Ne radi Search na Windows 7

poruka: 6
|
čitano: 3.654
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ne radi Search već neko duže vrijeme na Windows 7.

Upišem u search ime neke datoteke ili bilo čega i  gore mi izbaci No items match your search onda idem na

See more results i zatvori mi se search ( prozor ) i ništa se ne pojavljuje.

Zna netko u čemu bi mogao bit problem? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

control panel, indexing options tamo namjesti da indexira sve sto ti treba i to bi vjerovatno trebalo biti to

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Ne radi Search na Windows 7
skank666 kaže...

control panel, indexing options tamo namjesti da indexira sve sto ti treba i to bi vjerovatno trebalo biti to

Hmmm, kak da namjestim to indexiranje kad su mi sve opcije lockane. {#}

Možda na ovoj drugoj slici trebam nešto napravit?

1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 14:14 (NoOne1).
16 godina
odjavljen

udri po advanced i tamo si namjesti opcije

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Start -> Run -> upiši services.msc. Pronađi Windows Search -> desni klik na njega i opcija Start -> opet desni klik i Properties. Startup type stavi na Automatic (Delayed Start).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 14:18 (deadman).
17 godina
deadman kaže...

Start -> Run -> upiši services.msc. Pronađi Windows Search -> desni klik na njega i opcija Start -> opet desni klik i Properties. Startup type stavi na Automatic (Delayed Start).

To je to, samo sam morao prvo otić na properties i stavit na Automatic i onda desni klik na start.

Riješeno i zahvaljujem se na pomoći. {#}

Btw, može lock. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 14:23 (NoOne1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice