš, kad ideš nekome pomoći, a taj netko traži rješenje da bude što jedostavnije (što je i normalno), i objasni mu se, a taj cijelo vrijeme blati dobar browser i uveličava IE8. Ja nikad nisam tvrdio da je IE8 smeće, nego da je namijenjen korisnicima poput tebe koji se neznaju boriti sa svim tim silnim opcijama. Zato izbriži operu i surfaj sa IE8 i gledaj to na vedriju stranu jer nikad nećeš viditi više od 5 TD-a.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera

Ako imaš problema s Firefoxom slobodno se obrati ovdje.   Svi rade dobrovoljno i pomoći će ti ;) I ja tu ponekad radim i pomažem preko livechata. Ne postoji support bezveze, prije ćeš tamo naći odgovor nego na forumu Osmijeh

zakon
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cevi kaže...

Eto vidiš, kad ideš nekome pomoći, a taj netko traži rješenje da bude što jedostavnije (što je i normalno), i objasni mu se, a taj cijelo vrijeme blati dobar browser i uveličava IE8. Ja nikad nisam tvrdio da je IE8 smeće, nego da je namijenjen korisnicima poput tebe koji se neznaju boriti sa svim tim silnim opcijama. Zato izbriži operu i surfaj sa IE8 i gledaj to na vedriju stranu jer nikad nećeš viditi više od 5 TD-a.

po prvi sam puta dao nekom thumb down, eto zalomilo se baš na tvom postu, a sve to iz jednostavnog razloga: ne podnosiš konstruktivnu kritiku. meni nije bio cilj blatiti operu, instalirao sam je jer sam tu na forumu čuo od nekih korisnika da je opera daleko najbolji browser ravan bogu isusu. vjerovao sam im i zažalio. sve što sam gore rekao, stojim kod svake riječi, opera nije dorasla IE ni u čemu. i nije riječ o tome da se ja ne znam borit sa silnim opcijama, nego gospoda programeri u operi (koji sudeći po njihoj sposobnosti i finalnom proizvodu browseru mora da su se zaposlili strogo po babama i stričevima, a moto im je zašto jednostavno ako može komplicirano) ne znaju kako napraviti jednostavan browser da ljudima olakšaju korištenje nego su ga maximalno zakomlicirali u svom silnom neznanju jer oko 70-80% svih internetskih korisnika nisu experti zato IE vodi s oko 90% korisnika od svih browsera.

znam da postoje fanovi određenih softwarea i ako se kaže i jedna riječ protiv njihovih ljubimaca ovi me počinju optuživati da sam loš čovjek, da blatim itd, itd...a sve što sam rekao stoji, pa pogledaj samo onaj screenshot gore, na što to liči?

protiv IE još nisam čuo niti jedan konstruktivan argument protiv, sve se svodi na to da "nije stabilan". zašto se meni onda nikad nije srušio ili smrznuo?

lijep pozdrav i bez ljutnje molim, dokle god govorim istinu bez ikakvih loših namjera.

16 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Ako imaš problema s Firefoxom slobodno se obrati ovdje.   Svi rade dobrovoljno i pomoći će ti ;) I ja tu ponekad radim i pomažem preko livechata. Ne postoji support bezveze, prije ćeš tamo naći odgovor nego na forumu Osmijeh

hvala nidžo za link, nisam znao za to, vjerojatno zato što nikad nisam koristio FF osim kada sam je prije par mjeseci također nakon čitanja postova kako je FF BOG ISUS među browserima, lakomo je odlučio instalirati, pa tko i nebi kad je kako neki kažu u svemu daleko bolja od IE8. no kada sam je instalirao, prokleo sam dan rođenja i zamalo doživio nervni slom, a sve vezano uz bookmarks. deinstalirao sam je nakon pola sata, sat, mučenja da dobijem favorites kao kod IE. misija nemoguće dok mi netko nije objasnio. vrlo komplicirano u poredbi s IE8, a slično kao kod opere ili još gore. nikad više.

da me krivo ne shvatite, poštujem sve što je dobro, nisam zagriženi korisnik ničega da ne bih mogao podnijeti dobronamjernu istinu vezanu uz program kojeg koristim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 19:53 (karakteran).
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

lijep pozdrav i bez ljutnje molim, dokle god govorim istinu bez ikakvih loših namjera.

Ovo mi sve liči na trolanje :)

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
Cevi kaže...

Gledaj, ti si rekao kako je Opera jako komplicirana i ima problem sa nekim web stranicama, to nije problem browsera jer te stranice koje prave problem nisu optimizirane za operu. Evo ti primjer, ja sam na seminaru iz web dizajna morao optimizirati web stranicu prema najpopularnijim browserima, a to su   Firefox i IE. Jel ti sad jasno zašto opera tu puši? Opera nije komplicirana, nego zahtjeva malo privikavanja kao i sve što je novo. Kada se usvoji sva ta fleksibilnost koju ona pruža, tek onda shvatiš da se tu radi o odličnom browseru koji ne zaslužuje blaćenje sa strane fanatika. Što se tiče IE8 i buga sa TU i TD probaj pitati administratore foruma, možda oni mogu pomoći. Dao sam ti Thumbs Up jer se slažem sa ovim što si sam boldao jer ništa nije savršeno, ali ja se veselim usavršavanju. I nema svađe, sve je OK, samo što sam se ja naljutio što si se obrušio na FF i operu bez pravih argumenata. Evo ti za kraj da ti dokažem da nisam više ljut:

18 godina
neaktivan
Opera

Nažalost Opere nema u videu.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opera

nekuzim, koji dio NE mozes na operi napravit?

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lega, potpuno si u krivu glede opere. pogledaj malo na slikama kao izgleda kada sve lijepo posložiš. izašla je verzija 10.54 koja je trenutačno najbrži  browser. bookmarksi u operi imaju svoje male thumbinalse i možeš ih staviti i 1000 ako hoćeš. pogledaj na slici kako to izgleda kod mene. dakle, napraviš si foldere s bookmarksima ako hoćeš. ja npr obožavam operin speed dial (na slici), to mi zapravo mijenja onu listu bookmarksa., puno je preglednije i ljepše, s obzirim da u speed dial možeš stavit ikoju god želiš sliku u pozadinu, na vrhu je odmah googlava tražilica.. sa ctrl+t otovrim novi tab i onda npr s ctrl+1 otvorim prvi speed dial, a sve ide brzo kao metak. da ne govorimo da je opera najsigurniji browser.

još nisam naletio na stranicu s kojom opera ima problema, osim debilnog internet bankarstva npr koji 99 posto rade samo na ie.

znam, da kada navikenš na taj ie8 da ti svi drugi preglednici izgledaju čudno, daj operi još jednu šansu i nećeš se razočarati Smijeh

opera opera
bookmarks bookmarks
speed dial - brzo biranje speed dial - brzo biranje
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 21:23 (robisierra92).
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...

....

IE8 je daleko bolji od opere, neuporedivo je jednostavniji, ja sve rješavam s jednim klikom, bez kratica, stiskanja dvije tipke istovremeno, pa onda dodatnog klikanja itd ko da rješavam matematičku jednadžbu...

Apsoultno sve radim bez da diram tipkovnicu, nekuzim za sta trebas te silne tipkovnicke kratice? Pojasni malo.

. ..imam 14 inchni monitor i stane mi 9 speed dial bookmarks, ali ja to ne želim.....

A sto zelis?

Bez speed diala? -> Slika1

.....

ja želim da one budu u tool baru uvijek na vidiku i sve na dohvat prsta (imam lap)  sve u svakom trenutku vidljive i dostupne bez da otvaram novi page kao kod speed diala.......

Ovako? -> Slika 2

.......

IE se nikad nije srušio, smrzno, zablokirao ili da nije mogao otvorit neku starnicu, a kompatibilan je sa svim forumima što s operom nije bio slučaj. nepregledna, komplicirana nabacana, prenatrpana, tool bar ne reagira, ikonice (samo one) se ne prikazuju u favorites, mali kapacitet u favorites baru, jako teška za rukovanje, nema opcije izvoz favoritesa u drugi browser......

Opera je jedan od browsera koji najvise postuje web standarde, i nije kriv browser nego webmaster

Nije ona ni nepregledna niti nakrcana jel se svaki dio sucelja moze modificirat sa DESNIM klikom -> Slika 3

Mozda ti je mali kapacitet jel imas 14' monitor i nekuzim smisao ikonica koje su manje nego ove koje opera stavlja u pers bar.

Exportas bookmarkse u html i mozes ih apsolutno svugdje otvorit u svakom browseru.

Nemozes browser pun opcija tako na prvu odpilit jel nije kao nesto na sto si ti naviknut i popljuvat ga, malo istrazi opcije, ako ti sto nije jasno drage volje cu ti objasnit.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 21:48 (bistri).
16 godina
Opera

Kako se uključi autocomplete?

Kako postići da ona desna tanka traka sa fejvoritsima...pardon bookmarksima Smijeh, widgetsima i ostalim ostane uvijek uključena?

WOT još uvijek ne radi na Operi?

IE je u zadnjoj inkarnaciji obolio od alzheimera pa se već par tjedana patim s Operom   Smijeh Nikako postići da otvaranje tabova bude ko u IE  Mršti se  Eh, da...nedostatak opcije refreshanja svih tabova istovremeno je katastrofa...

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 0:23 (Mr. Fugitive).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera

Covece ja mrzim...tj prezirem IE...znas koliko on muke napravi tokom dizajniranja sajta....a opera nije losa samo sto je manje integrisana sa xp-om....bolje se prilagodjava sedmici...predjes na firefox i uz pomoc add onova napravis "drugi browser"....to ti je moj savjet

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@karakteran
Nije tebi lako čovječe...
To što se ti ne možeš snaći u Operi ne znači da je problem u njoj nego u tebi. Ako si ti 1/10 koji koriste Operu, a tebi jedinom ne valja, onda je to do tebe. Lijepo ti ostani na tom sranju od IEa, skupi viruse i, i dalje misli kako je IE vrh vrhova.

Bookmarksi su ti lijevo, na onom 'sidebaru'.
(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina

Evo, nakon nešto više od dva tjedna provedenih u opernim arijama Smijeh Vratih se svom dobrom, starom i povremeno senilnom IE-u...

Lista zamjerki operi (od strane mene kao jednog običnog njubare):

1. nema autocomplete (ovo je izuzetno iritantno)

2. čudna (u odnosu na IE - ovo je moj subjektivan dojam) praksa odabira mjesta otvaranja novih tabova (ili je možda ona IE-ova čudna, a ja sam se an nju naviknuo Smijeh)

3. ne podržava WOT (a ja ga, eto, baš volim Smijeh )

4. nema opcije postavljanja više tabova kao homepage (ovo je donekle riješeno zgodnom postavkom čuvanja sessiona)

5. nema opcije za automatski reload svih trenutno aktivnih tabova (što je suludo jer se prilikom otvaranja sačuvanog sessiona tabovi ne refreshaju automatski)

6. loš pop-up blocker (možda bi radio ok kad bi se stavilo na blokiranje svih popova, ali to ne želim)

7. sporije otvaranje nekih (svih?) stranica u odnosu na IE (ne znam o kojem to "fastest browser on earth" oni pričaju kad opera primjetno sporije otvara stranice od IE-a)

8. tabovi na vrhu, adress bar ispod njih (cjepidlačim, znam...a i ovo se vjerojatno da ispraviti kakvim skinom...)

Da ne budem samo negativan, ima stvari koje su me prilično oduševile:

1. Closed tabs opcija (otvaranje tabova koje ste prethodno zatvorili)

2. Saved sessions (odlična stvar, još kad bi joj pridodali opciju reloada svih tabova...)

3. Konačno uspješno otvaranje FIAT ePer stranica...trebalo im je samo stotinjak verzija programa da ovo uspiju postići Smijeh

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
18 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Evo, nakon nešto više od dva tjedna provedenih u opernim arijama Smijeh  Vratih se svom dobrom, starom i  povremeno senilnom  IE-u...

2. čudna (u odnosu na IE - ovo je moj subjektivan dojam) praksa odabira  mjesta otvaranja novih tabova (ili je možda ona IE-ova čudna, a ja sam se an nju naviknuo Smijeh)

3. ne podržava WOT (a ja ga, eto, baš volim  Smijeh )

4. nema opcije postavljanja više tabova kao homepage (ovo je donekle riješeno zgodnom postavkom čuvanja sessiona)

5.  nema opcije za automatski reload svih trenutno aktivnih tabova (što je suludo jer se prilikom otvaranja sačuvanog sessiona tabovi ne refreshaju automatski)

6.  loš pop-up blocker (možda bi radio ok kad bi se stavilo na blokiranje svih popova, ali to ne želim)

7. sporije otvaranje nekih (svih?)  stranica u odnosu na IE (ne znam o kojem to "fastest browser on earth" oni pričaju kad opera primjetno sporije otvara stranice od IE-a)

8. tabovi na vrhu, adress bar ispod njih (cjepidlačim, znam...a i ovo se vjerojatno da ispraviti kakvim skinom...)

2. Saved sessions (odlična stvar, još kad bi  joj pridodali opciju reloada svih tabova...)

3. Konačno uspješno otvaranje FIAT  ePer stranica...trebalo im je samo stotinjak verzija programa da ovo uspiju postići Smijeh

Koji IE to koristiš. Nekakav prototip iz 2014. daj mi pošalji link da i ja downloadam ovo savršenstvo.

(inače, dosta stvari je ovdje krivi što si napisao)

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
16 godina
zoran010 kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Evo, nakon nešto više od dva tjedna provedenih u opernim arijama Smijeh  Vratih se svom dobrom, starom i  povremeno senilnom  IE-u...

2. čudna (u odnosu na IE - ovo je moj subjektivan dojam) praksa odabira  mjesta otvaranja novih tabova (ili je možda ona IE-ova čudna, a ja sam se an nju naviknuo Smijeh)

3. ne podržava WOT (a ja ga, eto, baš volim Smijeh )

5.  nema opcije za automatski reload svih trenutno aktivnih tabova (što je suludo jer se prilikom otvaranja sačuvanog sessiona tabovi ne refreshaju automatski)

6.  loš pop-up blocker (možda bi radio ok kad bi se stavilo na blokiranje svih popova, ali to ne želim)

7. sporije otvaranje nekih (svih?)  stranica u odnosu na IE (ne znam o kojem to "fastest browser on earth" oni pričaju kad opera primjetno sporije otvara stranice od IE-a)

2. Saved sessions (odlična stvar, još kad bi  joj pridodali opciju reloada svih tabova...)

3. Konačno uspješno otvaranje FIAT  ePer stranica...trebalo im je samo stotinjak verzija programa da ovo uspiju postići Smijeh

Koji IE to koristiš. Nekakav prototip iz 2014. daj mi pošalji link da i ja downloadam ovo savršenstvo.

(inače, dosta stvari je ovdje krivi što si napisao)

Običan IE8 na W7...osjetno brže otvaranje stranica nego opera. Ok, evo, sada sam apgrejdao operu na 10.54 i sada mi se čini da je sitacija u brzini izjednačena. Al to mi je najmanje bitno. Ovaj ostali fušeraj kod opere me smeta više. A ti me slobodno razuvjeri. Ja bih rado koristio operu. Kad bi radila kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 1:00 (Mr. Fugitive).
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

1. Opera ima autcomplete, i meni se čini da ti nisi niti otvorio operu nego blebećeš napamet.
2. O tome netrebamo niti raspravljati jer tebi više leži sučelje od IE8.
3. WOT postoji za operu, ali to je za mene nepotreban dodatak jel odgovorno surfam internetom.
5. Ima, samo moraš ga skinuti sa interneta, i tabovi se automatski refreshaju kad otvoriš sačuvani session.
6. Ja neznam dali da se smijem ili plačem. Jeli se meni na IE8 svako malo otvaraju novi popup-ovi što sa operom nije problem.
7. Ajde sam testiraj i vidi kolko rama uzima opera, a koliko IE8 sa jednako otvorenih tabova, pa testiraj brzinu otvaranja web stranice. Za to ti ne treba štoperica da vidiš razliku.
8. Opet stvar navike, i to nikako nemožeš staviti kao minus. 

16 godina
Cevi kaže...
Mr. Fugitive kaže...

1. Opera ima autcomplete, i meni se čini da ti nisi niti otvorio operu nego blebećeš napamet.
2. O tome netrebamo niti raspravljati jer tebi više leži sučelje od IE8.
3. WOT postoji za operu, ali to je za mene nepotreban dodatak jel odgovorno surfam internetom.
5. Ima, samo moraš ga skinuti sa interneta, i tabovi se automatski refreshaju kad otvoriš sačuvani session.
6. Ja neznam dali da se smijem ili plačem. Jeli se meni na IE8 svako malo otvaraju novi popup-ovi što sa operom nije problem.
7. Ajde sam testiraj i vidi kolko rama uzima opera, a koliko IE8 sa jednako otvorenih tabova, pa testiraj brzinu otvaranja web stranice. Za to ti ne treba štoperica da vidiš razliku.
8. Opet stvar navike, i to nikako nemožeš staviti kao minus. 

1. Super! Kako uključim autocomplete search bara?

http://design.liberta.co.za/articles/autocomplete-in-opera/

2. Slažem se...

3. Ako misliš na one neke fušeraje od samih korisnika...c`mon...

4. ?

5. Da, vidio sam...zahtjeva surfanje za rješenjem i dodatne linije koda...

6. Na net.hr u operi svaki put popupovi, sa IE nikada...na auti.hr u operi čak vidim i nove ogromne reklame na vrhu Smijeh

7. Rama imam napretek...to mi nije faktor u 2010. godini

8. Ok, ja cjepidlačim, a ti braniš tuđi software do kraja Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 10:47 (Mr. Fugitive).
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Cevi kaže...
Mr. Fugitive kaže...

1. Super! Kako uključim autocomplete search bara?

http://design.liberta.co.za/articles/autocomplete-in-opera/

2. Slažem se...

3. Ako misliš na one neke fušeraje od samih korisnika...c`mon...

4. ?

5. Da, vidio sam...zahtjeva surfanje za rješenjem i  dodatne linije koda...

6. Na net.hr u operi svaki put popupovi, sa IE nikada...na auti.hr  u operi čak vidim i nove ogromne  reklame na vrhu Smijeh

7. Rama imam napretek...to mi nije faktor u 2010.  godini

8. Ok, ja cjepidlačim, a ti braniš tuđi software do kraja Smijeh

1. Nažalost, toga JOŠ nema u Operi, ali si me pitao dali ima autocomplete, što i ima. Međutim, trebao si biti malo precizniji pri postavljanju tog pitanja.
3. Skoro svaki browser može imati WOT. I što fali ovom na operi? Možda jel misliš da sami korisnici se nemogu mjeriti sa nećim komercijalnim? Da znaš da neki ljudi rade ogromne projekte besplatno, na kraju krajeva i WOT za IE8 je nastao preko obićnih korisnika. Što misliš sa ti ga je Bill Gates napraio.
4. Speed Dial rješava taj "problem".
5. To si već sam shvatio.
6. Evo ti test popup blockera koje sam testirao preko www.popuptest.com.
Imenovane su metode popup-a koje nije prepoznao popup blocker Opere i IE8.

IE8

floating popup
Drop down Popup
Floating banner
Sticky popup
---------------
Opera 10.53

Drop down Popup
Sticky popup

Mislim da je sve je jasno, ako se ti ne slažeš sa ovim, slobodno sam testiraj!
8. Da, cjepidlačiš! A ja branim operu jer sam superzadovoljan korisnik i nakon svih godina korištenja.

A sada probaj otvoriti Interaktivnu kartu Hrvatske - HAK u IE8 i Operi, pa malo švrljaj da vidiš koliko je IE dobar browser.Smijeh

16 godina
Ovaj što je otvorijo temu pokušava biti pametan. Takvi likovi mi idu na onu stvar. Ljudi ti pomažu a ti blebećeš gluposti. Fakat svakakvi likova na ovom forumu.
18 godina
neaktivan
Cevi kaže...

A sada probaj otvoriti Interaktivnu kartu Hrvatske - HAK u IE8 i Operi, pa malo švrljaj da vidiš koliko je IE dobar browser.Smijeh

Meni i u IE-u radi HAK karta sasvim OK. Možda da nađeš upute za korištenje?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan

Meni se smrzne IE kad malo brže idem po mapi. To mi se događa na oba kompjutera. Upute za korištenje čega?

18 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Meni se smrzne IE kad malo brže idem po mapi. To mi se događa na oba kompjutera. Upute za korištenje čega?

Pomislio sam da ne znaš kako se koristi, pa da misliš da ne radi, ali prilično je intuitivno.

Meni se ne smrzne. Radi k'o urica. Imaš IE8?

16 godina
neaktivan

Naravno da imam IE8, I nisam baš tako lud. I nije problem kod IE kad planiraš putovanje nego samo pomicanje karte, i zumiranje u IE barem meni radi šeprtljavo, nakon toga se sve smrzne. Čudno mi je kako mi se to događa na oba kompa, pa sam tu web stranicu stavio kao primjer.

18 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Naravno da imam IE8, I nisam baš tako lud. I nije problem kod IE kad planiraš putovanje nego samo pomicanje karte, i zumiranje u IE barem meni radi šeprtljavo, nakon toga se sve smrzne. Čudno mi je kako mi se to događa na oba kompa, pa sam tu web stranicu stavio kao primjer.

Hmm. Nebi smjelo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice