Neće ponuditi s čime želim otvoriti

poruka: 4
|
čitano: 1.125
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Neće ponuditi s čime želim otvoriti

znači win 8.1. na pc-u, to još dosad nisam doživia nikad na kompu kao na mobitelu koji je android, al taj win kad sam kliknuo na email adresu s pretpostavkom da će otvoriti outlook kao i svi windowsi dosad on mi je kao na androidu ponudio više slikica opcija, i sve super al više neće :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Neće ponuditi s čime želim otvoriti

Na osnovu tvog čuda od pitanja, evo ti linkić. Tu su ti upute kako postaviti default aplikaciju za email.

My name is Legion... For we are many!
11 godina

proučit ću pa vidjet, nu novi su mi ti 8.1 pa, ja sam prije 10+ godina znao sve na računalu i radilo se sve i svašta al tada je još bio isdn kod mene inače onaj dial modem ili kako se zvao, tada sjedneš za volan i ne stigneš ništa više se bavit stime i zaboraviš sve to i ča si zna makar danas nije ni bitno ništa nije ni slično više, sada je ostao volan samo rekreativno i iman više vremena za te stvari te pošto sam kući uzeo sam komp ne laptop koji sam dosad koristia dugo godina za pisanje tekstova face filmovi slike, prvi smartphone sam kupio prije par mjeseci i naravno prvi susret s androdiom, sada bi volio ipak biti malo veći poznavatelj svega tega, kao ča sam jedanput bia dok sam išao u školu još (svaki mjesec se kupio bug pcchip i jos jedan je bio ja mislim ali se nemoren domislit, te moby i mobis, para je bilo i sve sa ih pokupovao vajk i zna na informatiki više od svakog) ali neću ni zbrajat koliko godina je prošlo...  zato koga je volja nek napiše proslijedi mi link (kao sada) ili ništa od toga, nisam extra pametan ali nisam ni glup toliko, nigdje nećete dospijeti ako vas toliko nervira kad netko za (za vas) pita jako glupo pitanje... tada treba zabraniti članstvo na forumu za sve one koji nisu expert u IT.... Sum_of_all_fears - ne odnosi se to na tebe nego sada kazem tu jer vidim da je takva neka politka tu...  jer puno puta kad netko počinje od same nule nije dovoljno ni ovakv nešto šta ti kao govori kako ćeš nešto napraviti jer ono pretpostavlja ok neznaš 8.1 al znaš sve do tuda i piše se neke skraćenice ili nešto je samo napisano uradi to i to ali kako, nije lako baratiti svim ti riječima... lp

17 godina
smotaniveliki kaže...

.. al znaš sve do tuda i piše se neke skraćenice ili nešto je samo napisano uradi to i to ali kako, nije lako baratiti svim ti riječima... lp

-imaš internet, google, svaki termin (pojam) koji ti je nepoznat, dobiješ objašnjenje trenutno, wiki itd.. npr RTFM, BIOS, how to restore windows file association (selektiraj/zaplavi riječ i desnim klikom odaberi googe.. dobiješ npr ovo) ili ovo, ovo, ovo.. itd.

to je 'sigurniji' način, jer moj/tvoj/nečiji odgovor na forumu može biti netočan, dok na npr wiki ili microsoft str. ipak ima neku težinu. Važnije, to je trenutno, dok na forumu može proći godina dok netko odgovori. Ima smisla za 'kompleksnije' teme i kad se negdje zapne, kad treba objašnjenje.. ali tad kao i sve ostalo na internetu, može i ne mora biti točno, a to sve je za onog tko traži odgovor, nekakavo učenje tj prepoznavanje što je od toga njemu odogovor za njegov problem.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice