Instalirao sam Magic Disc, Daemon tools, Power iso i svaki od njih ima neki error, magic disc nece da se pokrene zbog nekog drivera, daemon tools i power iso javljaju grešku kad hoću da napravim virtualni uredjaj tako da ne mogu mount ovaj iso file sto imam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakvu gresku javljaju? Jesi probao mount-at neki drugi iso fajl?
U Iso Poweru, kad kliknem mount - Pise "No driver", i ja dole kliknem na "Set Divers" i ono mi izbaci error "Power Iso Virtual drive is not installed correctly. Please reinstall it (error code = 32.80000006)
Magic Disc nece da uopste pokrene , Error "Magic Disc can't open driver (mcdbus). Please make sure that magic disc is run as administrator. Ja pokrenem kao administrator, opet isto piše
Deamon Tools Pro, znači dodam ovu sliku , kliknem mountaj, ono izbaci error "Trebate imati najmanje jedan uredjaj"
Daemon Tools Lite u cmd-u kad ga pokrenem pise nesto "program too high fit memory , prebrzo se otvori i zatvori nisam stigo pročitat.
Koji Windowsi?
Jesi progreame instalirao kao administrator?
Windows 7, a to da li sam instalirao kao administrator, nemam pojma, samo sam kliko next i install :D
Jesi di jedini korisnik na računalu? Tvoj account je adminstratorski ili korisnički?