zadnjih par godina koristim IE8 browser i prezadovoljan sam s njime ima samo jednu manu: kad vidim više od 5 thumbs up, IE8 ne može pokazati ostatak ekipe.
zato sam instalirao novu operu koju sam zadnji puta koristio prije jedno 3 godine i ne sjećam se točno kakva je bila za rukovanje. ova nova je totalna katastrofa, trebalo bi je zabranit zakonom zajedno s FF ili barem napisati: nije za korisnike IE.
već se pola sata bakćem s operom i nikako ne mogu dobiti bookmarks bar kao u IE8, gdje nakon jednog (1) klika sve sjeda na svoje mjesto. imam oko 30 bookmarksa i stalo mi je da se one prikažu kao ikonice da ne zauzimaju mjesto i da budu uvijek vidljive, a to na operi kao ni na chromeu nisam otkrio. probao sam i s FF katastrofa totalna, pola sata nisam skužio kako dodati favorites u bookmarks, ali ovo s operom je previše.
jel može netko pomoć kako napravit bookmarks u operi isto kao i u IE8 prije nego pogubim živce i deinstaliram je. chrome je otpisan ima 108 MB, FF zbog tog browsera sam zamalo dobio slom živaca, a operu sam probao jer sam čuo da prikazuje sve thumbs up (istina) i vjerovao sam da je lagana (istina 28 MB) i jednostavna za rukovanje (nije istina).
hvala unaprijed.
edit: još 4 thumbs down i neću ih moć vidjet sve. a operu ću deinstalirat jer vidim da nitko ne zna. evo preko 20 čitanja i odgovora još nema, dakle nije moguće prikazat ikonice u favorites kod opere kao u IE.

Eh, da...nedostatak opcije refreshanja svih tabova istovremeno je katastrofa...
(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.